Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem nie oglądać, ale nie dałem rady. Podoba mi się taka formuła, a o efektowność walk się nie boję. Już na tym materiale walka z tym większym przeciwnikiem robi wrażenie, a na pewno pojawi się coś rozmiarów z poprzednich części. Grę traktuję jak nową markę, więc nie patrzę przez pryzmat poprzedników. Tamten rozdział został zamknięty i dobrze.

Opublikowano
7 minut temu, Zwyrodnialec napisał:

Dla mnie pasek życia jest ok,  od razu będzie wiadomo co kroi najwięcej energii bez domyślania się.  Pierwszy GoW miał tylko przy bossach,  potem mi tego brakowało. 

o to to 

pewnie niektórzy powiedzą że to casualowe rozwiązanie, ale też mi zawsze tego brakowało. Dzięki temu będę miał większą kontrolę nad walką. 

Opublikowano

Mógłbym się przyczepić, że i nawet w zeldzie były paski życia, także nie rozumiem zarzutów pod adresem gowa, dla mnie to nawet nie jest ani to casualowe ani nic z tych rzeczy, normalny ficzer gdzie pełno tego w innych grach jest.

Opublikowano

Zelda nie jest też jakimś uniwersalnym wzorcem do którego należy porównywać wszystkie gry ;) a co do pasków uwierz mi że są tacy którym wszystkie takie elementy przeszkadzają, no ale to są pewnego rodzaju hipsterzy gejmingu 

Opublikowano
2 godziny temu, Plugawy napisał:

Ta gra będzie zaje.bista, ale tak jak @Dave Czezky napisał, brakuje tryskającej juchy i brutalności :/ i teraz już wiem czego mi brakowało.

Znaczy musi chlapać na czerwono, żebyś uznał, że jest brutalnie? Bo jak dla mnie Kratos na tym filmiku obcinał nogi, rozłupywał głowy, przecinał w pół, czy deptał czaszki - nie wiem, jak Twoja definicja, ale u mnie łapie się to na "brutalność" :reggie:

Opublikowano

To moze zobacz jak to wygladalo w poprzednich czesciach, bo chyba nie wiesz.

Mario tez zgniata grzybki tak mocno, ze zostaja same stopki. ALE BRUTAL. 

Jezu, zeby nie zrobi z tlou 2 takiego guwna jak nowy gow, pod naciskiem oburzonych kolek rozancowych :(

Ps. Cyckow pewnie tez nie bedzie, bo lata z tym rudym kojotem :/

• Plusik 2
Opublikowano
6 godzin temu, asax napisał:

o to to 

pewnie niektórzy powiedzą że to casualowe rozwiązanie, ale też mi zawsze tego brakowało. Dzięki temu będę miał większą kontrolę nad walką. 

Takie paski życia przydatne byłyby już w poprzedniej części w trakcie walki i cerberami i meduzami. Myślałem, że zniszczę konsolę przy tamtych potyczkach.

Opublikowano

Ha! Już w pierwszym materiale jaki pojawił się o nowy GoW twierdziłem, że to będzie souls like i się nie myliłem. Z typowego God of War nie pozostał system walki w żadnym stopniu ale w sumie taka koncepcja mi się podoba i nie przeszkadza.

Opublikowano (edytowane)

Nie kupiłbym tej gry gdyby system kamer i walki został jak w poprzednich częściach. Już tym rzygałem, szczególnie przy szukaniu skrzyń.

Edytowane przez McDrive
Opublikowano

typowe ustawienie kamery dla gier jak TLOU, Ryse czy już naprawdę od biedy Gearsów, gameplay to też miszmasz wcześniej wspomnianej produkcji Cryteka z elementami "wspinaczki' z TLOU czy innego Uncharted

Opublikowano
13 godzin temu, Dave Czezky napisał:

To moze zobacz jak to wygladalo w poprzednich czesciach, bo chyba nie wiesz.

Mario tez zgniata grzybki tak mocno, ze zostaja same stopki. ALE BRUTAL. 

Jezu, zeby nie zrobi z tlou 2 takiego guwna jak nowy gow, pod naciskiem oburzonych kolek rozancowych :(

Ps. Cyckow pewnie tez nie bedzie, bo lata z tym rudym kojotem :/

To, że nie będzie cycków już dawno potwierdzili, bo zachodnie feministki i ogólne s(pipi)enie na to nie pozwoliło.

A mały by pewnie przygarnął cyca jakby która nadstawiła. 

Opublikowano (edytowane)

jest inaczej, w sensie inne oświetlenie, wygląd lokacji, trzyma poziom z pierwszych prezentacji

ale poszedł piękny ignor dla ziarniaka :banderas:

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano
32 minuty temu, asax napisał:

a kogo to interesuje? gra przecież wygląda bardzo dobrze

Pokaż ukrytą zawartość

Cycu1 jak ja tej c0rwy nienawidze!!!

Nie znam, filmik oglądałem z wyłączonym dźwiękiem.

28 minut temu, MYSZa7 napisał:

jest inaczej, w sensie inne oświetlenie, wygląd lokacji, trzyma poziom z pierwszych prezentacji

ale poszedł piękny ignor dla ziarniaka :banderas:

Oświetlenie z pierwszej zajawki bardziej mi się podoba jest mroczniejsze, ale wydaje mi się, że wiecej szczegółów jest w drugiej.

Opublikowano
1 godzinę temu, Xantu napisał:

To, że nie będzie cycków już dawno potwierdzili, bo zachodnie feministki i ogólne s(pipi)enie na to nie pozwoliło.

to niech dadza tez siusiaki, zeby feministki i rajos byli zadowoleni, i tyle.

• WTF 1
Opublikowano (edytowane)

Widzę dobre opinie i analizy tu lecą po tych początkowych kilku minutach. To co, kto pierwszy chętny napisać na podstawie tego reckę i wystawić ocenę końcową? Byłoby to piękne zwieńczenie ostatni 2-3 stron tego tematu :kaz:

Edytowane przez balon