golab 1 670 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Dark Souls 2 Bayonetta 2 oba leżą w folii, bo nie ma czasu na ogrywanie wszystkiego Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Warto: Diablo IIIRogue LegacyThe Last of Us RemasteredDiablo III: Reaper of SoulsDestinyMiddle-earth: Shadow of Mordor Nie warto: CounterSpyDRIVECLUBCall of Duty: Advanced Warfare Cytuj
kanabis 22 458 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Mam nadzieje że te Cody to kupujecie na premiere zeby grac w mulit? Głównie Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 InFamous Second Son, kupiony bodajże tydzień po premierze, bo czekałem na pada z gwarancji. FIFA 15, dzień lub dwa przed premierą. Balas niesłychany, sprzedałem po dwóch lub trzech tygodniach. Brr nigdy więcej. I to tyle xD Jeszcze kupiłem Aliena miesiąc po premierze za 169,99zł w Empiku i Shadow of Mordor, też miesiąc po premierze. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 W tym roku szalu nie bylo. South Park: The Stick of Truth inFamous: First Light FIFA 15 Borderlands: The Pre-Sequel Assassin's Creed: Rogue I gry, ktore kupilem bardzo blisko premiery (do tygodnia) w premierowych cenach. inFamous: Second Son Assassin's Creed: Unity Far Cry 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi