PiotrekP 1 790 Opublikowano 25 stycznia 2018 Opublikowano 25 stycznia 2018 @Square gdzie Horizona zamawiałeś? Na ultimie był po 600zł. Jestem tylko ciekaw, czy wogóle coś z tego GoWa zrealizują. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 25 stycznia 2018 Opublikowano 25 stycznia 2018 Electro.pl God w tej chwili jest jako niedostępny, ale jeżeli będzie podobnie jak z H: ZD to dopiero się pojawi. http://www.electro.pl/gry-ps4/gra-ps4-god-of-war-edycja-kolekcjonerska,id-1066103 Cytuj
Zebra 4 Opublikowano 25 stycznia 2018 Opublikowano 25 stycznia 2018 wypłynęło gdzieś info o tym czy będzie można zmienić ten z(pipi)any dubbing na angola? Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 25 stycznia 2018 Opublikowano 25 stycznia 2018 (edytowane) @Zebra napisy i głosy będą oddzielnie PL/ANG do wyboru. Wygląda to zacnie: Edytowane 25 stycznia 2018 przez PiotrekP 1 1 Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 25 stycznia 2018 Opublikowano 25 stycznia 2018 Za(pipi)ista figurka, będzie pięknie się prezentować obok Wiedźmin i Nathana. 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Odnośnie "downgrade" „To co zostało zmienione to kierunek światła i mgły, ten kawałek z E3 znajduje się w grze, ale jest zmieniony, zrozumiesz podczas rozgrywki. Jormungandr, Kratos oraz Atreus są identyczni względem zwiastunów w porównaniu do innych scen i światła. Śmieje się, oglądając komiksy.” https://www.ppe.pl/news/56126/god-of-war-bez-downgrade-u-tworca-tlumaczy-zmiany-w-grafice.html Jednak fragment z E3 jest w grze Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Wiadomo coś na temat rozmiarów tego artbooka? Kupiłbym limitkę, ale jak książeczka ma być wielkości pudełka od gry to podziękuję. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Jesli taki jak w U4 i HZD to jest to 50str wielkości steela. No i kolekcjonerki GoW w euro juz nie ma. Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Ultima dwie godziny temu wrzuciła ponownie wersję z figurką, ktora już została wyprzedana. Cena 549zl. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 (edytowane) W Media i Saturnie jest preorderek za 519 zeta :* Edytowane 31 stycznia 2018 przez Ryo-San Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 1 godzinę temu, YETI napisał: Ultima Co może pójść nie tak? Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 Co ta ultima tak tanio? Horizona za 600 sprzedawali Cytuj
MEVEK 3 519 Opublikowano 2 lutego 2018 Opublikowano 2 lutego 2018 W dniu 25.01.2018 o 20:12, YETI napisał: Za(pipi)ista figurka, będzie pięknie się prezentować obok Wiedźmin i Nathana. To samo pomyślałem z tym, ze ten steel nie jest juz taki pokaźny, jak np: Wiedzminski, Bloodborne'a, Horizon'a, czy MGS V ! nijak, nie podoba mi sie.. wciaz zastanawiam sie Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 3 lutego 2018 Opublikowano 3 lutego 2018 (edytowane) Cory miał miał Q&A w Game Informerze, krótkie podsumowanie poniżej. Głównie pierdółki, ale potwierdzono, że będą opcjonalni bossowie Plus, mały nowy urywek z soundtracka. Zdecydowanie robi robotę! Cytat - He says that he wasn't necessarily say that Kratos was solely cast as a villain the in Greek-era, but he's definitely not a great guy.- The last story trailer didn't really give much away despite what some may fear. Cory says that he's a big fan of keeping everything close to their vest and allowing gamers to experience it on their own.- When asked how he's going to prevent a 25-30h game from being repetitive he says "By not making it repetitive". He goes on to say that they didn't set out to make a game that long, it just sorta happened by accident. So he feels that everything in there just helps enrich the experience.- Reiterates that the world is very big and ripe for exploring. And much larger than the previous entries.- Optional Bosses? Yes- Upgrading Health? Yes (although it's handled differently compared to the previous games)- Behind the Scenes footage? They haven't confirmed or denied it. But Cory says that he loved doing them in the past. "Take from that what you will."- Number of people from past GoW's working on this. "Rough count" 20-40 people- He feels the story here sets up for a much bigger arc. Which will be Chapter 2 for Kratos- He's asked if he'll return for directing another GoW and says that he's a fan of letting a fresh set of eyes look at the world. But he isn't going anywhere. He'll still be there working on some great stuff. Edytowane 3 lutego 2018 przez Cedric Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 3 lutego 2018 Opublikowano 3 lutego 2018 Opcjonalni bossowie? Super, ale już widzę te narzekania Januszy w sieci, że on ma czas tylko na wątek główny i ch... w doopę SantaMonica za to, że nie miał przez to szans zobaczyć wszystkiego, co gra ma do zaoferowania (vide żale śmiesznych ludzików na sam fakt istnienia aktywności pobocznych w The Evil Within 2, z którym te zapowiedzi nowego GoW jak na razie mi się kojarzą). No i fajna odpowiedź na pytanie o powtarzalność. Cory'emu ufam w tym temacie. Pamiętam, że GoW Ascension był nudny i powtarzalny do zrzygania już po 2h gry - te wszędobylskie zjeżdżalnie kazały mi myśleć, że reżyser tej odsłony pracował kiedyś w jakimś aquaparku Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Coś dla grających z dubbingiem 2 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Bardzo dobry głos + ciekawy materiał, szczególnie w kwesti tego, ze dubingujacy nie widzi tego co dzieje się na ekranie i często nie wie w jakiej sytuacji znajduje się bohater - to jest imo największa porażka takich dubbingów Widac jednak, ze koleś się mocno stara. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Problem z dubbingiem w GoW polega w głównej mierze na tym czy słyszeliśmy wcześniej Carsona. Wiadomo nie od dziś, że Afroamerykanie mają fenomenalną głębię głosu (James Earl Jones np.) dlatego każdy inny głos wydaje się płytki przy Carsonie ale też i przy Chrisie Judge. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 6 godzin temu, Figuś napisał: Coś dla grających z dubbingiem Niekoniecznie, jak ktoś lubi filmy z za kulis to taki materiał zawsze się fajnie ogląda Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 2 godziny temu, Farmer napisał: Problem z dubbingiem w GoW polega w głównej mierze na tym czy słyszeliśmy wcześniej Carsona. Wiadomo nie od dziś, że Afroamerykanie mają fenomenalną głębię głosu (James Earl Jones np.) dlatego każdy inny głos wydaje się płytki przy Carsonie ale też i przy Chrisie Judge. No to przecież znów będziemy mieli czarnego w roli Kratosa. Co prawda będzie to ten Jabba (czy jak mu tam było) z serialu Gwiezdne Wrota, ale kolor skóry się zgadza Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Przecież nie bez powodu wspomniałem o Christopherze Judge. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 A no widzisz - nie zwróciłem uwagi, bo nawet nie interesowałem się, jak gościu się zwie Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 10 lutego 2018 Opublikowano 10 lutego 2018 Jest podnieta, jak przy okazji premiery GOWa 3 na PS3e. Oczywiście tylko oryginalny podkład głosowy wchodzi u mnie w grę. Zatem mam nadzieje, że z przystosowaniem ustawień do własnych upodobań - polskie napisy oryginalne głosy, problemu nie będzie. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 11 lutego 2018 Opublikowano 11 lutego 2018 Ale zajebiście zrobione. Najgorzej mieli co co oglądali do góry nogami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi