Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przez caly czas mialem ta giere w du.pie, ale obejrzalem kilka recenzji i sie podjaralem. z rozpedu az dzisiaj zamowilem.

po kilkuset godzinach w zelde i xenoblade przyda sie troche flaków na ekranie.

Opublikowano (edytowane)

Wcześniejsze strony miały "debatę" techniczną, to wrzucam podsumowanie z Digital Foundry:
https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2018-god-of-war-tech-analysis

Cytat

- PS4: 1080p with mostly stable 30fps, small dip to 28-29 in demanding scenes.
- PS4 Pro 'Quality': 2160p with mostly stable 30fps, small dip to 28-29 in demanding scenes. (oczywiście checkboarding)
- PS4 Pro 'Performance': 1080p with frame rate mostly between 45-50fps. Dips to 40ish in demanding scenes, reaching 60 in quieter scenes (czyli tradycyjnie dla serii, która zwykle w tych rejonach operowała)

Dla osób martwiących się o zwykłą wersję jeszcze wrzucę to: Lastly, there is the base PlayStation 4, which is capped at 30fps and here, the level of performance is remarkably like the PS4 Pro with the higher resolution option engaged. Frame-rates generally hold steady at 30fps but there are dips in performance during specific sequences, which does reduce fluidity.

Rozwiń  

Nie wrzucam linku do filmiku, bo są spore spoilery z pierwszych godzin gry, wolę unikać :v

Edytowane przez Hendrix
  • Plusik 1
Opublikowano
  W dniu 13.04.2018 o 07:29, ornit napisał(a):

Daj to w spoiler debilu!

edit: Nie mam już kurwa po co grać! Anuluję PO bo mi grę zepsuł!

@Ficuś @chris85 @Pupcio @zagul @Arkady (pipi) wam w dupy!

Rozwiń  

Raczej należą się tutaj komuś przeprosiny, taki spoiler (moim zdaniem nie spoiler) to nie powód, żeby kogoś od debili wyzywać, zamiast się ewakuować obracając to w żart.

Opublikowano

Nawet i tak pod "biurko" tego nie sprzedadzą, bo komputer im nie puści, także ciężko będzie. Chyba, że masz znajomego to kombinować można.

Opublikowano

Miałem nie kupować, bo od początku gra mi się nie podobała. Miałem nie kupować, bo Yakuza 6 i kupka wstydu i tak jest duża. Miałem nie kupować, bo już się trochę sparzyłem na kupiony w podobny sposób Ni no kuni 2.

Ale kupiłem, bo recenzje i teraz nie mogę się doczekać. :fsg: 

Ciekawe kto u mnie wygra: Kratos czy Kiryu.

Opublikowano
  W dniu 13.04.2018 o 14:47, Kalel napisał(a):

Dostałem maila od Euro RTV ze moja kopia została wysłana do sklepu.

Trzeba będzie na kolanach prosić przed panem RTV.

Rozwiń  

Też dostałem

Cytat

Szczegóły dostawy

Zakup i odbiór w Sklepie fizycznym RTV EURO AGD
Zapraszamy do wybranego Sklepu Fizycznego w dniu 2018-04-20 po godzinie 14:00 w celu zakupu Zarezerwowanych produktów.
Rezerwacja obowiązuje przez 3 dni.

Rozwiń