Opublikowano 12 stycznia 20178 l Rayos tu zgoda - ale pojedynek w sercu Gai to lipa masakryczna. Do dziś boli jak o tym pomyślę. :/ Edytowane 12 stycznia 20178 l przez Cedric
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Ano, cała walka fakt faktem kiepściutka i finał GoW2 był zdecydowanie lepiej zrealizowany
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Autor U mnie kolejnosc gow2,ghost of sparta, gow3,gow1,chains of olympus W wstapienie nie gralem Btw pawciokratos w gierce ma na imie Atreus
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Fanek zrobił hype i wyszło jak zawsze. Wrzucili muzykę z otwarcia konfy na E3, nawet nie wycieli oklasków Co do powyższych typowań to: GoW II > Ascension = GoW > GoW III = GoS > CoO
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Fanek zrobił hype i wyszło jak zawsze. Wrzucili muzykę z otwarcia konfy na E3, nawet nie wycieli oklasków No niestety gruby trolling :D liczyłem na jakieś video chociaż mo-cap czy cuśś
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Nie mogę się do tej gry przekonać zwłaszcza do GoW 3. No ni uja, na siłę mnie nie ciągnie, nudne dla mnie walki są. Śmieszne, bo takie GoW 1 i GoW 2 grałem bez popity i wciągało jak bagno, coś nowego, walki, horda tych przeciwników, siekanie combosów etc no gry jak dla Mnie 9/10 były. A po tylu latach przerwy pomyślałem, że skończę w końcu trylogię grając w ostatnią część. Nie wiem co robić, żeby podejść do gry po raz kolejny i ją przejść. Skończy się pewnie na tym, że chyba nigdy jej nie przejdę. Na nowego GoW oczywiście czekam, bo to już innym system grania będzie w stosunku do poprzedniczek, takie nowe zawsze się przydaje grze. Też tak mieliście z jakimiś grami? Edytowane 19 stycznia 20178 l przez Faka
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Tak. Trójka to bylo jedno z najgorszych doświadczeń na PS3. Za to 1&2 mną zamiotły. Skończylem bardzo na sile trójke i już nigdy nie mam zamiaru tej serii ruszyć.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l No Ghost of Sparta prawilnie ograne i miło mi wspomina. Po zabiciu Posejdona jest to już dla Mnie meh ta część, no nie pykło mi, najsłabsze ogniwo i już poleciało z dysku. Po co grać w coś, co nie sprawia Ci przyjemności, a jedynie frustrację, a i na siłę tylko człowiek się wkurza ile razy by do tego nie podchodził. Nie będę sobie psuł wspomnień poprzednich części tylko dlatego, że 3 mi w ogóle już nie podeszła i przez Nią miałbym sobie później besztać całego GoW. Nie mam pojęcia, co te Santa Monica odyebało z tą częścią, że tak mnie odpycha. Edytowane 19 stycznia 20178 l przez Faka
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Ale ja napisałem o trójce, co oni odyebali. Edytowane 19 stycznia 20178 l przez Faka
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Polecam ograć świetnego GoS a pozostałe dwie części olać. Ograłem przed trójką obie z psp.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Nie mogę się do tej gry przekonać zwłaszcza do GoW 3. No ni uja, na siłę mnie nie ciągnie, nudne dla mnie walki są. Śmieszne, bo takie GoW 1 i GoW 2 grałem bez popity i wciągało jak bagno, coś nowego, walki, horda tych przeciwników, siekanie combosów etc no gry jak dla Mnie 9/10 były. A po tylu latach przerwy pomyślałem, że skończę w końcu trylogię grając w ostatnią część. Nie wiem co robić, żeby podejść do gry po raz kolejny i ją przejść. Skończy się pewnie na tym, że chyba nigdy jej nie przejdę. Na nowego GoW oczywiście czekam, bo to już innym system grania będzie w stosunku do poprzedniczek, takie nowe zawsze się przydaje grze. Też tak mieliście z jakimiś grami? Ja już w 2013 nie byłem w stanie grać w to dłużej niż godzinę. W podstawówce było jaranko 1 i 2, ale teraz liceum to już poważny wiek i widocznie gust dojrzewa razem ze mną.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Jakk to dobrze chodzić dalej do podstawówki, przynajmniej nadal mi się GoW podoba!
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Mi tam GoW3 się podobał, zwłaszcza oprawa ryła beret, a jak się urywało głowę wieciekomu, to Co prawda po GoW2 to ciężko było o jakiegoś szokera w rozgrywce, niemniej jednak trójka to solidny szpil. Zmęczenie materiału nastąpiło u mnie dopiero przy Ascension - tu wytrzymałem z godzinę i do dziś nie tknąłem po raz drugi.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Wszystkie części były dla mnie sztosami prócz Ascension, które oceniam po prostu na poprawną grę w moim ukochanym uniwersum. W zeszłym tygodniu po raz 3 skończyłem 3 i dla mnie to nadal świetna gra. Czekam na Kratosa w nordyckich klimatach równie mocno co na the last of us part 2 !
Opublikowano 8 maja 20177 l buuuuuuu......:( http://www.pushsquare.com/news/2017/05/god_of_war_ps4_is_a_2018_release_according_to_kratos_voice_actor
Opublikowano 8 maja 20177 l Ja prawilnie we wszystkich częściach platyny oprócz III i Ascension które pozostały nietknięte Ale nie wierzę że trójka jest taka zła w porównaniu do poprzednich części żeby mi nie podeszła.