raven_raven 12 013 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Może niech nie zaśmieca go swoimi wypierdami z ch,uj wie skąd. Tutaj chcę czytać podjarki forumowiczów podkreślam FORUMOWICZÓW, którzy dorwali swoją kopię przed czasem i nie mogą powstrzymać orgazmów, a nie jakieś randomowe śmieci od generatora linków do youtube/twittera. 1 Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Dzięki milan Trzymaj XM. Te Tweeta wnoszą do tematu więcej niż wasze (pipi)e nie gdzie kupić, albo o polskim dubbingu. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 3 minuty temu, YETI napisał: A co miał Teddy napisać Nie wiem co miał pisać, ale chyba gra w grę to troche o niej wie więcej niż to co ty teoretyku wyczytasz z recenzji xD Chyba logiczne, że pytasz kogoś kto gra o odczucia, bo recenzje to sobie każdy możesz poczytać. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 1 minutę temu, raven_raven napisał: Może niech nie zaśmieca go swoimi wypierdami z ch,uj wie skąd. Tutaj chcę czytać podjarki forumowiczów podkreślam FORUMOWICZÓW, którzy dorwali swoją kopię przed czasem i nie mogą powstrzymać orgazmów, a nie jakieś randomowe śmieci od generatora linków do youtube/twittera. Ja wole twitty yetiego niż twoje agresywne szambowpisy wskazujace co tu ma byc. 1 Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Teraz, _Be_ napisał: Nie wiem co miał pisać, ale chyba gra w grę to troche o niej wie więcej niż to co ty teoretyku wyczytasz z recenzji xD Chyba logiczne, że pytasz kogoś kto gra o odczucia, bo recenzje to sobie każdy możesz poczytać. No i napisał swoje odczucia z początku gry, a ja dodałem że system walki w dalszej części gry mocno zyskuje. Łapiesz? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Teraz, YETI napisał: Te Tweeta wnoszą do tematu więcej niż wasze No własnie w tym problem, że nic nie wnoszą. Ewentualnie spoilery typu, że ktoś przeszedł grę i koncówka była breathtaking a może ku,rwa ja nie chcialem wiedzieć, że jest breathtaking i chcialem się o tym przekonać? Cytując klasyka "WRZUĆ TO W SPOILER DEBILU!!!!' Teraz, YETI napisał: a ja dodałem że system walki w dalszej części gry mocno zyskuje Bylo to bardzo potrzebne. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 (edytowane) 1 minutę temu, milan napisał: Ja wole twitty yetiego To zapraszam na serwis Twitter w takim razie Edytowane 18 kwietnia 2018 przez raven_raven Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Czy bliźniaki moga się uspokoić? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Teraz, milan napisał: Czy bliźniaki moga się uspokoić? Czekaj zaraz wejde na metacritic policzyć srednią bo kocham matematyke i już mnie nie będzie tutaj. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 (edytowane) 2 minuty temu, _Be_ napisał: No własnie w tym problem, że nic nie wnoszą. Ewentualnie spoilery typu, że ktoś przeszedł grę i koncówka była breathtaking a może ku,rwa ja nie chcialem wiedzieć, że jest breathtaking i chcialem się o tym przekonać? Cytując klasyka "WRZUĆ TO W SPOILER DEBILU!!!!' XDDDDDD Bo ktoś napisał breathtaking, to tak musi być, zapewne niejeden napisze, że jest średnia lub rozczarowujaca,a ty sam wyrobisz sobie swoją własną opinię po ukończeniu gry. Weź wrzuć jakąś karkowek, bo niedobory białka dają się we znaki. Edytowane 18 kwietnia 2018 przez YETI Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Godzinę temu, milan napisał: Boguś chyba był wypadkiem przy pracy, jedyna gra ktora przechodziłem z poslkim dubbingiem, jak sie okazało cała reszta oczywiscie powodowała cringe. Polski dub w The Last of US był kapitalny według mnie i spokojnie konkurował z wersja angielska. 2 Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 3 minuty temu, raven_raven napisał: To zapraszam na serwis Twitter w takim razie Nowy punkt regulaminu forum, zakaz wrzucania twittow. Może idźcie popływać statkiem, morska bryza dobrze wam zrobi. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 (edytowane) 3 minuty temu, YETI napisał: Weź wrzuć jakąś markowej, bo niedobory białka dają się we znaki. Ale pisz do mnie po polsku a nie po bechłatowskiemu. Zrozum, że zasrywanie tematu wpisami jakichś ludzi, których nikt nie zna z twittera nie ma kompletnie sensu. Wrzuć recenzje eurogamera czy edge ok, ale jakieś sunhilegendy no jrpdl xd ronswanson.gf Edytowane 18 kwietnia 2018 przez _Be_ Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 (edytowane) 10 minut temu, Starh napisał: Polski dub w The Last of US był kapitalny według mnie i spokojnie konkurował z wersja angielska. Nie, nie, sto razy nie. Bluber, to są w większości recenzenci. Edytowane 18 kwietnia 2018 przez YETI Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Teraz, YETI napisał: Może idźcie popływać statkiem, morska bryza dobrze wam zrobi. I po cholere wynosisz cw poza cw? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 @_Be_ i @YETI weźcie się kurwa uspokójcie. 3 minuty na złapanie oddechu, ok.? Dobra to jedziemy dalej z hajpem. I mówię serio - dzisiaj już jednego zbanowałem i nie żartuję. Ma być spokój. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 (edytowane) 25 minut temu, Ficuś napisał: yeti asaxem tematu god of wara ciężko to porówynywać, bo ja po prostu.... grałem w grę, a Yeti co najwyżej jara się twittami xD Edytowane 18 kwietnia 2018 przez asax Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Mam dzieje, że Barlog dostanie zielone światło od Sony na nowe IP. Polecam wywiad. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Preload z PSN-a ruszył 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Teraz, Frantik napisał: Preload z PSN-a ruszył Zgubiłem wczoraj kartę debetową i muszę lecieć do komputronika po doładowania ;/ Ile gb? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 A mnie takie wpisy randomów, które wrzuca Yeti, jeszcze bardziej nakręcają, taki random to również gracz. Choć wolałbym coś o minusach, jeśli są jakieś, żeby się nie zawieźć, jak z inną grą, ale nie podam tytułu z wiadomych względów. Odnośnie polskiego dubbingu, poraz 1.000.000.000 ktoś pisze, że tylko angielski + polskie napisy, wszyscy już to wiedzą o zarania dziejów, czy musi to być poruszane przy każdej grze? Poza tym moim zdaniem w U2 i tym bardziej w TLOU był świetny, grałem z przyjemnością, jedynie Tez trochę słabiej wypadła, reszta mocno ok. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 (edytowane) @milan Całość 44,5GB Edytowane 18 kwietnia 2018 przez Frantik 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. easye 3 372 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 kwietnia 2018 (edytowane) System walki moze przez pierwsze 10 minut wydaje sie biedny, bo bardzo postawili na rozwoj postacji! To co robimy po 2-3h po odblokowaniu niektorych ruchow na ekranie dla mnie jest o wiele lepsze, bardziej skomplikowane i widowskowe niz w nie jednym slasherze. W bron mozemy wkladac roznego rodzaju Runy, ktore takze maja rozne zastosowania (Przyciski R1+L1, badz R1+L2), jak zamrażanie przeciwnikow, ogluszanie, oslepienie, uderzenie w ziemie, szarza tarcza z mocnym ciosem - do tego wszystkiego dochodzą talizmany (talizman, który zwalnia czas przy perfekcyjnym uniku, talizman, który przywraca nam czesc zdrowia, talizman który...). Ogolnie po paru godzinach walka jest mega satysfakcjonujaca i wymagajaca, do tego stopnia, ze w pewnym momencie mogą sie zacząć nam mylić przyciski, zwłaszcza gdy ogarniamy ryżego syna (który notabene tez robi niezły roz(pipi)), topór, runy, dodatkowe zagrania z talizmanu i wszystkie kombinacje z drzewka w zależności, czy akurat komus wbiliśmy topor w glowe, spodowowalismy nim mala explozje, czy walczymy tarcza, czy okladamy wlasnie kogos piesciami, czy nas syn wskoczyl komus na plecy i go dusi, czy wlasnie na wślizgu wbił 3 strzały prosto w głowę trudniejszemu przeciwnikowi i go ogłuszył, czy akurat obijamy komuś ryj o ścianę, a to pewnie 1/5 odblokowanych umiejętności... Sama gra zas jest taka, ze wczoraj prawie do 3ciej nie moglem sie oderwac, a dzisiaj nie moge sie doczekac, az wyjde z roboty. Edytowane 18 kwietnia 2018 przez easye 12 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Jak już przeklejamy informacje od 'graczy" to ja też wkleje, pytałem kumpla G R A C Z A Cytat w (pipi) dobre (pipi), gralem prawie 2h ciezko bylo pogodzic granie z permanentnym wzwodem nie wiedzialem czy zajmowac sie padem czy joystickiem Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 izi, możesz jakieś spacje tam dodac ? :] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi