Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo, ze ogralem kazdego GoWa i wiekszosc mam w edycjach "specjalnych" to teraz bardziej czekam na nowego Rune niz na kolejne "przygody" Kratosa. Po prostu nie wierze, ze nagle gra wyjdzie poza swoje rzeznicze ramy i dostaniemy cos czego nigdy wczesniej nie widzielismy, polane doskonala fabula o egzystencji i opiece nad dziecmi. Fabula i przeslanie w GoD, no prosze ja was xD

Opublikowano

wczoraj ktos to wrzucal ale bylem pewny ze ten screen z gory to jest nowy z tego buildu i downgrad to bylo droczenie, a nie stan faktyczny

Opublikowano

Też miałem wczoraj wrażenie po tym zwiastunie, że grafika zaliczyła lekki downgrade. 

Szczególnie boli ten zasięg widzenia w porównaniu z wersją z 2016 roku, ale pewnie i tak będzie kosior graficzny. ;)

Opublikowano
11 minut temu, Ficuś napisał:

wczoraj ktos to wrzucal ale bylem pewny ze ten screen z gory to jest nowy z tego buildu i downgrad to bylo droczenie, a nie stan faktyczny

Ja wrzucałem inny screen z tej samej miejscówki i właśnie nie czailem o co chodzi bluberowi ze niby lepiej wygląda skoro widać jak na dłoni przepaść generacji między screenami.

Opublikowano
7 minut temu, XM. napisał:

Ja wrzucałem inny screen z tej samej miejscówki i właśnie nie czailem o co chodzi bluberowi ze niby lepiej wygląda skoro widać jak na dłoni przepaść generacji między screenami.

Ja myślałem, że dolny screen jest z nowego buildu a tutaj ta obesrana mgła :| 

Opublikowano

Wkleiłeś to 

IJ0XDzCLRWupayHCrATkCQ.png

Gdzie na logike u góry jest screen stary na dole nowy

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Pacquiao napisał:

Pojawił się gdzieś temat ceny tej podstawowej edycji limitowanej ze steelbookiem i artbookiem?

70 funtów tylko z game.UK

A to bluber przepraszam, całuje raczki i pozdrawiam, myślałem ze kto ogarnął trailer ten od razu wiedział ze górny to nowy.

Edytowane przez XM.
Opublikowano
4 minuty temu, XM. napisał:

A to bluber przepraszam, całuje raczki i pozdrawiam, myślałem ze kto ogarnął trailer ten od razu wiedział ze górny to nowy.

Obejrzałem dopiero dzisiaj trailer :hi: 

Opublikowano (edytowane)

Bez jaj, to u nas nie będzie, tylko ta najdroższa?

EDYTA: Ok, doczytałem, że oni mają wyłączność na UK, więc u nas pewnie będzie też dostępna.

Edytowane przez Pacquiao
Opublikowano (edytowane)

No ciekawe jaki będzie ten nowy GOW. Ciesze się że premiera nie była jakoś specjalnie zapowiadana i twórcy nie musieli się spieszyć z dotrzymaniem daty.

Ze świetnym GOW III była sytuacja odwrotna, branża kręciła nosem że gra sie opóźnia i wypuścili, po czym w recenzjach wypominani że końcówka słaba. Do czego przyznali się tez twórcy gry, miało być inaczej a wyszło jak wyszło. Mitologia Nordycka może być interesująca, trailer fajny będzie się na pewno dobrze grało i oglądało.

Ciekaw jestem jak recenzenci odbiorą ten tytuł, sam na pewno ogram ale nie na premierę.

"Poczekam, popatrzę (na spadające ceny) i wreszcie sam; też włączę się do akcji" ;)

Edytowane przez kufir