Mejm 15 364 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 Mimo, ze ogralem kazdego GoWa i wiekszosc mam w edycjach "specjalnych" to teraz bardziej czekam na nowego Rune niz na kolejne "przygody" Kratosa. Po prostu nie wierze, ze nagle gra wyjdzie poza swoje rzeznicze ramy i dostaniemy cos czego nigdy wczesniej nie widzielismy, polane doskonala fabula o egzystencji i opiece nad dziecmi. Fabula i przeslanie w GoD, no prosze ja was xD Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 Manipulacja. Gry na PS4 tylko pięknieją! Cytuj
Daffy 10 633 Opublikowano 24 stycznia 2018 Autor Opublikowano 24 stycznia 2018 wczoraj ktos to wrzucal ale bylem pewny ze ten screen z gory to jest nowy z tego buildu i downgrad to bylo droczenie, a nie stan faktyczny Cytuj
Pupcio 18 652 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 Może wycinka drzew była 4 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 może góra dla prosiaków a dół dla biedaków? W silent hill na ps1 też mgłe dodawali aby konsola wyrabiała Cytuj
Daffy 10 633 Opublikowano 24 stycznia 2018 Autor Opublikowano 24 stycznia 2018 4 minuty temu, Pupcio napisał: Może wycinka drzew była szyszko ma wtyki nawet w sony Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 Też miałem wczoraj wrażenie po tym zwiastunie, że grafika zaliczyła lekki downgrade. Szczególnie boli ten zasięg widzenia w porównaniu z wersją z 2016 roku, ale pewnie i tak będzie kosior graficzny. Cytuj
XM. 11 038 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 11 minut temu, Ficuś napisał: wczoraj ktos to wrzucal ale bylem pewny ze ten screen z gory to jest nowy z tego buildu i downgrad to bylo droczenie, a nie stan faktyczny Ja wrzucałem inny screen z tej samej miejscówki i właśnie nie czailem o co chodzi bluberowi ze niby lepiej wygląda skoro widać jak na dłoni przepaść generacji między screenami. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 mgla dodaje tajemniczości, mroku i charakteru, ten z 2016 jakiś taki bez duszy 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 7 minut temu, XM. napisał: Ja wrzucałem inny screen z tej samej miejscówki i właśnie nie czailem o co chodzi bluberowi ze niby lepiej wygląda skoro widać jak na dłoni przepaść generacji między screenami. Ja myślałem, że dolny screen jest z nowego buildu a tutaj ta obesrana mgła :| Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 Wkleiłeś to Gdzie na logike u góry jest screen stary na dole nowy Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 Pojawił się gdzieś temat ceny tej podstawowej edycji limitowanej ze steelbookiem i artbookiem? Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 wystarczy wejsc na Game UK i sprawdzić. 70 funtów Cytuj
XM. 11 038 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 (edytowane) 2 minuty temu, Pacquiao napisał: Pojawił się gdzieś temat ceny tej podstawowej edycji limitowanej ze steelbookiem i artbookiem? 70 funtów tylko z game.UK A to bluber przepraszam, całuje raczki i pozdrawiam, myślałem ze kto ogarnął trailer ten od razu wiedział ze górny to nowy. Edytowane 24 stycznia 2018 przez XM. Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 1 minutę temu, Rayos napisał: wystarczy wejsc na Game UK i sprawdzić. 70 funtów Wczoraj jak szukałem to przynajmniej na Amazonach nie było niczego Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 Bo tylko na game.co.uk ta wersja jest dostępna Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 Bo to "excluziv" dla GAME UK Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 4 minuty temu, XM. napisał: A to bluber przepraszam, całuje raczki i pozdrawiam, myślałem ze kto ogarnął trailer ten od razu wiedział ze górny to nowy. Obejrzałem dopiero dzisiaj trailer Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 (edytowane) Bez jaj, to u nas nie będzie, tylko ta najdroższa? EDYTA: Ok, doczytałem, że oni mają wyłączność na UK, więc u nas pewnie będzie też dostępna. Edytowane 24 stycznia 2018 przez Pacquiao Cytuj
Gość kufir Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 (edytowane) No ciekawe jaki będzie ten nowy GOW. Ciesze się że premiera nie była jakoś specjalnie zapowiadana i twórcy nie musieli się spieszyć z dotrzymaniem daty. Ze świetnym GOW III była sytuacja odwrotna, branża kręciła nosem że gra sie opóźnia i wypuścili, po czym w recenzjach wypominani że końcówka słaba. Do czego przyznali się tez twórcy gry, miało być inaczej a wyszło jak wyszło. Mitologia Nordycka może być interesująca, trailer fajny będzie się na pewno dobrze grało i oglądało. Ciekaw jestem jak recenzenci odbiorą ten tytuł, sam na pewno ogram ale nie na premierę. "Poczekam, popatrzę (na spadające ceny) i wreszcie sam; też włączę się do akcji" Edytowane 24 stycznia 2018 przez kufir Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hendrix 2 731 Opublikowano 24 stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 stycznia 2018 (edytowane) O nie, wiedziałem, że screeny z tego kanału się znajdą tutaj. Koleś NIC nie wie o aspektach technicznych xDDDDD To porównanie xDD Po pierwsze - gameplay z E3, nie był wyrywkiem pełnej gry. Cory mówił na tym samym E3, że lokacja znajdzie się, ale będzie całkowicie przemodelowana - na potrzeby pokazu umieścili sporo elementów, które miały hintować resztę świata gry, po drugie - build tego dema z 2016 roku chodził powyżej 30 klatek/s na zwykłym Ps4. Nawet na tym porównaniu (które jest BEZCELOWE i prezentuje jeden materiał w sporej kompresji, drugi nie), widać, że w obecnym buildzie dopakowali oświetlenie, dodali selfshadowing obiektów na mapie, poprawili tektury itp. Reszta zmian to tylko i wyłącznie wybór autorski Barloga i spółki. Te oczywiście nie muszą się podobać w ogóle, jednak nie stanowią downgrade'u z technicznego punktu widzenia Zresztą damn, większość story trailera prezentuje najwyższy poziom pod względem oprawy wizualnej. Screeny z wersji Pro w ogóle zawierają taką ilością szczegółów na scenę, że nie wiem jakim cudem nie używają checkboardingu (chyba, ale w dużym zbliżeniu nie widać charakterystycznych artefaktów), a raczej system podobny do nowego CoDa, albo mieszankę plus własne usprawnienia. P.S Ach ten sam koleś próbował wcześniej z Uncharted 4 i Horizon - jeśli chodzi o downgrade'y :v P.S.S A propos Barloga - to jeden z moich ulubionych devów, zawsze daje świetne wywiady, jego blog z przed ponad dekady był absolutnie fascynujący i dający ciekawy wgląd w proces produkcji gier i nie tylko, pisał też o pracy z Georgem Millerem przy Mad Maxie: Fury Road, sam zresztą przyznaje, że praca z Millerem bardzo dużo go nauczyła i zmieniła całkowicie podejście do opowiadania historii Edytowane 24 stycznia 2018 przez Hendrix 13 Cytuj
XM. 11 038 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 Hendrix, ale nie szczekaj na mnie ;( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi