Kalel 3 634 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Ktoś powinen coś z tym zrobić! Nie można tak tej sprawy pozostawić. BANHAMMER 2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 8 godzin temu, milan napisał: Tak tylko piszę, gdyby oceniaczki były wszystkie 1-100 dużo gier na różne konsole miałyby wiele wyższe średnie. Dlatego wchodzi się na gamerankings.com GOW ma niecałe 95 http://www.gamerankings.com/ps4/191627-god-of-war/index.html Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 59 minut temu, Starh napisał: @teddy Sporo walk powtarzasz na trudnym poziomie trudności? Im dalej tym coraz trudniej czy poziom jest wyważony i się utrzymuje? Kazda po kilka razy, najszybciej mi chyba za drugim podejsciem niektore poszly. Najwiecej to cos kolo 10. Narazie nie czuje zeby poziom jakos skoczyl mocno do gory. Ilosc przeciwnikow rosnie ale tez mamy wiecej srodkow do dyspozycji wiec mozna wiecej kombinowac. Poki co wpakowalem jeden punkt w umiejetnosci i nie ulepszalem ekwipunku wcale Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Autor Opublikowano 18 kwietnia 2018 pozwala ten system walki na mocne kombinowanie i kreatywnosc w czasie walki? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 3 minuty temu, _Be_ napisał: Dlatego wchodzi się na gamerankings.com GOW ma niecałe 95 http://www.gamerankings.com/ps4/191627-god-of-war/index.html Ci za to biorą mniej portali do oceny. I tak sie liczy co gruszczyk dał. Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 2 minuty temu, teddy napisał: Kazda po kilka razy, najszybciej mi chyba za drugim podejsciem niektore poszly. Najwiecej to cos kolo 10. Narazie nie czuje zeby poziom jakos skoczyl mocno do gory. Ilosc przeciwnikow rosnie ale tez mamy wiecej srodkow do dyspozycji wiec mozna wiecej kombinowac. Poki co wpakowalem jeden punkt w umiejetnosci i nie ulepszalem ekwipunku wcale To jest dobra uwaga - mało jest rzeczy które tak psują grę jak nieuzasadnione skoki trudności na tym samym poziomie. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Godzinę temu, milan napisał: Czyli może się okazać że trafisz na ściane prze końcem gry ;/ Mialem tak w gow 3. W miare ladnie jak na najwyzszy poziom szlo wszystko a na sam koniec jakas winda i kur.wica level 999999 , jak przeszedlem malo wylewu z wrazenia nie dostalem. Takze zlewam, za pierwszym razem jednak stawiam na przyjemnosc z rozgrywki a za drugim jakies masterowania Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 4 minuty temu, Ficuś napisał: pozwala ten system walki na mocne kombinowanie i kreatywnosc w czasie walki? W trakcie tych ~4 godzin ktore pogralem moglem: uzywac szybkich lub mocnych ciosow i je kombowac, rzucac toporem, blokowac i parowac tarcza, pozbyc sie topora i lac piesciami (mniejszy damage, ale wbija stuna, 100% stuna = fatalita), atakowac guwniakiem (tez wbija stuna i odwraca uwage, ciosy w plecy wbijaja bardzo duzo stuna), rollowac, sprintowac. Kombinowania jest sporo bo areny sa calkiem duze i mozna grac mocno defensywanie, ale nie jest to az tak bardzo skuteczne jak np. w soulsach 1 Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 13 minut temu, Ficuś napisał: pozwala ten system walki na mocne kombinowanie i kreatywnosc w czasie walki? W recenzjach podkreslano, że na początku nie, ale czym dalej możliwości łączenia combosow jest dużo. Ogólnie system walki jest bardz dobry i przyjemny, znacznie lepszy z większą ilością możliwości niż w poprzednika h. Tak przynajmniej wynika z kilku recenzji które czytałem. Cytuj
raulos 19 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Dubbing daje radę czy brać Eng? 2 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 ja będę grał ze skandynawskim i pl napisami 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 no jak chcesz bez dubbingu w gry grać to powodzenia Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 (edytowane) Ktoś mógłby w końcu powiedzieć Sony Poland, że te duby są daremne, i niech lepiej obniżą cenę gier kosztem płacenia gwiazdom Na Wspólnej by 3 dni probowały zrozumiec dlaczego kratos po dostaniu obuchem nie może płakać. Edytowane 18 kwietnia 2018 przez milan 1 Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Ja bym poprosił ruskich o robienie spolszczenia i dubbingu 1 Cytuj
raulos 19 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 (edytowane) Dzięki za konstruktywne odpowiedzi. Mogliście równie dobrze nic nie napisać. Angielskim posługuje się na codzien w pracy znam go bardzo dobrze. Pytam porostu czy dubbing jest dobrze zrealizowany .. Edytowane 18 kwietnia 2018 przez raulos Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Dubby się jednak dobrze sprzedają, więc zostaną z nami i będzie ich więcej (w kinach szczególnie :| ). Jak Sony Polska weźmie Jacka Kopczyńskiego do Spider-Mana, to może nawet sam jedną misję zagram z polskim dubbem. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 No to przecież napisaliśmy, posłuchaj sobie, są gameplaye już z polskim językiem, oczywiście tragedia. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 To po co pytasz czy brac eng? Posluchaj tego i wszystko bedziesz wiedzial. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Nie no badzmy powazni, zadnego dubbingu. Tylko eng+napisy, voice acting w oryginale jest kapitalny. Przypomniala mi sie potyczka z drugim bossem, jezu xD Nigdy w zyciu nie widzialem nic tak spektakularnego na ekranie swojego tv, do tego wlasnie kapitalny voice acting. Kurde mam nadzieje ze bedzie mozna wybierac sobie potyczki z bossami bo chce do tego wracac wielokrotnie. Co za gierka Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 4 minuty temu, Hendrix napisał: Dubby się jednak dobrze sprzedają, więc zostaną z nami i będzie ich więcej (w kinach szczególnie :| ). Jak Sony Polska weźmie Jacka Kopczyńskiego do Spider-Mana, to może nawet sam jedną misję zagram z polskim dubbem. Mnie to przeraża, ostatnio nie dalo się kupić biletów na Ostatniego Jedi do kina bez polskiego dubu w IMAXie. Ja rozumiem, że większość osób jest leniwa, nie chce czytać, ale dubbing tak zabija klimat i nie po to ide do kina żeby słuchać jakiegoś polskiego aktora zamiast nie wiem Del Toro i mnie to mocno irytuje. Co do GoWa niech każdy gra jak chce ale nawet najlepszy dubbing nie odda tego co stworzyli twórcy gry oryginalnie, kombo napisy polskie+oryginalne głosy to chyba najlepsza opcja dla leniuszków. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Autor Opublikowano 18 kwietnia 2018 sam jestem ciekaw tych walk z bossami bo mocno sprzeczne sa opinie o ich spektakularnosci i jakosci stare gowy mocno podniosly poprzeczne, ogrywana w lutym bayo2 podniosla ja do wrecz niebotycznych rozmiarow, ciekaw jestem jak jest tutaj - czy jest epicko czy jednak to kosmiczna grafa po prostu glownie robi robote Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Mam nadzieje że w niedziele nie będzie tak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi