balon 5 342 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Kerwa śnieg w grach. Uwielbiam. Ja nawet shotów nie pacałem. Czuję, że będę miał uaaaaa i szczenę na podłodze dobrych kilka razy. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Napiszę coś kontrowersyjnego, najbardziej mnie jara fabuła, jak to połączyli z gow3, kogo spotkają, kogo zabiją, w sumie to samo, do tego pewne są ochy i achy przez grafikę, a wszystko wskazuje że i walka będzie satysfakcjonująca. 3 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 (edytowane) Mnie za to "eksploracja" tej mało wykorzystywanej mitologii z pływaniem łodzią included oraz odwiedzanie nieznanych miejscowej. Edytowane 16 kwietnia 2018 przez balon Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Cos tam miało być tłumaczone, tylko w komiksie. Mam nadzieje, ze nie chodzi o polaczenia trojki z czworka, bo to akurat jest dosyć interesujące. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 W porównaniu do trzeciej części, gdzie przed pojawieniem się gry pokazali kilku bossów, to tu nowych informacji jest bardzo niewiele. Mowa o oficjalnych materiałach, bo wideo recenzji nie oglądałem. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 2 minuty temu, balon napisał: oraz odwiedzanie nieznanych miejscowej. Jeżeli chodzi o konstrukcje świata, dam to w spoiler, bo niektórzy mogą mieć pretensje, chodź była o tym mowa jeszcze pe, ed premiera gry w kilku newsach. Świat gry jest tak skonstruowany, że jeżeli skupimy się tylko na głównym wątku, to ominiemy niektóre lokacje czy nawet bossow. Wraz z postępem gry i nabywaniem nowych umiejętności, będziemy mogli się dostać do wcześniej niedostępnych lokacji. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Luz i tak nie przeczytam xD Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Kyo powinien jakieś nowe emotki zainstalować, bo czuje ze obamy i banderasy to będzie nic. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Balon, napisze tylko tyle, rób misję poboczne. Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 15 minut temu, YETI napisał: Balon, napisze tylko tyle, rób misję poboczne. Właśnie - ciekawe ilu z tych "recenzentów" zadało sobie trud porządnego przejścia gry, z jak największą ilością sidequestów i eksploracji. W tak dopracowanych produkcjach są one integralną częścią doświadczenia i wspierają storytelling - to nie UBI, gdzie się wrzuca setkę zapychaczy na mapę, byle odfajkować rubryczkę "aktywności poboczne". Obawiam się akcji w stylu The Evil Within 2, gdzie kilka YouTuberów było zawiedzionych, że sami nie doświadczyli czegoś fajnego, o czym tylko słyszeli, bo zły developer wrzucił to w misję poboczną, a on takowych nie lubi robić Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 (edytowane) Godzinę temu, YETI napisał: Odliczamy razem. Ja też chcę napisać coś w temacie i hype mi się udzielił Spoiler Edytowane 16 kwietnia 2018 przez blantman 1 1 6 Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Właśnie zamówiłem sobie cyfrową wersję. Podobno mam dostać też digital artbook, digital comic book, ps4 theme i jakieś tam dodatki w grze. Pytanie na jakiej zasadzie działa odbiór takiego komiksu czy artbooka? Będę mógł to sobie jakoś pobrać na komputer / telefon? Nigdy wcześniej w cyfrowej grze nie miałem takich bonusów i jestem ciekaw. To dopiero trzecia gra na konsolę PS4, którą kupiłem przed premierą by zagrać dokładnie o czasie. Czekam i czuję się jak małe dziecko. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Blantman widzę zawsze trolling na "dobrym" poziomie Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 21 minut temu, Ali G napisał: Właśnie zamówiłem sobie cyfrową wersję. Podobno mam dostać też digital artbook, digital comic book, ps4 theme i jakieś tam dodatki w grze. Pytanie na jakiej zasadzie działa odbiór takiego komiksu czy artbooka? Będę mógł to sobie jakoś pobrać na komputer / telefon? Nigdy wcześniej w cyfrowej grze nie miałem takich bonusów i jestem ciekaw. To dopiero trzecia gra na konsolę PS4, którą kupiłem przed premierą by zagrać dokładnie o czasie. Czekam i czuję się jak małe dziecko. Trochę nędza że nie ma zwykłej wersji w digitalu, no ale to gow więc daruję. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 ale ich oszukałeś Blant szacuneczek :)))) najlepsza polska video recenzja już tu się przewinęła? Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 a dzialaja juz trofeaaaaa? To ważne! Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Obejrzałem reckę, wszystko jest tak jak miało być. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 W Gry Online wspomnieli dodatkowo że zagadek eksploracyjnych jest więcej niż w ostatnich odsłonach TR >w grze o obijaniu ryjów przez antycznego troglodytę xd miło gierkę wezmę chyba w maju, razem z remasterem Dark Souls Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Wyśmienita jest ta recenzja arhona, było oglądane już wcześniej. W sumie dość późno zauważyłem, bo parę dni już jest. Z tego co pan dark arhon mówi to wszystko jest jak być powinno prócz kilku małych spraw, które w tym temacie się przewijały *lekkie spoilery, żeby nie było*: faktycznie jest mało epickich bossów, brak w ogóle cycków i mało brutalności w porównaniu do poprzedników. To tak gwoli wyjaśnienia, bo nie żebym potrzebował któregoś z tych koniecznie (no, może bossów trochę szkoda), ale no. Mam nadzieję, że obrońcy i czciciele brutalności i "dorosłości" z tematu TLOU2 będą w stanie przeżyć taki, że tak to nazwijmy, downgrade. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Ten minusik, i chyba to insynuował, wynika z rozciagnięcia małej gry napakowanej nimi na wiele większą z tą sama ilościa, chyba po prostu nie zachowali proporcji. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Różnorodność lokacji w tej grze o dziwo, ale też nie będzie powalać. Oglądałem sporo materiałów i wszystko jest do siebie podobne. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 No ja myślę że bardzo mało pokazują, widać to, bo niektóre lokacje mają czasami tylko slajd, a te pierwsze godziny to chyba 90% recek. <asax> Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Recenzenci dostali wytyczne od Sony, jeśli chodzi o to co mogą pokazać. Spoiler Wspominany wcześniej znajomy wystawił 10/10, po rozmowie z nim jeszcze bardziej nie mogę się doczekać gry. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 A nie chciałeś go odwiedzic? Mnie kusi by poczytać czy są inne bronie i jak wyglądają ;/ Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Nah Spoiler ale kusiło popytać więcej niż powinienem :| Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi