Opublikowano 18 kwietnia 20186 l Mi tam Franz Mauer jako Kratos sie podobal. A skoro Franza nie ma w tej czesci to tylko eng
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l Boguś chyba był wypadkiem przy pracy, jedyna gra ktora przechodziłem z poslkim dubbingiem, jak sie okazało cała reszta oczywiscie powodowała cringe.
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l Nie no ale polskiego wiedzmina to szanujmy. Ja tam nie moglem zdzierzyc lindy jako kratosa, za mocno mi sie jego glos z innymi tytulami kojarzyl.
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l 1 godzinę temu, YETI napisał: Spotify przypomina, że gdy będziemy dziś jechać sobie na rowerze w ten piękny dzień będziemy mogli posłuchać muzyki z gry.https://twitter.com/Spotify/status/984853880906354688?s=19 Właśnie jestem w trakcie słuchania. Oczywiście poziom mega wysoki, ale niczego innego nie oczekiwałem.
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l Żebrowski jeszcze dawał radę w GOW 3, ale jak wiadomo za długo go tam nie było
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l 2 minuty temu, milan napisał: Boguś chyba był wypadkiem przy pracy, jedyna gra ktora przechodziłem z poslkim dubbingiem, jak sie okazało cała reszta oczywiscie powodowała cringe. No u mnie god of war z Bogusiem i wiedzmin jedyne gry z pl dubbem. Pamietam jak gralem fallouta 3 z dubbingiem i wszystkie npc a bylo ich w chu,j mieli ten sam glos xD
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l 1 minutę temu, kanabis napisał: No u mnie god of war z Bogusiem i wiedzmin jedyne gry z pl dubbem. Pamietam jak gralem fallouta 3 z dubbingiem i wszystkie npc a bylo ich w chu,j mieli ten sam glos xD Czy przypadkiem w F3, Skiba nie podkładał głosu pod Three Doga? O jezu, to dopiero musiał być rak xDDDDDDDD
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l 2 minuty temu, Hendrix napisał: Czy przypadkiem w F3, Skiba nie podkładał głosu pod Three Doga? O jezu, to dopiero musiał być rak xDDDDDDDD gorszy był maleńczuk w mass effect 2 lub nergal w którymś risenie chyba xD
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l Nie mam nic do zarzucenia jeżeli chodzi o dubbing póki co, ale forum już przyzwyczailo - zachowanie jakby ich w ogóle język polski mierził. Walka o której piszesz Teddy była dobrze dopracowana w ojczystym języku. Edytowane 18 kwietnia 20186 l przez easye
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l Ja bym chcał Andruszkiewicza jako młodego i Giertycha jako Kratosa. Albo Ziobro, po walce by padło: - ten pan już nikomu krzywdy nie zrobi
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l Ciekawe czy Andruszkiewicz jako Atreus, brałby od Kratosa na kilometrówki :v
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l 10 minut temu, easye napisał: niektórzy się tak zachowują jakby ich w ogóle język polski mierzi No w grach zdecydowanie.
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l Nie no, w grach mi nie przeszkadza, bo go nie używam, dobrze, że jest opcja dla osób nieznających języka. Jeśli ktoś jednak w miarę biegle operuje angielskim, to zawsze lepiej jest wybrać ten, szczególnie jeśli mamy tak jak w przypadku GoW pełny perfomance capture - to masa pracy i żaden dub w pełni nie odda końcowego efektu.
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l A był tu taki jeden, co Wiedźmin 3 po Polsku to harrr tfu i wolał po angielsku grać.
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l 56 minut temu, teddy napisał: Nie no badzmy powazni, zadnego dubbingu. Tylko eng+napisy, voice acting w oryginale jest kapitalny. Przypomniala mi sie potyczka z drugim bossem, jezu xD Nigdy w zyciu nie widzialem nic tak spektakularnego na ekranie swojego tv, do tego wlasnie kapitalny voice acting. Kurde mam nadzieje ze bedzie mozna wybierac sobie potyczki z bossami bo chce do tego wracac wielokrotnie. Co za gierka Co ten arhn wygadywał w swojej recenzji? Oby do piątku. Pawcio, łapiesz to chłopczyku?
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l 10 minut temu, Faka napisał: A był tu taki jeden, co Wiedźmin 3 po Polsku to harrr tfu i wolał po angielsku grać. nadal dupa pęka
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l Dobra yeti, ale przestań juz napier.dalac tymi twetterami i innymi gufno opiniami randomow, nikogo. Edytowane 18 kwietnia 20186 l przez XM.
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l Teraz, XM. napisał: Dobra yeti, ale przestań juz napier.dalac tymi twetterami i innymi (pipi) opiniami randomow, nikogo. Tak xD Skisłem jak zaczął odpowiadać na pytanie Ficusia do Teddiego czy system walki jest kreatywny a Yeti zaczął opowiadać o systemie z tego co wyczytał w recenzji Kurczę teddy skurczybyku zahypowałeś over 9000, to samo czułem przed Wiedźminem 3 a jak wyszło to wszyscy wiemy
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l Autor yeti asaxem tematu god of wara choc sadzac po opiniach yetiemu bronienie tej gry bedzie wychodzic sporo sporo latwiej
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l 1 minutę temu, _Be_ napisał: Tak xD Skisłem jak zaczął odpowiadać na pytanie Ficusia do Teddiego czy system walki jest kreatywny a Yeti zaczął opowiadać o systemie z tego co wyczytał w recenzji Kurczę teddy skurczybyku zahypowałeś over 9000, to samo czułem przed Wiedźminem 3 a jak wyszło to wszyscy wiemy XDDDDD A co miał Teddy napisać, jak jest na początku gry, gdzie system walki oferuje niewiele wzgledem tego co się dzieje w późniejszych etapach. Wystarczy poczytać recenzje innych Teddych. Co za typ. 6 minut temu, XM. napisał: Dobra yeti, ale przestań juz napier.dalac tymi twetterami i innymi gufno opiniami randomow, nikogo. No raczej nie, pogodzisz się z tym?
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l Yeti ma rację, w reckach mówią że początkowo system walki jest prosty i mało skomplikowany, o mocno się rozkreca. A w tych twittach byłt fajne gify. Może urządzajcie sobie rajdy po pisowcu w innym temacie.