Figuś 21 173 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Nawet mnie nie wqurwajcie taki opis mam na preorderze rtv euro Cytat Edycja Limitowana zawiera: Steelbook zawierający grę God of War Album Wydawnictwa Dark House Zawartość Cyfrowa (zestaw zbroi "przysiega śmierci", tarcza :straznik wygnania", dynamiczny motyw na PS4) Platforma Playstation 4 Nośnik Blu-ray Kod regionu region 2 Wymagania sprzętowe konsola PlayStation 4 Wymagania systemowe gra online sieciowa wymaga opłacania abonamentu PlayStation Plus Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 xd ladne ruchanko ja zamawialem z xkom i mam za 189 zwyklaka, niby nie anulowali ale pisza ze realizacja 23.04, jakos na stronce wersje za 249zl maja realizacje 20.04 czuje ze anuluja i bedzie walek Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 (edytowane) na szczęście mam płatność przy odbiorze w sklepie Edytowane 8 kwietnia 2018 przez Figuś Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 jak preorder to tylko tak, chyba z 5 razy gierki nie odebralem bo ktoś poleciał w chuya - ich strata Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Może po prostu jest pojebane w tym opisie na stronie PS. Z artbookiem też są jaja, bo jest fizyczny w Limitowanej i cyfrowy w Kolekcjonerskiej? Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Może przejęli styl Ubisoftu - żeby dostać wszystkie fizyczne gadżety musisz kupić wszystkie dostępne edycje @Figuś Zastanawia mnie w tym opisie wymóg posiadania PS+. Przecież w grze nie będzie żadnego komponentu online. Wygląda jakby przeklejone z jakiegoś szablonu Cytuj
pistaczek 44 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 W limitce jest płyta. Juz dawno sprostowane na twitterze przez sms. 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 @Frantik taki przypis jest chyba u nich do każdej gry z online czy bez Cytuj
Kafaresko 37 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Ktoś się orientuje jak to wygląda z terminem odbioru w RTV Euro, czy jest szansa na odbiór zamówienia przedpremierowego w czwartek bądź wcześniej? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Zapomnij, zawsze w dzień premiery odbiór u nich. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Kiedyś Uncharted 3 kupiłem na dwa dni przed premierą, no ale kiedyś to było.. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 kwietnia 2018 Opublikowano 9 kwietnia 2018 The Last of Us też wyrwałem 2-3 dni przed premierą ale to był zwykły błąd. Raczej marne szanse. Serio tej jeden dzień kogoś zbawi? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Wiesz, kto pierwszy ten lepszy w zakupach growych 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Ja wyrwałem dwa dni przed premierą GOW'a 3 i to za 169 zł. Teraz to się zabijają o pre-ordera za 189 zł. Były czasy, były czasy... Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Autor Opublikowano 10 kwietnia 2018 na resetera juz niezle spoilery lataja, nawet umieszczaja linki do fragmentow walk z bossami unikajcie albo jak kogos kusi to mozna zobaczyc Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Opublikowano 10 kwietnia 2018 na portalu whatifgaming pojawila sie pierwsza recenzja 8.5. Gra robi wrazenie audio-wizulane oraz pod względem historii, ale walka jest nudna a skill tree nie wykorzystuje potencjału. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Autor Opublikowano 10 kwietnia 2018 ponoc juz 10 razy sprostowane ze to fake, ostatnio lykasz wszystko widze rowno xddd Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Nie do końca, to co widze na reddicie nie potwierdza i nie zaprzecza. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Opublikowano 10 kwietnia 2018 po co wy to czytacie xd nigdy nie zrozumiem 3 Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Ciekawe kiedy będą jakieś maile odnosnie kolekcjonerek. Mam z odbiorem w dwoch sklepach i jestem ciekaw w jakim stanie będą pudełka. Obstawiam pakowanie jak w Uncharted i Horizonie. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Opublikowano 10 kwietnia 2018 https://www.ppe.pl/news/57574/god-of-war-z-immersion-mode-i-szczegolami-poziomow-trudnosci.html Cytat Dzisiaj deweloperzy postanowili przedstawić Immersion Mode, czyli specjalny tryb, w którym zostaną wyłączone wszystkie niezbędne elementy HUD-a. Studio zredukowało liczbę informacji wyświetlanych na ekranie i dzięki temu gracze otrzymają możliwość głębszego zatopienia się w tytuł. Ponadto, w produkcji pojawi się dodatkowy tryb, dzięki któremu zainteresowani dostosują HUD i wyłączą lub włączą niektóre z detali pojawiających się obok Kratosa. Dzięki tej opcji wyłączymy przykładowo kompas, czy też zdrowie rywali. Santa Monica Studio chce mieć pewność, że każdy gracz będzie czerpał garściami z God of War i właśnie z tego powodu przygotowano cztery poziomy trudności: Give Me A Story – zainteresowani doświadczą historii bez wielu trudnych wyzwań związanych z rozgrywką. Give Me A Balanced Experience – to zrównoważone doświadczenie, które pozwoli skupić się na opowieści i jednocześnie zaoferuje skromne wyzwanie. Give Me A Challenge – to trudniejsza i mniej wybaczająca błędy propozycja. Poziom trudności został przygotowany dla graczy, którzy spędzają sporo czasu w grach akcji i jednocześnie są weteranami serii God of War. Give Me God of War – zmagania zarezerwowane dla fanów trudnych gier, ponieważ w tym wypadku nie tylko Kratos został osłabiony, ale również przeciwnicy są mocniejsi, a dodatkowo rywale posiadają nowe, groźniejsze ruchy. 1 Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Opublikowano 10 kwietnia 2018 http://whatifgaming.com/god-of-warhub/god-of-war-2018-review-a-not-so-powerful-god Pierwsza recenzja. 8,5. 1 1 Cytuj
walek 96 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Opublikowano 10 kwietnia 2018 http://whatifgaming.com/god-of-warhub/god-of-war-2018-review-a-not-so-powerful-god Pierwsza recka. Wedlug autora walki sa nijakie i powtarzalne. Troche rozczarowujace, ale poczekajmy na opinie innych zrodel. Ttroche lipton, bo w GoW glownie chodzi o walki. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi