Papaj 465 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Wyglada na to, że jest w zaawansowanej fazie produkcji. Horizon ma premierę na wiosnę ale moze sie wyrobią i z tym. Oby. Cytuj
czeskimaster 3 344 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Ta kamera mi nie pasowała zza pleców, plecy kratosa za blisko ekranu, i walka taka sobie. Trzeba czekać. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Ostatnio mialem maraton z trylogia gow i zapowiedz kolejnej czesci w ogole mnie nie jarała. No ale po tym gameplayu zmienilem zdanie, dobrze ze postanowili tak przebudowac rozgrywke. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 też mam wrażenie że to nie jest Kratos tylko jakiś jego nordycki odpowiednik, który wygląda tak jak wygląda by fanom serii się spodobało. Nawet głos ma tutaj inny. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Wcześniej żaden GOW mnie nie rajcował. Dopiero w tego zagram. Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Z tego co widzę to stary Kratos parę ładnych lat po zakończeniu trójki. Zmienił miejsce pobytu co ciekawsze spłodził syna, na krótkim gameplayu chce go nauczyć polować ale oczywiście nie poszło to zgodnie z planem Kamera bliżej pleców swoisty powiew świeżości, mechanika walki również uległa zmianie, jest nawet bardziej brutalnie i realistycznie niż w poprzednich typowo slasherowych częściach. Na początku trochę mi przeszkadzał brak ostrzy ale gdy zobaczyłem, jak Kratos sobie radzi gołymi rękoma tłukąc i rozrywając przeciwników to jestem zadowolony Grafa na najwyższym poziomie coś mi się wydaje, że albo będzie trzeba wyruszyć w podróż by uratować syna, bądź to syn będzie głównym bohaterem, jeżeli nie tej to kolejnej części. Czekam z wywieszonym jęzorem Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 też mam wrażenie że to nie jest Kratos tylko jakiś jego nordycki odpowiednik, który wygląda tak jak wygląda by fanom serii się spodobało. Nawet głos ma tutaj inny. Ehe, i odpala "Spartan rage"? Mi osobiście prezentacja zryła czachę, Kratos + Valhalla = nie mam pytań. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 "The Last of Kratos" takie trochę z tego robią... Fajnie łysego znów zobaczyć, ale jest jakoś tak grzecznie. No i głos nie ten Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Ma (pipi)ami przy gówniaku rzucać? Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Chodzi mi o aktora podkładającego głos. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Szczena na podłodze. Ale jednak czekałem na ta zapowiedź tlou2. No cóż przynajmniej gow zapowiada sie wyśmienicie Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 GoW na plus. Seria potrzebowała odswieżenia. Rozumiem tych co liczyli, ze bedzie to czysty slasher i nie podoba im się dodanie elementów przypominających TloU. Dla mnie must have. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Sony Santa Monica potwierdziło, że w czasie wywiadu na Youtube: - Kratos is the main character, play as him all game- Not open world game- Norse mythology timeline- coming out..."soon", definitely not a 2016 game Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 też mam wrażenie że to nie jest Kratos tylko jakiś jego nordycki odpowiednik, który wygląda tak jak wygląda by fanom serii się spodobało. Nawet głos ma tutaj inny. Cory Barlog, reżyser God of War, już po zakończeniu konferencji Sony zdradził kilka szczegółów na temat gry. Ponownie wcielimy się w rolę Kratosa, ale gra rozrywa się wiele lat po zakończeniu God of war 3. Cytuj
Frantik 2 572 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Od trzech lat czekałem na zapowiedź nextgenowego God of Wara na E3. I w końcu, jest. To, co zobaczyłem trochę mnie zaskoczyło - zamiast tradycyjnej, slasherowej sieki dostajemy slashera z naleciałościami z TLoU. Jak to wyjdzie? Mam wrażenie, że może być lepiej niż okej. Mechanika mimo wszystko potrzebowała odświeżenia. Biorę na premierę. Must have Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Ma (pipi)mi przy gówniaku rzucać? Chodzi mi o aktora podkładającego głos. To samo. Ten jest zbyt murzynski. Od razy slychac, ze aktor podkladajacy glos jest czarny. W tamtym kratosie dowiedzialem sie tego dopiero z jakichs making of. Z tego co widzę to stary Kratos parę ładnych lat po zakończeniu trójki. Zmienił miejsce pobytu co ciekawsze spłodził syna, na krótkim gameplayu chce go nauczyć polować ale oczywiście nie poszło to zgodnie z planem Nie bylbym pewien ze to jego rodzony syn. Zadaje dzieciakowi pytania o matke tak jakby w ogole jej nie znal a dzieciaka poznal juz podrosnietego. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Mam nadzieję że skoro nie wykorzystali okazji żeby pozbyć się Kratosa, to upływ czasu wykorzystają jako pretekst żeby mu trochę osobowość przerobić. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Ja sie probowalem doszukac na materialach jego blizny po ostrzu olimpu xD. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 No i do tego ten dzieciak jest rudy xD to pewnie syn aresa Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Ja sie probowalem doszukac na materialach jego blizny po ostrzu olimpu xD. Jest blizna. W ogóle w pewnym momencie wyskakuje napis "knowledge gained +25" wtf? Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Ja sie probowalem doszukac na materialach jego blizny po ostrzu olimpu xD. widać ją przecież bez problemu. rozjasniłem lekko, żebyś nie miał wątpliwości Ja sie probowalem doszukac na materialach jego blizny po ostrzu olimpu xD. Jest blizna. W ogóle w pewnym momencie wyskakuje napis "knowledge gained +25" wtf? Parokrotnie takie coś wyskakuje, jak mlody strzela z łuku, łapie tropy i kiedyś tam jeszcze. Widocznie będziemy łapać jakieś rózne skille w czasie gry i je ulepszać, Tomb Raider style Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 14 czerwca 2016 Autor Opublikowano 14 czerwca 2016 czyli co kratos zalatwil wszystkich bogow greckich, przeprowadzil sie do norwegii bo tam lepszy social by splodzic gowniaka na spokojnej emeryturce i znowu w wyniku jakiegos traumatycznego zdarzenia wkurzy sie tym razem na odyna i jego ekipe? Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Ma (pipi)mi przy gówniaku rzucać? Chodzi mi o aktora podkładającego głos. To samo. Ten jest zbyt murzynski. Od razy slychac, ze aktor podkladajacy glos jest czarny. W tamtym kratosie dowiedzialem sie tego dopiero z jakichs making of. Z tego co widzę to stary Kratos parę ładnych lat po zakończeniu trójki. Zmienił miejsce pobytu co ciekawsze spłodził syna, na krótkim gameplayu chce go nauczyć polować ale oczywiście nie poszło to zgodnie z planem Nie bylbym pewien ze to jego rodzony syn. Zadaje dzieciakowi pytania o matke tak jakby w ogole jej nie znal a dzieciaka poznal juz podrosnietego. To dlaczego podczas walki z tym rogatym mini bossem mówi do niego father? Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Też mi się wydaje, że padło pare razy father. Obejrzałem własnie gameplay na spokojnie i jednak kosa - było pewne, że Cory Barlog nie odje.bie jak łysy Stig i zrobi swoje. Jedyne pytanie to właśnie jak u Ficka - co skłoniło Kratosa do nowej przygody? Bardziej obstawiam tutaj Bogów Nordyckich że będa polowac na Kratosa i jego bachora aniżeli odwrotnie. Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 (edytowane) A ja stawiam na to, że Kratosa zawinał któryś Nordycki Bóg z oferta dla Kratosa: Nowe życie, nowa rodzina w zamian za pomoc w zniszczeniu boga/bogów/całej valhalli Kratos przystał, zadanie wykonał, wiódł sielankowe nordyckie życie i wtedy jak zwykle cos sie s(pipi)iło. EDIT Ew Kratos w swoim zwyczaju wyruchal owego boga (pewnie) i myslal ze dostanie nowe zycie bez kolejnego mordowania. wyszlo jak zwykle. Edytowane 14 czerwca 2016 przez Rayos Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi