Plugawy 3 703 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Jakby poszli w tematykę nordycką to bym się podjarał. Egipt jakoś mi nie robi. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Tańcząca baletnica - no i co to ma oznaczać? Szczerze wolałbym jakąś nową markę od SSM niż kolejną część God of War, ale ten gif kompletnie nic nie mówi. Co za różnica dla Ciebie i tak sprzedasz. Jak 95% użytkowników dowolnej konsoli, którzy gre przechodzą i pchają dalej, żeby inwestować w kolejne. Jak dobrze być w pięciu procentach :3 Ja uważam, że to nie ma nic wspólnego z Godem. SMS jest wydawcą wieelu gier, a to mi wygląda na jakieś kolejne indie gun... indie majstersztyk. Z feelsami. Baletnica z marzeniami zostaje potrącona przez kosmitów i potrzebuje 250 tysiący dolarów. Ile jesteś w stanie zdołać zarobić? Ile oddasz dla swej ukochanej osoby? Weź udział w interaktywnej przygodzie, gdzie decyzje mają znaczenie, a Twoje łzy będą pewniejsze od śmierci i podatków. Zamów teraz. 1 Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 no chyba że pchają dalej w folii xd Ano chyba że. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Blagam tylko nie kolejny GoW Nowy GoW juz został dawno zapowiedziany, ale jak słusznie napisał Figaro, to może być jakaś inna gra wydawana przez SSM. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) Wszystko się wyjaśniło: Po zabiciu wszystkich Bogów, znudzony Kratos został baletnicą. Chcieliście zmian, prawda? Edytowane 1 grudnia 2015 przez Figaro Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Yhh, grają na nosie takimi pierdołami. Wnerwia mnie pakowanie hype'u w dynie ludziom nań podatnym bo później internet pluje tanimi zagrywkami jak ten gif u góry. Albo konkretne info, albo niech wypindalają robić inne IP. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Moze zatrudnili Kojime, bo takie akcje w jego stylu xD Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) A nie było jakiejś gry pokazywanej, co taką namiastkę egipskiej dawali? Chyba na E3 było coś, taknie? Piękne oazy z palmami, piramidy, pustynie, oni: Ja to w ogóle łyknąłbym grę od FROM w tych klimatach. NO HEYAH Yggdrasil, Valhalla, Loki, Thor, Odyn, Walkyrie, Wikingowie, lodowe trolle i giganci Też bym przygarnął od From Software. A już na pewno w nowym GOW z ulepszonym combat systemem. :czesc: Edytowane 1 grudnia 2015 przez nobody Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Ktoś może słyszał jakieś info odnośnie pojawienia się god 1 i 2 w ramach umulacji gier z ps2? Ostatnio dostałem remaster 3 i chętnie na początek ograłbym dwie pierwsze części:) mimo, że streszczenie czytałem to chyba bardziej warto zagrać Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Ostatnio dostałem remaster 3 i chętnie na początek ograłbym dwie pierwsze części:) mimo, że streszczenie czytałem to chyba bardziej warto zagrać Mitologia Parandowskiego przeczytana? Jakieś testy online polecasz? Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Zabawny gimbus znowu:) Pozdro:) a teraz czekam na odpowiedź kogoś powyżej 18 lat Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Kup sobie ps2/ps3 i ograj jak na prawdziwego gracza przystało. Kur.wa czytać streszczenia gier i jeszcze masz czelność wyzywać kogoś od gimbusów. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Człowieku nie mam już telewizora z początku tamtej dekady a konsoli nie będę kupował dla dwóch tytułów bo aż takim maniakiem nie jestem. Zadałem proste pytanie a tu (pipi)burza co powinienem zrobić a i co robię źle. Było streszczenie z poziomu konsoli to przeczytałem i mało mnie obchodzi co o tym sądzisz:) Ja to nie nie rozumiem, że zamiast odpowiedzieć normalnie na pytanie to jakieś niepotrzebne pierdoły pisać Może już za stary jestem na to i nie kumam internetów ale czasem widzę poziom rozmowy niczym z onetu:) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Człowieku nie mam już telewizora z początku tamtej dekady a konsoli nie będę kupował dla dwóch tytułów bo aż takim maniakiem nie jestem. Zadałem proste pytanie a tu (pipi)burza co powinienem zrobić a i co robię źle. Było streszczenie z poziomu konsoli to przeczytałem i mało mnie obchodzi co o tym sądzisz:) Ja to nie nie rozumiem, że zamiast odpowiedzieć normalnie na pytanie to jakieś niepotrzebne pierdoły pisać Może już za stary jestem na to i nie kumam internetów ale czasem widzę poziom rozmowy niczym z onetu:) Cytuj
flaczki 66 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Simonldz dziesiec lat miales na ogranie gry i wyzywasz od gimbusow, mi to wyglada ze sam jestes gimbem albo januszem gierkowym co to reklame PS4 w tv zobaczyl i dopier zaczyna bawic sie w gry video. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Jestem Januszem gier i nie boli mnie to:) Wybacz ale jak byłem w gimbazie rodzice nie chcieli mi kupić ps2:) Co wy macie w tych baniach, żeby cały temat rozpieprzać bo napisałem wam coś co spowodowało ból dupy. Co do gier to ani pegazus ani szaraczek nie jest mi obcy. Kolegę nazwałem gimbusem bo już parę razy pisałem w różnych wątkach i zawsze odpisywał posty w iście nerdowskim stylu. Więcej luzu i nie rozpieprzajmy tematu. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Wątpię aby to było w emulacji skoro zrobili remastery obu części z PS2 na PS3. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Jestem Januszem gier i nie boli mnie to:) Wybacz ale jak byłem w gimbazie rodzice nie chcieli mi kupić ps2:) Co wy macie w tych baniach, żeby cały temat rozpieprzać bo napisałem wam coś co spowodowało ból dupy. Co do gier to ani pegazus ani szaraczek nie jest mi obcy. Kolegę nazwałem gimbusem bo już parę razy pisałem w różnych wątkach i zawsze odpisywał posty w iście nerdowskim stylu. Więcej luzu i nie rozpieprzajmy tematu. Akurat te forum jest delikatnie mówiąc nieodpowiednim miejscem dla januszów grania. Znacznie bardziej w takim razie polecam przywołany przez Ciebie onet. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Jestem Januszem gier i nie boli mnie to:) Wybacz ale jak byłem w gimbazie rodzice nie chcieli mi kupić ps2:) Co wy macie w tych baniach, żeby cały temat rozpieprzać bo napisałem wam coś co spowodowało ból dupy. Co do gier to ani pegazus ani szaraczek nie jest mi obcy. Kolegę nazwałem gimbusem bo już parę razy pisałem w różnych wątkach i zawsze odpisywał posty w iście nerdowskim stylu. Więcej luzu i nie rozpieprzajmy tematu. kto;)tutaj:)nie:)ma:)luzu:) Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Wątpię aby to było w emulacji skoro zrobili remastery obu części z PS2 na PS3. Po raz pierwszy mam nadzieje, że sony poleci na portfele graczy i jednak się skusi na emulacje:) Jestem Januszem gier i nie boli mnie to:) Wybacz ale jak byłem w gimbazie rodzice nie chcieli mi kupić ps2:) Co wy macie w tych baniach, żeby cały temat rozpieprzać bo napisałem wam coś co spowodowało ból dupy. Co do gier to ani pegazus ani szaraczek nie jest mi obcy. Kolegę nazwałem gimbusem bo już parę razy pisałem w różnych wątkach i zawsze odpisywał posty w iście nerdowskim stylu. Więcej luzu i nie rozpieprzajmy tematu. Akurat te forum jest delikatnie mówiąc nieodpowiednim miejscem dla januszów grania. Znacznie bardziej w takim razie polecam przywołany przez Ciebie onet. Wystarczy pssite. Tam jednak ludzie są bardziej ogarnięci, ale przyjmę radę do serca. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 masz odpowiedz w moim poscie powyżej kup sobie ps3 za grosze i masz dwie wersje hd god of warów i jeszcze ascension możesz sobie dokupić i będziesz piękny kawalerze bardzo zadowolony Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Plotki, ale źródło raczej pewne: W końcu zmiana mitologii Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Ciekawe, czy studio z Santa Monica potrafiło by zrobić inną grę niż łubudu w kwadrat na padzie bez samodzielnej zmiany kamery? Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Napewno by nie potraifiło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi