Skocz do zawartości

Street Fighter V

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Ukyo PP a nie BP. Ja wpisałem przedział 1k-2k PP :D Może niewiele osób zgłosiło się z PL więc dali większosci :D

@YETI - niestety, nie streamuję. A prawda jest taka, że nie byłoby nic wartego do obejrzenia. Tym bardziej jak gram na padzie - masakra :)

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Serwery na razie nie działają. Streamować nie można chyba że tylko logowanie do serwerów jest zablokowana scena.

Edytowane przez kes
Opublikowano

Pewnie kupię. Z tego co widzę na ebayu sprowadzenie Hori Haybusy kosztowałoby mnie (z vat+cło) ok tysiąca złotych co wcale nie jest taką złą ceną. Poczekam trochę i zdecyduję na miesiąc przed premierą bo stick bardzo przydałby mi się też do GGXrd.

Opublikowano

Wydaje mi się, że tuż przed premierą kilka firm wypuści oficjalne sticki do SFV, MadCatz już swój zapowiedział. W Polsce można kupić Razor Atrox za około 900zł, działa z Xone, ale co do PS4 to nie jestem pewien.

Gość ragus
Opublikowano

Mam bol dupy o to ze Capcom rozdaje klucze do bety scrubs-om bez wiedzy i pojecia :/

Jutro dzień pod hasłem srk na wakeup xD

Opublikowano

ukyo rzucil klatwe bo nie dostal kodu i beta europejska dalej nie dziala - jest jakies info kiedy laskawie capcom upora sie z serwerami?

Opublikowano

aktualna beta sf5 oficjalnie odwolana, capcom przeprasza, obiecuje, ze kiedys tam w przyszlosci jeszcze przed premiera pelnej wersji bedzie szansa zagrac w bete, a dla tych ktorzy teraz mieli brac udzial ma byc jakies zadosc uczynienie w fullu

Opublikowano

Capcom powiedział że dalej będą 3 bety przed premierą po prostu muszą uporać się z serwerami. Jak by nie patrzeć to po to właśnie jest beta.

Kod dostałem z US Amazona tak czy inaczej nawet udało mi się pograć Bisonem 4 minuty!