Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie to jest nadal numer jeden jeżeli chodzi o przyszły rok. Zapowiada się świetnie, a dzisiejsze informacje tylko utwierdzaja mnie w przekonaniu, że to będzie wielka i najlepsza gra w historii SSM. Barlog po premierze będzie mógł podać rękę Druckmannowi.

Poproszę tylko o dokładną datę i edycję x jakąś za(pipi)istą figurą.

PS. Jest pasek XP, a gdzież czytałem, że będą również zadania poboczne.

• Minusik 1
Opublikowano

Serio myślicie że rudy będzie taka pysda przez całą grę? Bankowo nie,  przez te 30h na pewno elegancko pokaż jego przemianę i liczę właśnie na to ze dla Kratosa to koniec i następne części będą dla "malego".

• Plusik 1
Opublikowano

No dokładnie. Nie na darmo mamy ten motyw przekazywania mądrości z ojca na syna. Jeśli jego postać i przemiana zostaną nam przedstawione porządnie, to jestem przekonany, że dostaniemy nowego bohatera, którego da się lubić. Tak jak ostatnio Aloy w Horizon - świetnie wykreowana dziewczyna, dla niej samej warto było pograć w grę z dodatkiem. Wystarczy, żeby gówniaka wykreował jakiś zdolny człek i będzie OK.
Choć oczywiście Kratosa będzie żal, zwłaszcza że dopiero teraz zostanie przedstawiony jako człowiek...

Gość aphromo
Opublikowano
39 minut temu, Kyokushinman napisał:

A ja mam nadzieje że coś go w(pipi)i pod koniec.

God of War to lysy a nie jakas ruda pizda.

Zresztą Kratos to już tak naprawdę w trójce kipnął. A jak widać nie.

I co z tego ? Robia kolejna trylogie Star Wars kompletnie z pupy i nikt nie narzeka.

Opublikowano

W ogóle jaka rozkmina na temat fabuły... Jakby to jakaś gra Kojimy była co najmniej :) 

Do tej pory w GoW to raczej był tylko dodatek do jatki i świetnego gameplayu, więc aż dziwnie się to czyta, ale spoko - sam jestem ciekaw, bo wygląda na to, że dostaniemy w końcu jakąś interesującą historię... Być może nawet taką, która na długo zapadnie w pamięć - to byłby największy wyczyn tej odsłony.

Gość aphromo
Opublikowano

Kratos jeszcze zostanie samurajem zapamietajcie moje slowa

Opublikowano
15 minut temu, Wredny napisał:

W ogóle jaka rozkmina na temat fabuły... Jakby to jakaś gra Kojimy była co najmniej :) 

Do tej pory w GoW to raczej był tylko dodatek do jatki i świetnego gameplayu, więc aż dziwnie się to czyta, ale spoko - sam jestem ciekaw, bo wygląda na to, że dostaniemy w końcu jakąś interesującą historię... Być może nawet taką, która na długo zapadnie w pamięć - to byłby największy wyczyn tej odsłony.

Fabuła była prosta ale przynajmniej dla mnie bardzo wciągająca. Tzn mowie o 1, 2 czy GoS bo reszta to albo po(pipi)ka (ascension czy choo) albo mocno rozczarowujaca jak III.

Opublikowano
37 minut temu, Wredny napisał:

No przecież ma być o wiele większy nacisk położony na story i L O R E, nie?

Opublikowano

Albo wycie pseudo recenzentów na YT, jak w przypadku The Evil Within 2, gdzie pewna laska ("recenzja" robiona najniższym kosztem, forma vloga), stwierdziła że gierka w sumie fajna, wątek główny zajął jej 14h, nie robiła aktywności pobocznych i z tego też względu ma do twórców żal, że pozbawili ją okazji do spotkania pewnej istoty, która prześladuje gracza co jakiś czas. Czaicie to? Twórcy ją pozbawili - nie ona sama, bo speedrunowała na Easy główny wątek, ale "twórcy".
Jeśli tu będzie podobnie, a na to wygląda, że będą aktywności poboczne, to mogą być w sieci podobne szlochy idiotów :)

Opublikowano

Ależ proszę bardzo, klikajcie w spoiler poniżej.
Ostatnio też wkurzyła mnie recka TEW2 z kanału Angry Joe (ale robiona przez innego gościa), który stwierdził, że jedynki znać nie trzeba, a nawet poleca w nią nie grać, bo dwójka świetnie wszystko wyjaśnia. No ale to nie temat o TEW, tylko o God of War i myślę, że tu typowe Janusze będą bardziej wyrozumiałe, no chyba, że gra dostanie tyle dodatkowego contentu, że poczują się przytłoczeni.