YETI 10 966 Opublikowano 9 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2017 Dla mnie to jest nadal numer jeden jeżeli chodzi o przyszły rok. Zapowiada się świetnie, a dzisiejsze informacje tylko utwierdzaja mnie w przekonaniu, że to będzie wielka i najlepsza gra w historii SSM. Barlog po premierze będzie mógł podać rękę Druckmannowi.Poproszę tylko o dokładną datę i edycję x jakąś za(pipi)istą figurą. PS. Jest pasek XP, a gdzież czytałem, że będą również zadania poboczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 A to nie miał być początek nowej trylogii? Taka długość gry sugeruje, jakby w tej jednej odsłonie było dane nam przeorać całą mitologię nordycką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 Ale jako Kratos, następne części będą dla rudego Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 Długość gry jak dla mnie sugeruje duży nacisk na eksplorację, sidequesty i mam nadzieję na w miarę wymagające walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 27 minut temu, Wredny napisał: Ale jako Kratos, następne części będą dla rudego To ja już wolę aby się skończyło na jednej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 Serio myślicie że rudy będzie taka pysda przez całą grę? Bankowo nie, przez te 30h na pewno elegancko pokaż jego przemianę i liczę właśnie na to ze dla Kratosa to koniec i następne części będą dla "malego". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 No dokładnie. Nie na darmo mamy ten motyw przekazywania mądrości z ojca na syna. Jeśli jego postać i przemiana zostaną nam przedstawione porządnie, to jestem przekonany, że dostaniemy nowego bohatera, którego da się lubić. Tak jak ostatnio Aloy w Horizon - świetnie wykreowana dziewczyna, dla niej samej warto było pograć w grę z dodatkiem. Wystarczy, żeby gówniaka wykreował jakiś zdolny człek i będzie OK. Choć oczywiście Kratosa będzie żal, zwłaszcza że dopiero teraz zostanie przedstawiony jako człowiek... Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 Zrobią przeskok czasowy, rudy lamus stanie się Thorem i wszyscy będą się jarac na zapowiedź dwojki. Obstawiam, ze to jest przybrany bękart Kratosa, a nie prawdziwy syn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 O, ten myk z XPem i rozwijaniem młodego a nie Kratosa to całkiem pomysłowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 (edytowane) A ja mam nadzieje że coś go w(pipi)i pod koniec. God of War to lysy a nie jakas ruda pizda. Zresztą Kratos to już tak naprawdę w trójce kipnął. A jak widać nie. Edytowane 10 grudnia 2017 przez Kyokushinman 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 5 minut temu, Kyokushinman napisał: God of War to lysy a nie jakas ruda pizda. Ale wiesz... Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 A może będzie tak, że Kratos nauczy wszystkiego młodego, Rudy się na niego wypnie na koniec? To by oznaczało powrót do wkurzonego Kratosa w następnej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 39 minut temu, Kyokushinman napisał: A ja mam nadzieje że coś go w(pipi)i pod koniec. God of War to lysy a nie jakas ruda pizda. Zresztą Kratos to już tak naprawdę w trójce kipnął. A jak widać nie. I co z tego ? Robia kolejna trylogie Star Wars kompletnie z pupy i nikt nie narzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 Miedzy nimi prędzej czy później będzie kosa i historia zatoczy koło jak to było z Zeusem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 W ogóle jaka rozkmina na temat fabuły... Jakby to jakaś gra Kojimy była co najmniej Do tej pory w GoW to raczej był tylko dodatek do jatki i świetnego gameplayu, więc aż dziwnie się to czyta, ale spoko - sam jestem ciekaw, bo wygląda na to, że dostaniemy w końcu jakąś interesującą historię... Być może nawet taką, która na długo zapadnie w pamięć - to byłby największy wyczyn tej odsłony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 Kratos jeszcze zostanie samurajem zapamietajcie moje slowa Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 15 minut temu, Wredny napisał: W ogóle jaka rozkmina na temat fabuły... Jakby to jakaś gra Kojimy była co najmniej Do tej pory w GoW to raczej był tylko dodatek do jatki i świetnego gameplayu, więc aż dziwnie się to czyta, ale spoko - sam jestem ciekaw, bo wygląda na to, że dostaniemy w końcu jakąś interesującą historię... Być może nawet taką, która na długo zapadnie w pamięć - to byłby największy wyczyn tej odsłony. Fabuła była prosta ale przynajmniej dla mnie bardzo wciągająca. Tzn mowie o 1, 2 czy GoS bo reszta to albo po(pipi)ka (ascension czy choo) albo mocno rozczarowujaca jak III. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 37 minut temu, Wredny napisał: W ogóle jaka rozkmina na temat fabuły... Jakby to jakaś gra Kojimy była co najmniej Do tej pory w GoW to raczej był tylko dodatek do jatki i świetnego gameplayu, więc aż dziwnie się to czyta, ale spoko - sam jestem ciekaw, bo wygląda na to, że dostaniemy w końcu jakąś interesującą historię... Być może nawet taką, która na długo zapadnie w pamięć - to byłby największy wyczyn tej odsłony. No przecież ma być o wiele większy nacisk położony na story i L O R E, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 No i super - cieszę się. Jak jeszcze gierka wywoła u mnie jakieś emocje, a historia zostanie we łbie na dłużej - niczym w TLoU czy The Last Guardian, to już w ogóle będę wniebowzięty Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 Kratos jeszcze zostanie samurajem zapamietajcie moje slowaNajpierw grecja, teraz klimat nordycki, później starożytny egipt, feudalna japonia.... Kratos miałby wielu bogów do wyżynki, ale raczej już więcej nie będą wykorzystywać bohatera bo to by się zrobił tasiemiec jakich pełno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 35 godzin w tego typu grze? Już słyszę te wycie, że gra jest za długa i jak to wielu jej nie pokończy Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 Albo wycie pseudo recenzentów na YT, jak w przypadku The Evil Within 2, gdzie pewna laska ("recenzja" robiona najniższym kosztem, forma vloga), stwierdziła że gierka w sumie fajna, wątek główny zajął jej 14h, nie robiła aktywności pobocznych i z tego też względu ma do twórców żal, że pozbawili ją okazji do spotkania pewnej istoty, która prześladuje gracza co jakiś czas. Czaicie to? Twórcy ją pozbawili - nie ona sama, bo speedrunowała na Easy główny wątek, ale "twórcy". Jeśli tu będzie podobnie, a na to wygląda, że będą aktywności poboczne, to mogą być w sieci podobne szlochy idiotów Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 Zapodaj tę recenzje ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 Również poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 Ależ proszę bardzo, klikajcie w spoiler poniżej. Ostatnio też wkurzyła mnie recka TEW2 z kanału Angry Joe (ale robiona przez innego gościa), który stwierdził, że jedynki znać nie trzeba, a nawet poleca w nią nie grać, bo dwójka świetnie wszystko wyjaśnia. No ale to nie temat o TEW, tylko o God of War i myślę, że tu typowe Janusze będą bardziej wyrozumiałe, no chyba, że gra dostanie tyle dodatkowego contentu, że poczują się przytłoczeni. Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=JbQyv1cPvZw&t=01s Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi