Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

obstawiam, ze dalsza czesc gameplayu za krat pokaza w grudniu na playstation meeting

ja mam obawy dalej co do kamery, ze w ferworze walki przy np scianach ona sie nie sprawdzi, bedzie sie gubic albo beda atakowac nas zza ekranu

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 532,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Trochę wrażeń w przerwie bo aż mnie łapy bolą xD   tldr GOTY 2018, nie wyobrazam sobie zeby cos w tym roku to przebilo   - najwyzszy poziom trudnosci jest s(pipi)ysynsko trudny, mo

• Nie wiem, ja plywalem po tym jeziorze łódka i sluchalem bardzo ciekawych historii, nie raz zamiast przybic do brzegu to specjalnie plynalem wolniej zeby wysluchac do konca bo bylo to naprawde mega int

Opublikowano

Czy ten dzieciak musi tyle gadać?

Opublikowano

Najgorsza to w tym wszystkim jest ta pomarańczowa jucha. Czy to gears of war jest. Strasznie to kiepsko przez to wygląda.

Opublikowano

Gówniaka mam nadzieję, że da się wyłączyć albo mu tym toporkiem przypierd.... Reszta to sztos z ostem na czele

Opublikowano

To ja chyba jestem inny...dla mnie ta walka i kamera wygląda dużo lepiej i bardziej efektownie niż malutki kratos którego ledwo widać. Teraz w każdym ciosie rysują się na twarzy Lysola emocje i jest dużo brutalniej . Siekierka wydaje się ma więcej możliwości niż te nudne już łańcuchy i klepanie kwadrat trójkąt na zmianę. Lepsze takie odważne decyzję w gameplayu niż ciągle to samo. Gierkę robią już tyle czasu że słaby ten GoW nie będzie

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Największą potencjalną wadą tej części będzie to, że chcą zbyt wiele skopiować z TLoU. Ja rozumiem, że zwycięską formułę się kopiuje, ale tego dzieciaka to mogli sobie darować. Zmiana perspektywy na plus.

Opublikowano

Dzięki dzieciakowi Kratos nareszcie nabierze głębi i cech ludzkich. Jak inaczej mielibyśmy go poznać - rozmawiałby z toporkiem?

Opublikowano

pandora w trójce świetnie im wyszła :pawel:

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

22 marca to czwartek, nawet pasuje, zważywszy, że nazwa dnia (w językach germańskich, skandynawskich i w angielskim) pochodzi od Thora :v

Opublikowano

22 marzec? 2+2 daje 4 a to bedzie w sumie taki GOW 4, dodatkowo w marcu jak w garncu a wiemy ze kratos lubi dobrze zjeść

jaram się

Opublikowano

Marzec? Ni grzeje, ni ziębi. To tak jak nowy GoW. 

Wszystko się układa w całość. 

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Jak tylko zobaczyłem"Early 2018" na ostatnim trailerze to wiedziałem, że marzec. Ostatnio Horizon wyszedł właśnie w marcu, więc Sony trzyma się swojego harmonogramu.

Opublikowano

Horizon wyszedł w lutym :P  Jak dla mnie idealna data, jestem ciekaw ogólnego poziomu poczynań Kratosa.

Opublikowano

Ghost of Sparta był jakoś na jesień

Opublikowano
1 godzinę temu, Square napisał:

Horizon wyszedł w lutym :P  

W USA... W Europie 01.03.2017 :)

Opublikowano

Kilka rzeczy z wczorajszego panelu z Corym:

• przejście gry to jakieś 25-35 godzin
  • fragment z Paryża to była jakaś całkowicie poboczna lokacja, niezwiązana z główną linią fabularną
  • takich niespodzianek ma być więcej, ale na pewno nie będzie to open-world
  • developerzy są świadomi tego, że syn Kratos gada za dużo i mają to zmodyfikować

Znowu delikatny wzrost hajpu - oby tylko ten system walki nie zawiódł to będzie :banderas:

Opublikowano

Mi tam gadający rudzielec nie przeszkadza. Jak już wspomniałem, dzięki temu w końcu sam Kratos zyska jakąś głębię i osobowość. Jaranko już dawno jest, więc cieszy mnie tylko wiadomość o czasie gry - mi pewnie zejdzie 50h w takim razie - grubo :)

Edytowane przez Wredny

Opublikowano

No ja mam wrażenie że ten czas jest mocno przesadzony ale zobaczymy. Czyżby szli w jakieś elementy RPG? Może już gdzieś było wspomniane ale szczerze powiedziawszy bardzo mało czytałem o tej grze.

Opublikowano

Jakieś elementy RPG będą, ale Cory wcześniej powtarzał, że bliżej będzie do (starej) Zeldy niż rpga. Nomen omen, seria pierwotnie miała iść dokładnie w tym kierunku :V

Opublikowano

Elementy RPG będą na pewno, na pierwszym trailerze było widać, jak zdobywamy doświadczenie - pasek XP itp
Najlepsze jest to, że nie Kratos będzie się tu rozwijał - to doświadczenie przekazywane z ojca na syna, mądrość życiowa, umiejętności itp. Jak nic łysy zginie na końcu i sequel będzie gierką o rudym.