Opublikowano 31 października 20177 l Autor obstawiam, ze dalsza czesc gameplayu za krat pokaza w grudniu na playstation meeting ja mam obawy dalej co do kamery, ze w ferworze walki przy np scianach ona sie nie sprawdzi, bedzie sie gubic albo beda atakowac nas zza ekranu
Opublikowano 31 października 20177 l Najgorsza to w tym wszystkim jest ta pomarańczowa jucha. Czy to gears of war jest. Strasznie to kiepsko przez to wygląda.
Opublikowano 31 października 20177 l Gówniaka mam nadzieję, że da się wyłączyć albo mu tym toporkiem przypierd.... Reszta to sztos z ostem na czele
Opublikowano 31 października 20177 l To ja chyba jestem inny...dla mnie ta walka i kamera wygląda dużo lepiej i bardziej efektownie niż malutki kratos którego ledwo widać. Teraz w każdym ciosie rysują się na twarzy Lysola emocje i jest dużo brutalniej . Siekierka wydaje się ma więcej możliwości niż te nudne już łańcuchy i klepanie kwadrat trójkąt na zmianę. Lepsze takie odważne decyzję w gameplayu niż ciągle to samo. Gierkę robią już tyle czasu że słaby ten GoW nie będzie Edytowane 31 października 20177 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 31 października 20177 l Mam nadzieję że Boguś znowu będzie podkładał głos Pawciowi https://youtu.be/0wn7dK8YfCc?t=2m17s
Opublikowano 31 października 20177 l Największą potencjalną wadą tej części będzie to, że chcą zbyt wiele skopiować z TLoU. Ja rozumiem, że zwycięską formułę się kopiuje, ale tego dzieciaka to mogli sobie darować. Zmiana perspektywy na plus.
Opublikowano 31 października 20177 l Dzięki dzieciakowi Kratos nareszcie nabierze głębi i cech ludzkich. Jak inaczej mielibyśmy go poznać - rozmawiałby z toporkiem?
Opublikowano 5 grudnia 20177 l http://www.eurogamer.pl/articles/2017-12-05-god-of-war-kolejne-wskazowki-na-temat-premiery-w-marcu
Opublikowano 5 grudnia 20177 l 22 marca to czwartek, nawet pasuje, zważywszy, że nazwa dnia (w językach germańskich, skandynawskich i w angielskim) pochodzi od Thora :v
Opublikowano 5 grudnia 20177 l 22 marzec? 2+2 daje 4 a to bedzie w sumie taki GOW 4, dodatkowo w marcu jak w garncu a wiemy ze kratos lubi dobrze zjeść jaram się
Opublikowano 5 grudnia 20177 l Marzec? Ni grzeje, ni ziębi. To tak jak nowy GoW. Wszystko się układa w całość. Edytowane 5 grudnia 20177 l przez ragus
Opublikowano 5 grudnia 20177 l Jak tylko zobaczyłem"Early 2018" na ostatnim trailerze to wiedziałem, że marzec. Ostatnio Horizon wyszedł właśnie w marcu, więc Sony trzyma się swojego harmonogramu.
Opublikowano 5 grudnia 20177 l Horizon wyszedł w lutym Jak dla mnie idealna data, jestem ciekaw ogólnego poziomu poczynań Kratosa.
Opublikowano 5 grudnia 20177 l Nie pamiętam, jak z częściami na PSP ale każdy "duży" GoW wychodził w marcu.
Opublikowano 5 grudnia 20177 l 1 godzinę temu, Square napisał: Horizon wyszedł w lutym W USA... W Europie 01.03.2017
Opublikowano 9 grudnia 20177 l Kilka rzeczy z wczorajszego panelu z Corym: przejście gry to jakieś 25-35 godzin fragment z Paryża to była jakaś całkowicie poboczna lokacja, niezwiązana z główną linią fabularną takich niespodzianek ma być więcej, ale na pewno nie będzie to open-world developerzy są świadomi tego, że syn Kratos gada za dużo i mają to zmodyfikować Znowu delikatny wzrost hajpu - oby tylko ten system walki nie zawiódł to będzie
Opublikowano 9 grudnia 20177 l Mi tam gadający rudzielec nie przeszkadza. Jak już wspomniałem, dzięki temu w końcu sam Kratos zyska jakąś głębię i osobowość. Jaranko już dawno jest, więc cieszy mnie tylko wiadomość o czasie gry - mi pewnie zejdzie 50h w takim razie - grubo Edytowane 9 grudnia 20177 l przez Wredny
Opublikowano 9 grudnia 20177 l No ja mam wrażenie że ten czas jest mocno przesadzony ale zobaczymy. Czyżby szli w jakieś elementy RPG? Może już gdzieś było wspomniane ale szczerze powiedziawszy bardzo mało czytałem o tej grze.
Opublikowano 9 grudnia 20177 l Jakieś elementy RPG będą, ale Cory wcześniej powtarzał, że bliżej będzie do (starej) Zeldy niż rpga. Nomen omen, seria pierwotnie miała iść dokładnie w tym kierunku :V
Opublikowano 9 grudnia 20177 l Elementy RPG będą na pewno, na pierwszym trailerze było widać, jak zdobywamy doświadczenie - pasek XP itp Najlepsze jest to, że nie Kratos będzie się tu rozwijał - to doświadczenie przekazywane z ojca na syna, mądrość życiowa, umiejętności itp. Jak nic łysy zginie na końcu i sequel będzie gierką o rudym.