balon 5 326 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Tak mają być fabularne DLC - info od twórców z tego co pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 (edytowane) SMS niczego konkretnego nie powiedzieli na ten temat wiec raczej nie. To z pewnością zamknięta historia. Edit: a to nie wiedziałem, że cokolwiek mówili o tym. Edytowane 16 kwietnia 2018 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Cytat The director of the in-development God of War title for PlayStation 4 responded on Twitter today to a fan’s question regarding a potential Season Pass. Cory Barlog confirmed that the upcoming third-person action game will not be featuring a Season Pass. Barlog doesn’t expound on the topic past that, however, leaving room for the possibility of God of War DLC unrelated to a Season Pass. https://gamerant.com/god-of-war-no-season-pass-confirm/ Czyli wiadomo że nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 a to przepraszam ale byłem pewien na 99%, że ma być DLC. Z drugiej strony, czuję, że na bank będzie jakaś bonusowa historia jak gierka się dobrze sprzeda, a wszystko na to wskazuje, że tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 952 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Pewnie gra pójdzie w takim nakładzie jak Horizon, albo i lepszym, więc grzechem byłoby nie zrobić jakiegoś dodatku. Nowy Assassyn to idealny przykład, że teraz grę single wspiera się długo poprzez różnego rodzaju dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Jeszcze 84h i leci jak szalone, dobrze że mam zapie,rdol w robocie to nawet nie zauważę jak będzie piątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Oj tez czekam, będzie weekendzie grany. I wezmę jednak 3 poziom trudności, potem się sprawdzi te zmiany z najwyższego. Oby xkom nie wyj.ebal mi tego preordera na limitke xD Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 (edytowane) 52 minuty temu, milan napisał: Jeszcze 84h i leci jak szalone, dobrze że mam zapie,rdol w robocie to nawet nie zauważę jak będzie piątek. Jaki avek. Łyknąłem jak młody w pierwszej chwili hehe No ja największy młyn mam w robocie dopiero od czwartku ale niestety do soboty wieczór. Więc odpalę zapewne w sobotę w nocy:( Edytowane 16 kwietnia 2018 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 952 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Filmik prezentujący ile HP posiadają przeciwnicy na poszczególnych poziomach trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Dobra bo nie chcę oglądać do premiery żadnych materiałów. Yeti powiedz czy jest duża różnica na normal do hard. Podaj pls jakiś przykład. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 362 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Oglądałem trochę materiałów i nie powiem, zazdro się wkradło. Gruby tytuł się szykuje, może uda się kiedyś ograć na pożyczonym sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 952 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 (edytowane) Godzinę temu, balon napisał: Dobra bo nie chcę oglądać do premiery żadnych materiałów. Yeti powiedz czy jest duża różnica na normal do hard. Podaj pls jakiś przykład. Jeżeli oglądałeś pierwszy pokaż gry, to możesz śmiało oglądać, bo to ta sama lokacja co na e3. Jeżeli nie, to tak w skrócie. Easy 3 uderzenia toporem Normalnie 6 Hard około 10-12 God of War tu pasek idzie naprawdę powoli i trzeba się namachac. Poza tym są różne rodzaje uderzeń, lekki ciężki, but, tarcza, więc to mocno umowne. Trzeba też brac pod uwagę, że to początek gry i w późniejszych lokacjach może to wyglądać inaczej. Edytowane 16 kwietnia 2018 przez YETI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. raven_raven 12 013 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Ciekawe jak kiedyś się grało w gry zanim youtube powstał. Wiecie, włączaliście grę i totalne zaskoczenie: do wyboru jest poziom trudności. Łatwy, średni, trudny, bardzo trudny a Ty nie masz pojęcia co wybrać, bo nie obejrzałeś filmiku tłumaczącego, że na trudnym się dłużej bije przeciwników niż na średnim, a na średnim dłużej niż na łatwym. Dobrze, że mamy 2018 rok i w temacie o grze już chyba trzeci raz ktoś wrzuca takie przydatne info, w ten sposób jestem dobrze poinformowany i przygotowany do przedarcia się przez menu główne. No, ale zaleta była taka, że przynajmniej ciężko było sobie zaspojlerować takie rzeczy. 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 8 minut temu, YETI napisał: Jeżeli oglądałeś pierwszy pokaż gry, to możesz śmiało oglądać, bo to ta sama lokacja co na e3. Jeżeli nie, to tak w skrócie. Easy 3 uderzenia toporem Normalnie 6 Hard około 10-12 God of War tu pasek idzie naprawdę powoli i trzeba się namachac. Trzeba też brac pod uwagę, że to początek gry i w późniejszych lokacjach może to wyglądać inaczej. WEZ TO W SPOILER!! Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 952 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 (edytowane) Ten czas gry, to też już w spoilerze jest? Edytowane 16 kwietnia 2018 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 (edytowane) 12 minut temu, raven_raven napisał: Ciekawe jak kiedyś się grało w gry zanim youtube powstał. Wiecie, włączaliście grę i totalne zaskoczenie: do wyboru jest poziom trudności. Łatwy, średni, trudny, bardzo trudny a Ty nie masz pojęcia co wybrać, bo nie obejrzałeś filmiku tłumaczącego, że na trudnym się dłużej bije przeciwników niż na średnim, a na średnim dłużej niż na łatwym. Dobrze, że mamy 2018 rok i w temacie o grze już chyba trzeci raz ktoś wrzuca takie przydatne info, w ten sposób jestem dobrze poinformowany i przygotowany do przedarcia się przez menu główne. No, ale zaleta była taka, że przynajmniej ciężko było sobie zaspojlerować takie rzeczy. Oj jej jaki czepialski. Zanim nie było yt to nie było praktycznie w PL for dyskusyjnych o gierkach, więc nikt nie zadawał takich pytań. Boże no nie dadzą podyskutować i się ekscytować, zabijając tą dziecięcą spontaniczność Edytowane 16 kwietnia 2018 przez balon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 952 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 (edytowane) 45 minut temu, MLeKSk napisał: Jeszcze odnośnie tych fabularnych DLC. Znalazłem takiego newsa, że niby to będzie zamknięta historia i że Barlog nie ma w planach DLC. Wierzyć mu czy nie? Z recenzji wynika, ze zakończenie jest bardzo satysfakcjonuje i z wieloma możliwościami poprowadzenia dalszej historii. . Nie wiem jak z dlc, obstawiam że będzie, ale kontynuacja to pewniak, nowa formuła jest, więc kilka części na niej piciągną aż Kratos wyrżnie wszystkich bogów. Edytowane 16 kwietnia 2018 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 952 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 (edytowane) Edytowane 16 kwietnia 2018 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Tej, ale aż tak źle jest że zaczynamy wklejać cosplaye? To moze ja będę odliczał, jeszcze 77h. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Pad mi się (pipi)a z(pipi)ał akurat przed premierą. Hori ty (pipi)o Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 952 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 10 minut temu, milan napisał: Tej, ale aż tak źle jest że zaczynamy wklejać cosplaye? To moze ja będę odliczał, jeszcze 77h. Odliczamy razem. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 457 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 2 godziny temu, balon napisał: Boże no nie dadzą podyskutować i się ekscytować, zabijając tą dziecięcą spontaniczność Właśnie oglądanie takich materiałów, zadawanie pytań o to jak mocno biją na różnych poziomach trudności i całe to ogólne próbowanie poznania gry jeszcze przed jej premierą - to zabija tę "dziecięcą spontaniczność". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Ale żeście się dopier,dolili. Balon się jarai się dopytuje. Nic mądrzejszego do premiery nie poczytasz. 76,5. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 (edytowane) @Wredny No takie czasy. Co zrobisz. Kiedyś była Amiga 500 + max solucja w Top Secret. ps ja nie oglądałem żadnego materiału z gry. Tylko jakiś krótki fragment z telefonu na jakimś E3 Przebij to! Edytowane 16 kwietnia 2018 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 (edytowane) Ja łykam zwykle wszystko jak little bitch, ale tutaj tylko trailery, nie szukam żadnych dalszych etapów. Zresztą widzę że recki też starają się nie zdradzać, ale jak zobaczyłem ten śnieg Spoiler Edytowane 16 kwietnia 2018 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi