Moldar 2 249 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 Gowniak mnie irytuje, sam nie wiem, z drugiej strony fajnie kratos walczy i może coś z tego będzie. Cóż, reset był potrzebny mocno, zobaczymy co wyjdzie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 127 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 2 godziny temu, MYSZa7 napisał: ale poszedł piękny ignor dla ziarniaka kolego, nie p ę k a j Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 47 minut temu, balon napisał: Widzę dobre opinie i analizy tu lecą po tych początkowych kilku minutach. To co, kto pierwszy chętny napisać na podstawie tego reckę i wystawić ocenę końcową? Byłoby to piękne zwieńczenie ostatni 2-3 stron tego tematu Coś koło tego będzie. Przynajmniej dla mnie. Grafika: 9+ Dźwięk: 8 Grywalność: 9- Ogólnie: 9- 2 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 Jutro 20/25 minut gameplayu prosto od SSM także 2x więcej materiału niż wycieklo. Chyba odpuszczam. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 Niech pokażą jak Kratos masakruje Jormunganda i gry nie trzeba kupować. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 @XM.Ja bankowo. Jak narazie widziałem tylko jeden pokaz z E3, reklamę na meczu NBA i max 30 sek z ostatniego "głośnego" filmiku z rozgrywki. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 Y 2 minuty temu, Zwyrodnialec napisał: Niech pokażą jak Kratos masakruje Jormunganda i gry nie trzeba kupować. A spotka Thora i resztę facetów w rajtuzach?:D Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 (edytowane) No właśnie oby tam kogoś spotkał bo jak na razie to tak naprawdę nic nie pokazali. Raz już tak było w przypadku MGS5. Z wielkiej burzy mały deszcz Dlatego tym razem za dużo hype na grę nie mam. Edytowane 18 marca 2018 przez Kyokushinman Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 Godzinę temu, Kyokushinman napisał: No właśnie oby tam kogoś spotkał bo jak na razie to tak naprawdę nic nie pokazali. Raz już tak było w przypadku MGS5. Z wielkiej burzy mały deszcz Dlatego tym razem za dużo hype na grę nie mam. Whaaat? Co ja czytam? Czyli największy hype masz na Far Cry 5 czy cokolwiek innego UBI pichci w danym roku, bo tam codziennie jest nowy materiał i przed premierą pokazują całą grę, tak? To co pokazali (czyli te Twoje "nic") w zupełności wystarczy - oficjalny gameplay trailer był, nieoficjalne 9 minut można było obejrzeć wczoraj - nie wiem, jak Tobie, ale mi już więcej nic nie potrzeba, a grą jaram się bardzo właśnie na podstawie tego, co widziałem. Odnośnie tego oficjalnego gameplayu - 25 minut? Ni chu chu... I tak już sporo zaryzykowałem, oglądając ten wczorajszy wyciek, więc nie będę kusił losu i do premiery absolutna cisza w temacie Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 Obejrze oczywiście Zbyt cienki jestem na takie rodzynki. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 8 godzin temu, Wredny napisał: Whaaat? Co ja czytam? Czyli największy hype masz na Far Cry 5 czy cokolwiek innego UBI pichci w danym roku, bo tam codziennie jest nowy materiał i przed premierą pokazują całą grę, tak? Nie, nie tak. Nic nie rozumiesz. Aby poznać całość FC wystarczy zobaczyć tylko z 30 sekund rozgrywki. W przypadku GOW jest podobnie, ale jest mały wyjątek, gra ma fabułę (FC dla mnie praktycznie nie ma) i bossów. W poprzednich częściach epickie starcia z szefami były widoczne na trailerach a tutaj nie ma nic. Ja się tak naprawdę obawiam czy w ogóle jakieś starcie będzie w grze z bogami, baa mało tego czy któryś z bogów będzie w grze. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 To czy będzie jakis bóg czy inne monstrum niech zostanie tajemnicą aż do odkrycia samemu przed TV. Już nic więcej nie oglądam. I tak już zrobiłem bład oglądając ten 9-minutowy gameplay. Przyjemność z odkrywania samemu jest ogromna. Pamiętam jak swego czasu nie śledziłem newsów o Resident Evil 7 i nie wiedziałem z jakimi tak naprawdę przeciwnikami bedę mieć do czynienia. Nie znałem podstaw. Teraz właśnie przechodzę na taki tryb. To samo tyczy się filmów - nowego Predatora może i w ogóle nie obejrzę na żadnym zwiastunie. Niepewność aż do momentu siedzenia w sali kinowej/wkładania płyty do konsoli. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 17 godzin temu, Plugawy napisał: Daungorad czy nie daungorad? ZNOWU TA KU,RWA LUDZKA CYCU1? Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 19 marca 2018 Autor Opublikowano 19 marca 2018 ja dalej nie wiem co uwazac - narracja - tutaj juz chyba ewidentnie trzeba przyjac ze to bedzie historia gowniaka, polygon bedzie sie jaral bo bedzie chwytajaca za serce relacja taty z mroczna przeszloscia z mlodym - system walki, pokazane fragmenty totalne mehh, choc to sam poczatek wiec pewnie sporo mechanik i mozliwosci mozliwe ze jest zablokowane, nie ma co oceniac, cudow nie oczekuje ale dalej licze ze bedzie grywalnie i starcia z wiekszymi beda robic (choc tutaj znowu ten fragment z duzym mnie rozczarowuje) - brak skoku od poczatku budzil moja obawe i fragment tylko to potwierdza - boje sie o strukture, killroom, podsadzamy gowniaka, gowniak zrzuca skrzynie/line/drabine, chwila wspolnej wedrowki z rozkminami i pyk wpadamy w nowy killroom i tak w kolo Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 (edytowane) Chyba jednak będzie brutalnie https://i.imgur.com/iVe4LzW.gif I chyba użycie magii poniżej: https://i.imgur.com/1sFS4ff.gif Edytowane 19 marca 2018 przez Cedric 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 No dobra, ale weź to wszystko wrzuć w spoiler. jeszcze do tego gify powyżej 25mb troche poje.bało ci sie Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 O qwa, ale te gify mi rozsadziły łeb, jak ładnie masakruje maszkarę, no i ta "magia" używania toporem, no wygląda już teraz lepiej. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 Doooobra, poprawione - nie bić. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 Haha, ale mi się cieszy japa, jak ta gra wygląda 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 13 minut temu, Cedric napisał: Chyba jednak będzie brutalnie https://i.imgur.com/iVe4LzW.gif To nazywasz brutalnością? Przecież w poprzednich częściach Kratos bez problemu rozcinał podbrzusze centaura, aż flaki wychodziły. Wyrywał oczy, miażdżył głowy, ucinał nogi, a tutaj? Tutaj to jest jakieś pg-13. xD Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 No ale ten ziomek to nie wygląda na takiego co ma flaki. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 W Yakuzie są brutalniejsze finiszery Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 To są draugi, czyli no taka forma upiora, a więc to ujdzie. Prze(pipi)ane będzie jeśli tęcza będzie lecieć z trzewi ludzi. No chyba że ich nie dadzą. Xdd Ten troll w ogóle krwawił? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi