balon 5 326 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Kerwa śnieg w grach. Uwielbiam. Ja nawet shotów nie pacałem. Czuję, że będę miał uaaaaa i szczenę na podłodze dobrych kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Napiszę coś kontrowersyjnego, najbardziej mnie jara fabuła, jak to połączyli z gow3, kogo spotkają, kogo zabiją, w sumie to samo, do tego pewne są ochy i achy przez grafikę, a wszystko wskazuje że i walka będzie satysfakcjonująca. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 (edytowane) Mnie za to "eksploracja" tej mało wykorzystywanej mitologii z pływaniem łodzią included oraz odwiedzanie nieznanych miejscowej. Edytowane 16 kwietnia 2018 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Cos tam miało być tłumaczone, tylko w komiksie. Mam nadzieje, ze nie chodzi o polaczenia trojki z czworka, bo to akurat jest dosyć interesujące. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 W porównaniu do trzeciej części, gdzie przed pojawieniem się gry pokazali kilku bossów, to tu nowych informacji jest bardzo niewiele. Mowa o oficjalnych materiałach, bo wideo recenzji nie oglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 2 minuty temu, balon napisał: oraz odwiedzanie nieznanych miejscowej. Jeżeli chodzi o konstrukcje świata, dam to w spoiler, bo niektórzy mogą mieć pretensje, chodź była o tym mowa jeszcze pe, ed premiera gry w kilku newsach. Świat gry jest tak skonstruowany, że jeżeli skupimy się tylko na głównym wątku, to ominiemy niektóre lokacje czy nawet bossow. Wraz z postępem gry i nabywaniem nowych umiejętności, będziemy mogli się dostać do wcześniej niedostępnych lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Luz i tak nie przeczytam xD Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Kyo powinien jakieś nowe emotki zainstalować, bo czuje ze obamy i banderasy to będzie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Balon, napisze tylko tyle, rób misję poboczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 459 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 15 minut temu, YETI napisał: Balon, napisze tylko tyle, rób misję poboczne. Właśnie - ciekawe ilu z tych "recenzentów" zadało sobie trud porządnego przejścia gry, z jak największą ilością sidequestów i eksploracji. W tak dopracowanych produkcjach są one integralną częścią doświadczenia i wspierają storytelling - to nie UBI, gdzie się wrzuca setkę zapychaczy na mapę, byle odfajkować rubryczkę "aktywności poboczne". Obawiam się akcji w stylu The Evil Within 2, gdzie kilka YouTuberów było zawiedzionych, że sami nie doświadczyli czegoś fajnego, o czym tylko słyszeli, bo zły developer wrzucił to w misję poboczną, a on takowych nie lubi robić Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 (edytowane) Godzinę temu, YETI napisał: Odliczamy razem. Ja też chcę napisać coś w temacie i hype mi się udzielił Spoiler Edytowane 16 kwietnia 2018 przez blantman 1 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Właśnie zamówiłem sobie cyfrową wersję. Podobno mam dostać też digital artbook, digital comic book, ps4 theme i jakieś tam dodatki w grze. Pytanie na jakiej zasadzie działa odbiór takiego komiksu czy artbooka? Będę mógł to sobie jakoś pobrać na komputer / telefon? Nigdy wcześniej w cyfrowej grze nie miałem takich bonusów i jestem ciekaw. To dopiero trzecia gra na konsolę PS4, którą kupiłem przed premierą by zagrać dokładnie o czasie. Czekam i czuję się jak małe dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Blantman widzę zawsze trolling na "dobrym" poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 21 minut temu, Ali G napisał: Właśnie zamówiłem sobie cyfrową wersję. Podobno mam dostać też digital artbook, digital comic book, ps4 theme i jakieś tam dodatki w grze. Pytanie na jakiej zasadzie działa odbiór takiego komiksu czy artbooka? Będę mógł to sobie jakoś pobrać na komputer / telefon? Nigdy wcześniej w cyfrowej grze nie miałem takich bonusów i jestem ciekaw. To dopiero trzecia gra na konsolę PS4, którą kupiłem przed premierą by zagrać dokładnie o czasie. Czekam i czuję się jak małe dziecko. Trochę nędza że nie ma zwykłej wersji w digitalu, no ale to gow więc daruję. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 ale ich oszukałeś Blant szacuneczek :)))) najlepsza polska video recenzja już tu się przewinęła? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 a dzialaja juz trofeaaaaa? To ważne! Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Obejrzałem reckę, wszystko jest tak jak miało być. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 W Gry Online wspomnieli dodatkowo że zagadek eksploracyjnych jest więcej niż w ostatnich odsłonach TR >w grze o obijaniu ryjów przez antycznego troglodytę xd miło gierkę wezmę chyba w maju, razem z remasterem Dark Souls Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Wyśmienita jest ta recenzja arhona, było oglądane już wcześniej. W sumie dość późno zauważyłem, bo parę dni już jest. Z tego co pan dark arhon mówi to wszystko jest jak być powinno prócz kilku małych spraw, które w tym temacie się przewijały *lekkie spoilery, żeby nie było*: faktycznie jest mało epickich bossów, brak w ogóle cycków i mało brutalności w porównaniu do poprzedników. To tak gwoli wyjaśnienia, bo nie żebym potrzebował któregoś z tych koniecznie (no, może bossów trochę szkoda), ale no. Mam nadzieję, że obrońcy i czciciele brutalności i "dorosłości" z tematu TLOU2 będą w stanie przeżyć taki, że tak to nazwijmy, downgrade. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Ten minusik, i chyba to insynuował, wynika z rozciagnięcia małej gry napakowanej nimi na wiele większą z tą sama ilościa, chyba po prostu nie zachowali proporcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Różnorodność lokacji w tej grze o dziwo, ale też nie będzie powalać. Oglądałem sporo materiałów i wszystko jest do siebie podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 No ja myślę że bardzo mało pokazują, widać to, bo niektóre lokacje mają czasami tylko slajd, a te pierwsze godziny to chyba 90% recek. <asax> Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Recenzenci dostali wytyczne od Sony, jeśli chodzi o to co mogą pokazać. Spoiler Wspominany wcześniej znajomy wystawił 10/10, po rozmowie z nim jeszcze bardziej nie mogę się doczekać gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 A nie chciałeś go odwiedzic? Mnie kusi by poczytać czy są inne bronie i jak wyglądają ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Nah Spoiler ale kusiło popytać więcej niż powinienem :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi