Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

Dobrze że napisałeś o współczuciu, bo jeszcze mozna by pomyśleć że psizesz 6 raz tutaj o  swoim pro i  tv4k bo jesteś nadęty :obama:

Na inżynierka z fatem i starym lcd zawsze można liczyć, że odp. Piękne skrzypce heheh

Opublikowano

Przecież było wiadomo że będą takie oceny, ja tam dalej mam mieszane uczucia. Pogra się to wtedy można ocenić czy na żywo ta walka też takie drewno

Opublikowano

Ilość i szybkość postów prawie jak w jakimś temacie live z E3. No co by nie mówić tylko największe marki/kozak gierki potrafią wzbudzić takie zainteresowanie.

Opublikowano

Największa różnica to jak zawsze szeroki gamut kolorów na UHD. To robi strasznie różnicę w podbitej rozdziałce + hdr. Na filmikach trochę ciężko to złapać.

Opublikowano
1 minutę temu, Bolton napisał:

Tak jakby ktoś miał wątpliwości, nie ma żadnych pasów na PS4.

Ja mam dwa wielkie czarne pasy po  bokach :/

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Ficuś napisał:

a mario odyssey?

Zapomniałem o Mario :fsg:  Boże ile dobrych gier wyszło na przestrzeni ostatniego roku.

UP

Dla mnie jedyna prawilna recenzja - zawsze materiały na najwyższym poziomie.

"....an epic adventure, that should be experienced by every human on Earth."

Edytowane przez Starh
Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Te dzbany z ppe są niesamowite, jedna z najważniejszych premier roku a ci dają recenzenta który nie umie nawet ustawić tv xD

Najlepsze, że w komentarzach pod recką ludzie to łyknęli xD

Opublikowano

Nie podoba mi się tylko póki co rozwój postaci, mam nadzieję, że będzie sensowny jak np. w Evil Within czy TLoU. A nie jak w ostatnich Tomb Raiderach czy śmiecio-ubi-sandboxach, na zasadzie jest bo jest.