Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Juz jedna chcieli zrobić inna.

Juz jedna chcieli zrobić inna.

Ale to łysy bandyta robił, więc się nie liczy. Teraz stery przejął Cory Barlog więc oficjalnie...

J-A-R-A-M  S-I-Ę

nawet jeżeli będzie to kolejny raz to samo, ale w innej scenerii. :D

Edytowane przez Cedric
Opublikowano

czyzby jednak ktos w santa monica mial jaja i jednak ku uciesze fanow pojda w nowa mitologie? wtedy jestem zdecydowanie na tak

Opublikowano (edytowane)

Kratos przestał się golić ostrzami chaosu i stwierdził, że skoro zapuszcza brode wikinga, to może iść zabijać bogów nordyckich :pawel:

na ile prawidzwe są te leaki? a postać kratosa z brodą to może być zwykły szkic zastępczy. 

EDIT

dobra, widze ze to screen z gry a nie art :dog: 

Beka, jeśli to faktycznie będzie Kratos z brodą XD 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

No właśnie to samo mnie dosięgło jak zobaczyłem te szkice. Co by nie mówic to serii, ale GoW1/2 i GoS to kocury przepotężne.

Opublikowano

No ale potem wydali trójke i ascension (w którego akurat nie grałem, ale po trójce juz miałem totalnie dość) ;/

Opublikowano (edytowane)

- jeden z najlepszych slasherów ever nie ma obracanej kamery i jest git (DMC3)

- obracana kamera jest w NGB/ Sigma 1 - recenzenci wpisywali ją jako jeden z nielicznych minusów :reggie:

- w MGR niby jest za plecami i można ją korygować, ale zawsze sama wraca do pierwotnego stanu, przez co nie ma z nią problemów w czasie walki, ale rozglądanie się na boki, np. w czasie obserwowania kamer i strażników bywa upierdliwe

wniosek chyba jest prosty; yebać swobodne kamery w takich grach :czesc:

miło że prawdopodobnie będzie mitologia skandynawska. wyrwie się kiedyś za te 120 zeta.

Edytowane przez nobody
Opublikowano

Serce się jara, rozum podpowiada, że to pewnie fake, bo plotki o plotki o nowym GoW mamy od 2 lat przed każdą większą grową imprezą, ale miło widzieć, ze coś się dzieje.  :thanks: