Skocz do zawartości

Human Element

Fanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Human Element to postapokaliptyczny survival horror, w którym walczymy z zombie. Produkcja została opracowana przez studio Robotoki. Szef dewelopera, Robert Bowling, pracował wcześniej w Infinity Ward i współtworzył markę Call of Duty.

W Human Element wcielamy się w człowieka, który musi walczyć o życie w świecie opanowanym przez zombie. Na początku rozgrywki wybieramy jeden z trzech scenariuszy: „przetrwaj samotnie”, „przetrwaj z partnerem” lub „przetrwaj z dzieckiem”. Bohater jest też określony jedną z trzech klas, reprezentujących różne podejście do rozgrywki. Dzięki temu możemy postawić na akcję, inteligencję lub skradanie się. W grze nie brakuje trudnych wyborów moralnych, bo gracz jest często stawiany w wyjątkowo dramatycznych sytuacjach.

Premiera zapowiedziana na listopad 2015

http://robotoki.com/humanelement
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hmm... Pierwsze słyszę. Pomysł oczywiście fajny, bo uwielbiam takie klimaty, ale na razie za wcześnie, by coś wyrokować. Marny renderek plus firma, która nie zrobiła jeszcze nic - poziom zainteresowania projektem = 0 .

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Może i zainteresowałbym się tym tytułem gdyby był widok z trzeciej osoby, kolejny fps? nie dziękuję. 

Opublikowano (edytowane)

wczoraj to pokazali to wrzuciłem, lekko przypomina mi borderlands, graficznie fajnie wygląda, zobaczymy co pokażą dalej

Edytowane przez Fanek
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

To jest ta sama gra, która była reklamowana tą grafiką?  :teehee:

human_element.jpg

Nie takiego klimatu (z trailera) się spodziewałem XD

Tak się kończą zapowiedzi gier, a które składa się samo logo + tytuł :P

Edytowane przez DonSterydo