Opublikowano 13 czerwca 20177 l Obejrzalem drugi raz ten trailer. Jak dla mnie to pozamiatali zdrowo, system walki wydaje sie naprawde spoko, nie bedzie to zaden slasher, ale da radę cos czuje. No i ten klimat, jak mi tego brakowało w ostatnich czesciach. MAIZGA
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Ten 'węgorz' mnie się od razu skojarzył z Framptem z Dark Souls 1, który był też pewnie inspirowany takim mitologicznym stworem. Czekam 'jak hói'.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l przeciez ten wąż to jak powiedział synalek "wąż świata", czyli z mitologii nordyckiej Jormungand. Frampt raczej nie byl inspirowany czymkowliek takim xd
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Plus ten wąż to sojusznik Kratosa. To się jeszcze okażę na jak długo. :)
Opublikowano 13 czerwca 20177 l przeciez ten wąż to jak powiedział synalek "wąż świata", czyli z mitologii nordyckiej Jormungand. Frampt raczej nie byl inspirowany czymkowliek takim xd Może nie był, może był, mnie się skojarzył.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Mi trochę zeszło po wspaniałym pierwszym, "poważnym" materiale rok temu. Tutaj już trochę jaj, sztampowych klaunów , wszystkowiedzących wiedźm, itd. Ehhh. Edytowane 13 czerwca 20177 l przez Arm9_Team
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Pamiętam, jakby to było wczoraj... GoW (PS2) - wbił mnie w glebę już samym otwarciem, gdy później ujrzałem bitwę z udziałem Aresa na 2. planie - powiedziałem głośne "wow". GoW II (PS2) - sekwencja, gdy Kratos "łączy" wyspy - niezapomniane. Chains of Olympus - "To PSP potrafi takie rzeczy?" Ghost of Sparta - "Przebić Chains of Olympus w takim stylu? Niewiarygodne!" GoW III (PS3) - najlepsze otwarcie w historii gier wideo. Wstąpienie (PS3) - "Przecież to powinna być startówka na PS4!" ...................... God of War - po sześciu częściach ogranych w każdej możliwej konfiguracji, nie wytrzymam, jeśli nie będę miał tego potwora dzień przed resztą świata. Santa Monica właśnie sprzedało kolejne miliony PlayStation 4.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Ciekawe z jakimi bogami nordyckimi się zmierzymy i jak epicko będą te walki wyglądać
Opublikowano 13 czerwca 20177 l GOW I, II i GoS mega, reszta do zaorania. III jeszcze 1/3 bardzo spoko i mozna zagrac (chyba sobie w ogole kupie na PS4 i odświeżę), ale ChoO i Ascension bardzo słąbe IMO.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l było tyle razy to samo, że można by było się zrzygać na kolejną podobną część ja się bardzo cieszę że odeszli w 3-dupy od poprzedniej formuły kupiłem III na PS4, rozpocząłem i odstawiłem dalej w kolejce, już do tego nie mam siły
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Yup, mocno wymęczona marka, wstąpienia nie dałem rady przejść, więc bardzo dobrze, że zrobili taki restart serii.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Narazie ciezko sie przestawic na takiego GOW-a, ale zmiana mitologii bylaby niewystarczajaca wiec trzeba dac im szanse. Niby pierdoła, ale mam nadzieje, ze krew bedzie zostawac na sniegu, na razie z wrogow wypada cos pomarańczowego/turkusowego, wiec oby nie było zbyt grzecznie.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Nie pokazali żadnej mechaniki wykorzystującej gówniaka więc podejrzewam, że ginie gdzieś w prologu. Gimby się będą spuszczać nad artyzmem a Kratos będzie miał powód, żeby się mścić na Asgardzie tym razem. Cinematik ekspiriens na miare 21 wieku.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Guwniak jest po to zeby sobie mogli pomiedzy akcja prowadzic dialogi jak w tlou czy u4
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Kratos w prologu zabije Odyna, z wyrzutow sumienia adoptuje g.ownika i bedzie traktowal go jak swojego, w następnych odsłonach g.owniak będzie rosl, w końcu dowie się, ze stary nie umarl ze starości i będzie miał kose z Kratosem. Wiem, bo byłem kiedyś zacnym scenarzysta.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l guwniak jest po to żeby kratos mógł umrzeć pod koniec gry Z taką januszową mordą nie będzie protagonistą. Jak jagniątko na ścięcie pójdzie
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Niesamowity jest ten zwiastun. Dialogi, montaż, grafika oraz muzyka to najwyższy poziom. No i ta ostatnia scena z wężem jak widać, że Kratos jest przerażony i nie rozumie co ten wąż mówi, a chłopak krzyczy, że ten wąż chce pomóc. Masakra.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l guwniak jest po to żeby kratos mógł umrzeć pod koniec gry Z taką januszową mordą nie będzie protagonistą. Jak jagniątko na ścięcie pójdzie Dokładnie. Szkoła Kratosa mówi jasno: najpierw zabij, potem zejdź do Hadesu i zabij ponownie, potem cofnij się w czasie i zabij nim zabijesz go za pierwszym razem, a dopiero potem zapytaj jak drogo sprzedaje te towary.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Niesamowity jest ten zwiastun. Dialogi, montaż, grafika oraz muzyka to najwyższy poziom. No i ta ostatnia scena z wężem jak widać, że Kratos jest przerażony i nie rozumie co ten wąż mówi, a chłopak krzyczy, że ten wąż chce pomóc. Masakra. Gdzie niby Kratos przerażony? xd