Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tez mi mocz mowi, ze to bedzie reboot, nawet ne tyle oparty w 100% na jedynce, moze duzo namieszaja i pozmieniaja w historii ale boje sie, ze beda zaczynac wszystko od nowa zamiast pchac sie w nowego bohatera, mitologie czy inne rozwiazania

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Ja nie chcę kontunuacji w mitologi greckiej ale jeszcze bardziej nie chcę rebootu. Tak jak większości marzy mi się mitologia nordycka ale już samego łysego mogliby dla mnie zostawić.

Edytowane przez Square
Opublikowano

A nie było jakiejś gry pokazywanej, co taką namiastkę egipskiej dawali? Chyba na E3 było coś, taknie?

Piękne oazy z palmami, piramidy, pustynie, oni:

wallpaper-2853297.jpg
horus_by_yigitkoroglu.jpg

Ja to w ogóle łyknąłbym grę od FROM w tych klimatach.

Opublikowano

giphy.gif

God of Dance?

Nie wiem co to jest, może za wcześniej na takie posty, ale forumowi specjaliście pisali o remasterze czy remaku pierwszej części, że to co na jedyne stać SMS i że w ogóle pójdą na łatwiznę.

:pawel:

Opublikowano

SMS wrzuciło taki gif bez praktycznie żadnego opisu, więc co miałem wymyślić?

Opublikowano

Tańcząca baletnica - no i co to ma oznaczać?

Szczerze wolałbym jakąś nową markę od SSM niż kolejną część God of War, ale ten gif kompletnie nic nie mówi.

Co za różnica dla Ciebie i tak sprzedasz.

Opublikowano

Tańcząca baletnica - no i co to ma oznaczać?

Szczerze wolałbym jakąś nową markę od SSM niż kolejną część God of War, ale ten gif kompletnie nic nie mówi.

Co za różnica dla Ciebie i tak sprzedasz.

Jak 95% użytkowników dowolnej konsoli, którzy gre przechodzą i pchają dalej, żeby inwestować w kolejne.