Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
50 minut temu, milan napisał:

zamiast grać w gow robi  fotki  pudełek...

a mogł liczyć średnią nosz kurde no...

Opublikowano

Już nie mogę się doczekać aż jutro wpadne na forum i zapytam JAK TAM ŚREDNIA KRATOSA ZMALAŁ URUS?

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy nie wymiękne xD Poziom leci mocno do góry po paru godzinach, każda potyczka to batalia, niektóre trwają po jakieś pare ładnych minut i 1 błąd = trup. Gram od 19 i chyba z 5 potyczek przeszedłem, prawie paluchów zginać nie mogę. Chyba trzeba bedzie poznac historie jak każul i dopiero god of warowac, niezle dowalili z tym poziomem

e albo dobra hooj tam czas isc do zabki po jakies suple zeby uzupelnic elektrolity i wracac do gry, nie beda mnie tu draugury terroryzowac xD

Edytowane przez teddy
  • Plusik 1
Opublikowano
3 minuty temu, froncz piotrewski napisał:

Dobra, pograłem trochę, moje pierwsze wrażenia:

Hear-no-evil-Freeimages.jpg

lalalalalala nic nie słyszę i nie kupię mimo jechania gry przez 1,5 roku

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, walek napisał:

Na jakim poziomie grasz teddy? I ile ich jest?

Na najwyzszym, sa 4 poziomy.

Dobra poszło, trzeba było rozchodzić trochę nerwy po pokoju i na chłodno ocenic sytuacje. Szybka analiza, wszystkie cooldowny na najsilniejszego przeciwnika, potem wykorzystanie otoczenia (mozna zwalac przeciwnikow w przepasc, samemu nie spadniemy) no i spokojne dobicie dwoch twardzieli. Boze jaka ta gra jest miodna, nie czulem takiej satysfakcji z wygrywania potyczek od czasu dark souls 1. A tu jeszcze nawet nie zaczalem sie bawic kombinowaniem z ekwipunkiem, ulepszeniami, runami aaaaaaaaiiiiiiiii

Edytowane przez teddy
  • Plusik 5
  • Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

Recenzje już mnie trochę nahajpowały, ale te opinie tutaj to dopiero jest hajp. Nie wierzyłem, że może być aż tak dobrze. :obama:

Edytowane przez agst
Opublikowano
Teraz, mozi napisał:

powaga? Myślałem że preorder pozwoli grać wcześniej czyli okazuje się że Ci co zaufali czezkiemu wygrali Xd 

No gdybym miał czas dzisiaj i jutro na granie to też bym  leciał  do Dave'a autostradą, ale do jutra do północy pełne obroty by mieć 3 dni grania.

Opublikowano

I pomyśleć, że jeszcze się wachałem czy nie odmówić rezerwacji bo ostatnio mam kryzys growy i żadna gierka (poza Path of Exile) mnie nie bawi. Co odpalalem jakis tytul to sie szwedalem bez celu 15 i odpalalem inny, a potem wylaczalem konsole i plulem sobie w brode ze znowu tego prosiaka sprowadzilem pod strzeche. Dzieki Kratos

Opublikowano
36 minut temu, milan napisał:

ragi, kupuj, pamiętasz jak się razem chichraliśmy ze Szkocji  w u4?

kusi (pipi) kusi

mój problem fantastycznie przedstawia poniższy gif. najpierw zacieram ręce po wrażeniach pana piotra i teddiego, a potem widzę zwiastuny i gameplaye

IgMyx.gif

Opublikowano (edytowane)

Dla ciekawych systemu wrzuciłem 1 walke z dwoma trudniejszymi przeciwnikami na serwer. Lokacja otwarta - walka trwa kolo 3 minut, trochę nie trafiam, trochę lamie, ale dla ciekawskich można sobie zobaczyc jak to wyglada w ruchu mniej wiecej i dlaczego tak mocno przypomina Dark Souls.

(polowe ciosów mam nadal zablokowanych), lekkich też nie używam (bo jestem na 2 strzaly xD) 

Tez brakuje mi mocne QTE, uwazam, ze sa za rzadko, niektóre pojedynki moglyby byc jeszcze bardziej brutalne, a tak niekiedy walczmy z mini bosem 5min, by na koncu wcisnac 1 przycisk odpowiedzialny za Finisher - jedyny minus poki co, no i nadal nic nie przebilo poczatkowej walki, oczekuje, z jeszcze nie raz mnie ta gra tak zaskoczy.

Edytowane przez easye
  • Plusik 1
  • Lubię! 1
  • Minusik 1