Opublikowano 23 lipca 20159 l @Ukyo PP a nie BP. Ja wpisałem przedział 1k-2k PP Może niewiele osób zgłosiło się z PL więc dali większosci @YETI - niestety, nie streamuję. A prawda jest taka, że nie byłoby nic wartego do obejrzenia. Tym bardziej jak gram na padzie - masakra
Opublikowano 23 lipca 20159 l Serwery na razie nie działają. Streamować nie można chyba że tylko logowanie do serwerów jest zablokowana scena. Edytowane 23 lipca 20159 l przez kes
Opublikowano 23 lipca 20159 l Gdyby ktoś miał jeden kod na zbyciu, to będę wdzięczny, jak coś to pw. Ornit, masz zamiar kupić sticka dla SFV? Edytowane 23 lipca 20159 l przez YETI
Opublikowano 23 lipca 20159 l Pewnie kupię. Z tego co widzę na ebayu sprowadzenie Hori Haybusy kosztowałoby mnie (z vat+cło) ok tysiąca złotych co wcale nie jest taką złą ceną. Poczekam trochę i zdecyduję na miesiąc przed premierą bo stick bardzo przydałby mi się też do GGXrd.
Opublikowano 23 lipca 20159 l Wydaje mi się, że tuż przed premierą kilka firm wypuści oficjalne sticki do SFV, MadCatz już swój zapowiedział. W Polsce można kupić Razor Atrox za około 900zł, działa z Xone, ale co do PS4 to nie jestem pewien.
Opublikowano 23 lipca 20159 l Mam bol dupy o to ze Capcom rozdaje klucze do bety scrubs-om bez wiedzy i pojecia
Opublikowano 23 lipca 20159 l Mam bol dupy o to ze Capcom rozdaje klucze do bety scrubs-om bez wiedzy i pojecia Jutro dzień pod hasłem srk na wakeup xD
Opublikowano 24 lipca 20159 l Cóż, próbuje od 20 min zagrać i ciągle błąd serwerów. Nie ma to jak sprawne beta testy Edit: 2h później... dalej to samo. Edytowane 24 lipca 20159 l przez PiPoLiNiO
Opublikowano 24 lipca 20159 l Patrze dziś do skrzynki i widzę,że wylosowały mnie ^_^jestem taaki szczęśliwy xd.
Opublikowano 24 lipca 20159 l Beta zostanie przedłużona. Tu na bieżąco informują o sytuacji, obecnie serwery są wyłączone i eliminują błędy. https://twitter.com/StreetFighter
Opublikowano 25 lipca 20159 l Ostatnie wiesci są takie, że tylko Ameryka Północna będzie mogła dzis zagrać przez kilka godzin w betę SFV bo otworzą im nowy serwer. My czekamy dalej. http://www.capcom-unity.com/street_fighter/go/thread/view/7411/30557937/sfv-new-server-test-tonight-7pm-1am?sdb=1
Opublikowano 28 lipca 20159 l ukyo rzucil klatwe bo nie dostal kodu i beta europejska dalej nie dziala - jest jakies info kiedy laskawie capcom upora sie z serwerami?
Opublikowano 28 lipca 20159 l Jako ze sf to jedyna seria bijatyk, która jest wiecznie zywa, to rozpoczalem treningi w usf4 Alez bedzie sf5 grane!
Opublikowano 28 lipca 20159 l aktualna beta sf5 oficjalnie odwolana, capcom przeprasza, obiecuje, ze kiedys tam w przyszlosci jeszcze przed premiera pelnej wersji bedzie szansa zagrac w bete, a dla tych ktorzy teraz mieli brac udzial ma byc jakies zadosc uczynienie w fullu
Opublikowano 28 lipca 20159 l Capcom powiedział że dalej będą 3 bety przed premierą po prostu muszą uporać się z serwerami. Jak by nie patrzeć to po to właśnie jest beta. Kod dostałem z US Amazona tak czy inaczej nawet udało mi się pograć Bisonem 4 minuty!
Opublikowano 28 lipca 20159 l czyli zagrales o 4 minuty wiecej ode mnie i kazdego innego europejczyka, a tak sapales