Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 532,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Trochę wrażeń w przerwie bo aż mnie łapy bolą xD   tldr GOTY 2018, nie wyobrazam sobie zeby cos w tym roku to przebilo   - najwyzszy poziom trudnosci jest s(pipi)ysynsko trudny, mo

• Nie wiem, ja plywalem po tym jeziorze łódka i sluchalem bardzo ciekawych historii, nie raz zamiast przybic do brzegu to specjalnie plynalem wolniej zeby wysluchac do konca bo bylo to naprawde mega int

Opublikowano

jest jakis pecz czy bedzie wkladam i sie bawie??:)

rowniez pozdrawiam szanownego uzytkownika ktory ogarnal szybka wysylke...wytrzymac tylko te pare h w robocie

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Na twitter Santa Monica pisało że ponad 6GB patch.

Opublikowano

Ktory mam nadzieje zawiera się w tych gb które własnie sciagam...?

Byłby skandal gdyby patch się pojawił  dopiero o północy

Opublikowano
52 minuty temu, Hendrix napisał:

Dostawa i zakupy u @Dave Czezky? Polecam.

No ja koledze Dave też załatwiłem wczoraj klienta. Mam nadzieje, ze jakieś bonusy wpadną, punkty lojalnościowe z tym nowym sklepem. 

Opublikowano
56 minut temu, milan napisał:

Byłby skandal gdyby patch się pojawił  dopiero o północy

Raczej nie zawiera się w tych 50gb, które pobierasz. Ale patch już jest na serwerach 

Opublikowano

@milan

Powinien już się zawierać w tym co pobierasz.

Hehe, no to masz dwa odpowiedzi, najlepiej jakby ktoś kto ma płytę się wypowiedział.

Edytowane przez iks

Opublikowano

No pytalem ziomka, mówił, że miał 1gb do sciągniecia. 

Opublikowano

@milan nic nie będziesz musiał pobierać o północy, chyba, że dadzą kolejnego patcha w tym czasie.

Opublikowano

Jest prawie GB do ściągnięcia. Na początku 900 mega by zaraz potem po jego ściągnięciu zacząć pobierać 5,9 GB.

Pytanie do ustawień - płynność a rozdzielczość. W historii aktualizacji 1.01 jest napisane, że jest dodana opcja immersyjnego HUDa (nice) i wyboru między rozdzielczością 4K a większą płynnością. Ale w menu nic takiego nie ma. Macie tak?

Ok, wystarczyło ponownie uruchomić konsolę, gra w wersji 1.03 się uruchomiła i jest taka opcja w zakładce Kamera. ;)

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Do posiadaczy Pro i TV UHD. Gracie w trybie "4k" czy większych klatkach?

Nie lepiej jednak stałe 30 niż pływające ok 40-60? Czuć te skoki?

Obraz dużo nie traci? Jak hdr? Daje radę?

Opublikowano

fff.jpg

gmann2.gif?w=280&h=210&fit=crop

tak blisko  a tak daleko

Opublikowano
6 minut temu, balon napisał:

Do posiadaczy Pro i TV UHD. Gracie w trybie "4k" czy większych klatkach?

Nie lepiej jednak stałe 30 niż pływające ok 40-60? Czuć te skoki?

Obraz dużo nie traci? Jak hdr? Daje radę?

z tego co ogladalem (moge sie mylic) to w czasie walki fps lataja gdzies miedzy 55 a 47 a najwieksze dropy sa podczas eksploracji

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

No, no ale jestem ciekaw jak to wsio w praktyce wygląda.

Opublikowano

Odpalisz to się dowiesz :potter:

Easy pisał, że lepszy jest tryb performance, czytałem na polygonie, że gra się dużo lepiej w wyższym frameracie (no to akurat logiczne bo wyższy framerate = lepsza responsywność) 

Opublikowano

Dropy czasami czuc, ale w ogolnym rozrachunku znacznie przyjemniej gra sie z odblokowanymi klatkami. Nie czuc tych spadkow az tak jak mozna byloby sie tego spodziewac - moze to przez bliższa kamere.

HDR daje rade, w ogole niektore miejscowki to graficzny roz(pipi), zwlaszcza jak zobaczysz ze tam jeszcze w tle sie wszystko rusza! (nie chce spoilerować), ale juz zaluje ze nie ma chyba New Game +

Nie wiem czy dzisiaj nie wezme New Game na innym profilu by sobie 1 bossa nagrac! :obama:

Edytowane przez easye

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

Odpalisz to się dowiesz :potter:

Easy pisał, że lepszy jest tryb performance, czytałem na polygonie, że gra się dużo lepiej w wyższym frameracie (no to akurat logiczne bo wyższy framerate = lepsza responsywność) 

Patrzcie xD

Jednak można pisac czyjeś wnioski na temat gry mimo że się nie grało.

nieładnie

Opublikowano
  • Autor

faktycznie malo pokazali w materialach?

Opublikowano

A ten komiks to wcześniej można podejrzeć w cyfrze? czy zablokowane jest wszystko? motyw, zdjęcia, komiks?

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

A ten komiks to wcześniej można podejrzeć w cyfrze? czy zablokowane jest wszystko? motyw, zdjęcia, komiks?

poblokowane...o polnocy dopiero z czwartku na piatek :(

Opublikowano
21 minut temu, easye napisał:

ale juz zaluje ze nie ma chyba New Game +

nie ma NG+ ale 

można wracać do lokacji po ukończeniu gry

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Mam nadzieję że te dodatki z wersji deluxe, jakieś tarcze, dzidy i magiczne bambosze z renifera to nie będą dostepne od poczatku gry ułatwiająć ją? chyba ze to tylko skórki.

Opublikowano
5 minut temu, _Be_ napisał:

nie ma NG+ ale 

Pokaż ukrytą zawartość

można wracać do lokacji po ukończeniu gry

Na pewno? Bo chce zacząć od nowa po zapoznaniu się z grą na najwyższym poziomie, bo Hard jest już ciężki, ale czuje, że chce wycisnąć z tego przejścia maks ile mogę. A jak coś pominę w danej lokacji to będę chciał tam wrócić.

Opublikowano

No wstep dosc lekki , ale co sie potem dzieje o matuniu epickosc sie wylewa z ekranu :obama: gierka faktycznie wyglada obłędnie i ta dynamika starć :banderas:

Na minusik  nie wiem czy mozna ustawic ale czasem jak nam sie zgubi znacznik przeciwnika to chu.j wie gdzie on jest a klikniecie r3 samo automatycznie nam go nie wyszukuje jesli jest zalozmy za plecami