Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Mi tam Franz Mauer jako Kratos sie podobal.

A skoro Franza nie ma w tej czesci to tylko eng

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 532,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Trochę wrażeń w przerwie bo aż mnie łapy bolą xD   tldr GOTY 2018, nie wyobrazam sobie zeby cos w tym roku to przebilo   - najwyzszy poziom trudnosci jest s(pipi)ysynsko trudny, mo

• Nie wiem, ja plywalem po tym jeziorze łódka i sluchalem bardzo ciekawych historii, nie raz zamiast przybic do brzegu to specjalnie plynalem wolniej zeby wysluchac do konca bo bylo to naprawde mega int

Opublikowano

Boguś chyba był wypadkiem przy pracy, jedyna gra ktora przechodziłem z poslkim  dubbingiem, jak sie okazało cała reszta oczywiscie powodowała cringe.

Opublikowano

Nie no ale polskiego wiedzmina to szanujmy.

Ja tam nie moglem zdzierzyc lindy jako kratosa, za mocno mi sie jego glos z innymi tytulami kojarzyl.

Opublikowano
1 godzinę temu, YETI napisał:

Spotify przypomina, że gdy będziemy dziś jechać sobie na rowerze w ten piękny dzień będziemy mogli posłuchać muzyki z gry.
https://twitter.com/Spotify/status/984853880906354688?s=19

Właśnie jestem w trakcie słuchania. Oczywiście poziom mega wysoki, ale niczego innego nie oczekiwałem.

Opublikowano
2 minuty temu, milan napisał:

Boguś chyba był wypadkiem przy pracy, jedyna gra ktora przechodziłem z poslkim  dubbingiem, jak sie okazało cała reszta oczywiscie powodowała cringe.

No u mnie god of war z Bogusiem i wiedzmin jedyne gry z pl dubbem. 

Pamietam jak gralem fallouta 3 z dubbingiem i wszystkie npc a bylo ich w chu,j mieli ten sam glos xD

Opublikowano
1 minutę temu, kanabis napisał:

No u mnie god of war z Bogusiem i wiedzmin jedyne gry z pl dubbem. 

Pamietam jak gralem fallouta 3 z dubbingiem i wszystkie npc a bylo ich w chu,j mieli ten sam glos xD

Czy przypadkiem w F3, Skiba nie podkładał głosu pod Three Doga? O jezu, to dopiero musiał być rak xDDDDDDDD

Opublikowano
2 minuty temu, Hendrix napisał:

Czy przypadkiem w F3, Skiba nie podkładał głosu pod Three Doga? O jezu, to dopiero musiał być rak xDDDDDDDD

gorszy był maleńczuk w mass effect 2 lub nergal w którymś risenie chyba xD

Opublikowano

Nie mam nic do zarzucenia jeżeli chodzi o dubbing póki co, ale forum już przyzwyczailo - zachowanie jakby ich w ogóle język polski mierził. Walka o której piszesz Teddy była dobrze dopracowana w ojczystym języku. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja bym chcał Andruszkiewicza jako  młodego i  Giertycha jako Kratosa.

Albo Ziobro, po walce by padło:

- ten pan już nikomu krzywdy nie zrobi

Opublikowano

Dobra ale skończcie już do pieprzenie :D

Opublikowano

Zdecydowanie główny zły by był sponsorowany przez niemiecki  budżet.

Opublikowano
10 minut temu, easye napisał:

niektórzy się tak zachowują jakby ich w ogóle język polski mierzi

No w grach zdecydowanie. 

Opublikowano

Nie no, w grach mi nie przeszkadza, bo go nie używam, dobrze, że jest opcja dla osób nieznających języka. Jeśli ktoś jednak w miarę biegle operuje angielskim, to zawsze lepiej jest wybrać ten, szczególnie jeśli mamy tak jak w przypadku GoW pełny perfomance capture - to masa pracy i żaden dub w pełni nie odda końcowego efektu.

Opublikowano

A był tu taki jeden, co Wiedźmin 3 po Polsku to harrr tfu i wolał po angielsku grać.

Opublikowano

No bluber bo Charles Dance xd 

Opublikowano
56 minut temu, teddy napisał:

Nie no badzmy powazni, zadnego dubbingu. Tylko eng+napisy, voice acting w oryginale jest kapitalny. Przypomniala mi sie potyczka z drugim bossem, jezu xD Nigdy w zyciu nie widzialem nic tak spektakularnego na ekranie swojego tv, do tego wlasnie kapitalny voice acting. Kurde mam nadzieje ze bedzie mozna wybierac sobie potyczki z bossami bo chce do tego wracac wielokrotnie. Co za gierka

Co ten arhn wygadywał w swojej recenzji? Oby do piątku. 

Pawcio, łapiesz to chłopczyku? 

Opublikowano
10 minut temu, Faka napisał:

A był tu taki jeden, co Wiedźmin 3 po Polsku to harrr tfu i wolał po angielsku grać.

:banderas: 

nadal dupa pęka 

Opublikowano

Dobra yeti, ale przestań juz napier.dalac tymi twetterami i innymi gufno opiniami randomow, nikogo.

Edytowane przez XM.

Opublikowano
Teraz, XM. napisał:

Dobra yeti, ale przestań juz napier.dalac tymi twetterami i innymi (pipi) opiniami randomow, nikogo.

Tak xD Skisłem jak zaczął odpowiadać na pytanie Ficusia do Teddiego czy system walki jest kreatywny a Yeti zaczął opowiadać o systemie z tego co wyczytał w recenzji :pawel: 

Kurczę teddy skurczybyku zahypowałeś over 9000, to samo czułem przed Wiedźminem 3 a jak wyszło to wszyscy wiemy :usmiech: 

Opublikowano
  • Autor

yeti asaxem tematu god of wara

choc sadzac po opiniach yetiemu bronienie tej gry bedzie wychodzic sporo sporo latwiej

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

Tak xD Skisłem jak zaczął odpowiadać na pytanie Ficusia do Teddiego czy system walki jest kreatywny a Yeti zaczął opowiadać o systemie z tego co wyczytał w recenzji :pawel: 

Kurczę teddy skurczybyku zahypowałeś over 9000, to samo czułem przed Wiedźminem 3 a jak wyszło to wszyscy wiemy :usmiech: 

XDDDDD 

A co miał Teddy napisać, jak jest na początku gry, gdzie system walki oferuje niewiele wzgledem tego co się dzieje w późniejszych etapach. Wystarczy poczytać recenzje innych Teddych. Co za typ. 

6 minut temu, XM. napisał:

Dobra yeti, ale przestań juz napier.dalac tymi twetterami i innymi gufno opiniami randomow, nikogo.

No raczej nie, pogodzisz się z tym? 

Opublikowano

Yeti ma rację, w reckach mówią że początkowo system walki jest prosty i mało skomplikowany, o mocno  się rozkreca.

A w tych twittach byłt fajne gify.

Może urządzajcie sobie rajdy po  pisowcu w innym temacie.