Szymek 1 056 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 wczoraj doszedlem do Krasnoluda od topora Dzis juz dzwonilem o wolny piatek i sobote MImo wszystko nie spodziewalem sie az tak wyyebanej gry. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Bardzo podoba mi się narracja w nowym GoW i samo prowadzenie gry. Pacing jest wprost idealny. Graficznie im dalej tym nadal orgazm dla oczu. Dodatkowo dochodzą nowe runy, ulepszenia, umiejętności - walka staje się płynniejszą, ale jest przy tym dalej wymagająca. Jeszcze słowo o muzyce. To pierwsza gra ten generacji, która może konkurować muzycznie z Nier Automata. 2 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 18 minut temu, Szymek_PL_ napisał: wczoraj doszedlem do Pokaż ukrytą zawartość Krasnoluda od topora Dzis juz dzwonilem o wolny piatek i sobote MImo wszystko nie spodziewalem sie az tak wyyebanej gry. Takie posty przypominają mi jak piękne mamy hobby. Kiedyś to było zagrywanie się w MGS'a, Tekkena 3 i kombinowanie jak nie pójść do szkoły następnego dnia bo nie było czasu nauczyć się na matmę. A teraz dalej się zagrywamy tylko ogarniamy L4 albo urlop na żądanie. 1 Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 7 minut temu, Starh napisał: Jeszcze słowo o muzyce. To pierwsza gra ten generacji, która może konkurować muzycznie z Nier Automata. Porównania do Soulsów, Tlou a teraz Automata. Jadę jutro po swoją kopię. Cytuj
walek 96 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Mozna przelaczac poziomy trudnosci w czasie gry. Chcialbym sprobowac na Hard, ale byc moze to sie okazac za trudne. Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 (edytowane) 8 minut temu, walek napisał: Mozna przelaczac poziomy trudnosci w czasie gry. Chcialbym sprobowac na Hard, ale byc moze to sie okazac za trudne. Mozna jak najbardziej...hard jest naprawde trudny(przynajmniej poczatek) i trzeba troszke sie namachac toporkiem. Osobiscie gram na trybie wydajnosci. Gra sie DUZO przyjemniej i w moim odczyciu praktycznie nie czuc zwolnien Dzis nawet pierwszy raz wstalem przed praca i ciupalem przy kawce przez h...no co za gra Edytowane 19 kwietnia 2018 przez Szymek_PL_ Cytuj
raulos 19 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Głupie pytanie: czy osmiolatek ze zdrową psychiką może się patrzeć jak ojciec gra czy gra zbyt brutalna? Są przekleństwa? 1 Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Lepiej nie, ja mordowałem dziwki w san andreas i rukałem panie w pierwszy gowie i nie wyrosłem na normalnego człowieka Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Zależy czy dzieciak dużo widział w życiu #teamkanabis Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Lista dzbanow dostepna na psnprofiles. Na pierwszy rzut oka nie ma zadnego dzbana za poziomy trudnosci Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 12 minut temu, raulos napisał: Głupie pytanie: czy osmiolatek ze zdrową psychiką może się patrzeć jak ojciec gra czy gra zbyt brutalna? Są przekleństwa? Nie ma przekleństw, reszta przerysowana, spokojnie może patrzec i grac Cycuszków też ponoć brak Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 (edytowane) Tylko rozrywani na strzępy i wbijanie czaszki w krawężnik za pomocą sandałkow Kratosa. Podsumowując ostatnie strony, za(pipi)isty system walki , różnorodność przeciwników większa niż w Zeldzie przez 150h, muzyka na poziomie Niera, walki z pierwszym bossem lepsza od pojedynków w DragonBall, całość prawdopodobnie lepsza od BB. Czekam na więcej. Edytowane 19 kwietnia 2018 przez YETI Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 (edytowane) Pewnie jeszcze leczy raka (pipi) xkom by mógł spiąc pi,zde pogralbym juz Edytowane 19 kwietnia 2018 przez _Be_ Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Może i leczy, ale to wyjdzie dopiero za pare lat. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 1 godzinę temu, walek napisał: Mozna przelaczac poziomy trudnosci w czasie gry. Chcialbym sprobowac na Hard, ale byc moze to sie okazac za trudne. Mozna nie liczac najwyzszego poziomu (Give me God of War) - wtedy zostajesz zablokowany i zeby zmienic poziom musisz od nowa zaczynac gre. Jest na szczescie ekran, ktory jasno o tym informuje. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Godzinę temu, YETI napisał: całość prawdopodobnie lepsza od BB. Naczytam się takich wielkich słów a potem będę czekać na takie niebowzięcie, które może nie nastąpić. Tak było z Horizonem i pierwszymi spustami, gre ludzie nakupowali i było jęczenie "gdzie ten klejnot?" 1 Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Godzinę temu, Rillas napisał: Lista dzbanow dostepna na psnprofiles. Na pierwszy rzut oka nie ma zadnego dzbana za poziomy trudnosci Nie poczujesz motywacji do ubicia Gyw mi God ow Łoo? W zasadzie nie musi ich byc. Takie gry jak GoW przechodzi sie dla posoki i funu bardziej niz dla dzbanow. Cytuj
teddy 6 899 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 9 minut temu, Mikołaj napisał: Naczytam się takich wielkich słów a potem będę czekać na takie niebowzięcie, które może nie nastąpić. Tak było z Horizonem i pierwszymi spustami, gre ludzie nakupowali i było jęczenie "gdzie ten klejnot?" No to na pewno niektorzy sie zawioda. Ciezko zeby gra trafila do wszystkich, ale jednak GoW to inna polka niz Horizon imo. Ja tam swoja opinie dalej podtrzymuje, ale zaznaczam ze BB to dla mnie nawet nie najlepsze soulsy. Zreszta jedyne co mnie obecnie interesuje to powrot do domu bo przed wyjsciem do pracy stwierdzilem ze chwilke pykne i mam paru delikwentow do wyjasnienia i juz chyba wiem jak ich podejsc Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 3 minuty temu, Ryo-San napisał: Składał ktoś preordera na kolekcjonerke w Media/Saturnie? Dostaliście jakieś info w ostatnich dniach? W styczniu zlożyłem preordera do dzisiaj status tak jak był kilka miesięcy temu tak jest dalej "zamówienie złożone" także nie wiem czy jutro będę cieszył się kolekcjonerką czy dostane od nich maila żebym spie$%alał? ¯\_(ツ)_/¯ Jak ci dzisiaj nie zaktualizuja statusu to niewazne gdzie zamowiles - bedzie to oznaczalo, ze raczej nie wyslali. Dzwon i pytaj najlepiej czy maja na stanie w ogole. @Dave Czezky chyba wspominal, ze wysylke kolekcjonerki ma jutro, wiec moze mediamarkt tak samo. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 xkom czytal kto krecil beke z gowa ze tylko mi i blubiemu nie wyslali? Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 @kermit jutro powinienes dostac mail/sms że możesz przyjść odebrać. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 52 minuty temu, Mikołaj napisał: Naczytam się takich wielkich słów a potem będę czekać na takie niebowzięcie, które może nie nastąpić. Tak było z Horizonem i pierwszymi spustami, gre ludzie nakupowali i było jęczenie "gdzie ten klejnot?" Miałem podobnie z U4. Dlatego cały czas czekam na jakieś minusy, opinie tych, którym nie do końca GOW podejdzie. Czekam na oceny 8-9 z argumentami. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Daamn, to co można robić z systemem walki jak się trochę rozwinie drzewko Takie tam małe opinie o systemie walki: Spoiler Przykładowa walka z grupką wrogów: headshot i zamrożenie przy ścianie, ładowany kopniak i rozbicie go o ścianę, tuż po tym unik, bo trzech panów na plechach,jednoczesne parry na ich atakach, przywołanie Leviathana z podcięciem, ciężki atak runiczny, lekki atak runiczny, zamrożenie przeciwnika, załadowanie pełnego stuna innemu, rozerwanie, parry, przywołanie topora, sprint i atak z R1, kolejne parry, podbicie przeciwnika, juggle i ładowany atak z R2. Przeciwnicy nigdy nie czekają w miejscu, a gra co rusz dorzuca nowy typ przeciwnika. A to tak naprawdę dopiero początek, bo ledwo gra się otworzyła. System jest BARDZO kreatywny. Już nie mogę się doczekać kolejnego przejścia i zabawy na Give me a God of War. Jestem wielkim fanem DMC, 3 miała mój ulubiony system walki w grach w ogóle, ale coś czuję, że ten tutaj postawię bardzo blisko tego tytułu. Połączenie RPG i Slashera? Jednak da się. 4 Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Aż sobie przypominam co niektórzy pisali o systemie walki po trailerach xd Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Te krótkie uniki z gifa są świetne, generalnie hitboxy są bardzo dobre, więc z odpowiednim skillem i wykupionymi umiejętnościami będzie można nieźle poszaleć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi