Gość _Be_ Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 50 minut temu, milan napisał: zamiast grać w gow robi fotki pudełek... a mogł liczyć średnią nosz kurde no... Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Benzadziejny na siłę komentarz Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Już nie mogę się doczekać aż jutro wpadne na forum i zapytam JAK TAM ŚREDNIA KRATOSA ZMALAŁ URUS? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 jak nie będziesz zajęty obrażaniem jeroma Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 (edytowane) Nie wiem czy nie wymiękne xD Poziom leci mocno do góry po paru godzinach, każda potyczka to batalia, niektóre trwają po jakieś pare ładnych minut i 1 błąd = trup. Gram od 19 i chyba z 5 potyczek przeszedłem, prawie paluchów zginać nie mogę. Chyba trzeba bedzie poznac historie jak każul i dopiero god of warowac, niezle dowalili z tym poziomem e albo dobra hooj tam czas isc do zabki po jakies suple zeby uzupelnic elektrolity i wracac do gry, nie beda mnie tu draugury terroryzowac xD Edytowane 18 kwietnia 2018 przez teddy 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 @teddy Ja to sądzę, że sporo osób i na Give me a Challenge wymięknie Narzekanie na nieatakujących wrogów z trailerów? Good times. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 kwietnia 2018 (edytowane) Dobra, pograłem trochę, moje pierwsze wrażenia: Odzyskałem wiarę w gry AAA. W końcu ktoś rozpykał formułę na dobrą rozgrywkę w tego typu tytule. Jak na razie jest złoty środek między nakur.wianiem lewej gałki do przodu i pif paf/ciach ciach a systemami walki, których autentycznie trzeba się uczyć jak wzorów skróconego mnożenia (Soulsy). To samo jeśli chodzi o eksplorację - nie jest to ani korytarzer ani kretyńska ubi game gdzie biega się od znacznika do znacznika. Jest tak jak powinno być. Jeszcze słowo o walce - tak powinien wyglądać system walki w slasherze AAA. Prosty, ale nie prostacki. Poprzednie God of Wary (zwłaszcza na PS3) były pod tym względem beznadziejne - kwadrat, kwadrat trójkąt i heja. Tutaj jest coś pomiędzy mashowaniem z poprzednich odsłon a Soulsami pod względem skillowości. Czyli system walki, który jest intuicyjny i spokojnie można do gierki zasiąść wieczorem przy browarku, ale jednocześnie wynagradza myślenie, różnorodność ataków, rozsądne podchodzenie do encounterów i niewiele wybacza (najwyższy poziom trudności jest dość hardkorowy, na razie sporo bardziej IMO niż w poprzednich GoWach). Aha - najlepiej zrobiona mechanika parry jaką widziałem w grach (zawsze mnie wkur.wia, a tutaj z przyjemnością się paruje). Chyba największe zaskoczenie do tej pory, bo spodziewałem się nakur.wiania kwadrata i press X to jason. Jestem trochę po walce ze Strangerem także fabularnie nie widziałem zbyt wiele, ale na pewno ton gry sporo się zmienił od poprzednich odsłon - nie jest to już taka kretyńska cringy sieka jak np. trójeczka. Kratos jest spoko i nie wkur.wia tak jak do tej pory, bardzo na plus guw.niak. Ciekawe jak się rozwinie, jestem zaintrygowany. Graficznie nie ma o czym mówić, pozamiatane. Ostatnio taką robotę zrobił Horizon. IMO największą robotę robi 60fps, nie ma drugiego tytułu, który wyglądałby tak dobrze i do tego chodził tak płynnie. Ogólnie ostatnio byłem dość mocno znużony graniem - z jednej strony odbijałem się od debilnych gier ciągnących mnie za rączkę a z drugiej od bardzo skillowych/rozbudowanych tytułów, na które zupełnie szczerze nie miałem czasu ani siły. Zmęczenie materiału, nawet Zeldę męczę powoli. Te 2-3 godzinki z GoWem to chyba pierwsza okazja od miesięcy kiedy dobrze bawiłem się grając na konsoli. Na razie bossowie jedynie trochę meh (ale widziałem w sumie dopiero półtora bossa, więc nie ma co gadać). E: jakby co to gram na najwyższym jak na silnego heteroseksualnie mężczyznę przystało żeby nie było że tylko teddy jest kozak. Edytowane 18 kwietnia 2018 przez froncz piotrewski 11 3 Cytuj
walek 96 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Na jakim poziomie grasz teddy? I ile ich jest? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 3 minuty temu, froncz piotrewski napisał: Dobra, pograłem trochę, moje pierwsze wrażenia: lalalalalala nic nie słyszę i nie kupię mimo jechania gry przez 1,5 roku Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 ragi, kupuj, pamiętasz jak się razem chichraliśmy ze Szkocji w u4? Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 (edytowane) 11 minut temu, walek napisał: Na jakim poziomie grasz teddy? I ile ich jest? Na najwyzszym, sa 4 poziomy. Dobra poszło, trzeba było rozchodzić trochę nerwy po pokoju i na chłodno ocenic sytuacje. Szybka analiza, wszystkie cooldowny na najsilniejszego przeciwnika, potem wykorzystanie otoczenia (mozna zwalac przeciwnikow w przepasc, samemu nie spadniemy) no i spokojne dobicie dwoch twardzieli. Boze jaka ta gra jest miodna, nie czulem takiej satysfakcji z wygrywania potyczek od czasu dark souls 1. A tu jeszcze nawet nie zaczalem sie bawic kombinowaniem z ekwipunkiem, ulepszeniami, runami aaaaaaaaiiiiiiiii Edytowane 18 kwietnia 2018 przez teddy 5 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 @ragus kupuj. Zawsze możesz napisać że to był tylko trolling albo takie żarty @teddy dostarcza i robi hype Wincyj! Cytuj
agst 138 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 (edytowane) Recenzje już mnie trochę nahajpowały, ale te opinie tutaj to dopiero jest hajp. Nie wierzyłem, że może być aż tak dobrze. Edytowane 18 kwietnia 2018 przez agst Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 (edytowane) @milan a czemu nie grasz? Jeszcze się zciąga? Edytowane 18 kwietnia 2018 przez mozi Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 No nie, przecież blokada jest do piatku 0:00:00, wpisuje admin i 1234 i się nie odblokowuje. 1 Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 powaga? Myślałem że preorder pozwoli grać wcześniej czyli okazuje się że Ci co zaufali czezkiemu wygrali Xd Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Teraz, mozi napisał: powaga? Myślałem że preorder pozwoli grać wcześniej czyli okazuje się że Ci co zaufali czezkiemu wygrali Xd No gdybym miał czas dzisiaj i jutro na granie to też bym leciał do Dave'a autostradą, ale do jutra do północy pełne obroty by mieć 3 dni grania. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 I pomyśleć, że jeszcze się wachałem czy nie odmówić rezerwacji bo ostatnio mam kryzys growy i żadna gierka (poza Path of Exile) mnie nie bawi. Co odpalalem jakis tytul to sie szwedalem bez celu 15 i odpalalem inny, a potem wylaczalem konsole i plulem sobie w brode ze znowu tego prosiaka sprowadzilem pod strzeche. Dzieki Kratos Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 (edytowane) @teddy powiedz coś o inspiracji soulsami w GOW - coś dostrzegasz? Edytowane 18 kwietnia 2018 przez mozi Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 (edytowane) Dajcie chłopu pograć, a nie męczycie pytaniami na które i tak wkrótce sami poznacie odpowiedzi Edytowane 18 kwietnia 2018 przez Cedric Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 on juz skonczy, a my zaczniemy tą epicką przygode. Czym tu się martwić? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 36 minut temu, milan napisał: ragi, kupuj, pamiętasz jak się razem chichraliśmy ze Szkocji w u4? kusi (pipi) kusi mój problem fantastycznie przedstawia poniższy gif. najpierw zacieram ręce po wrażeniach pana piotra i teddiego, a potem widzę zwiastuny i gameplaye Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 (edytowane) Dla ciekawych systemu wrzuciłem 1 walke z dwoma trudniejszymi przeciwnikami na serwer. Lokacja otwarta - walka trwa kolo 3 minut, trochę nie trafiam, trochę lamie, ale dla ciekawskich można sobie zobaczyc jak to wyglada w ruchu mniej wiecej i dlaczego tak mocno przypomina Dark Souls. (polowe ciosów mam nadal zablokowanych), lekkich też nie używam (bo jestem na 2 strzaly xD) http://easye.home.pl/allegro/gow.mp4 Tez brakuje mi mocne QTE, uwazam, ze sa za rzadko, niektóre pojedynki moglyby byc jeszcze bardziej brutalne, a tak niekiedy walczmy z mini bosem 5min, by na koncu wcisnac 1 przycisk odpowiedzialny za Finisher - jedyny minus poki co, no i nadal nic nie przebilo poczatkowej walki, oczekuje, z jeszcze nie raz mnie ta gra tak zaskoczy. Edytowane 18 kwietnia 2018 przez easye 1 1 1 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 IMO właśnie dobrze bo w końcu można te końcówki walk w spokoju pooglądać a nie tylko jak lama patrzeć czy wcisnąć kwadrat, czy trójkąt 3 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 dzieki izi, teddy, możesz wrzucic krotka rabanke bez wiekszych spoilerów na tym ultra hard? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi