Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mozna tylko po co? Zeby sie wur.wiac ze zajechal cie typ ktorego nawet nie zauwazyles ze sie pojawil?Zupelnie bez sensu wrogowie pojawiaja sie czasem z ziemii a kamera jest naprawde zaraz za plecami Kratosa i nie ma szans zeby zblokowac taki atak. A na hardzie dwa hity i po chlopie.

Chyba ze mowisz o tej poswiacie zaraz przed ciosem niektorych wrogow jak na gifie to nie mozna jej wylaczyc. Zreszta ona nie informuje ogolnie o ataku a o tym czy atak da sie sparowac lub zablokowac tarcza czy nie. 

Poza tym albo mi sie wydaje albo nie ma tego u wszystkich mobow. Tylko u tych ktore posiadaja nieblokowalne ciosy

Edytowane przez kanabis
2 minuty temu, Rayos napisał:

no jak Cię atakuje od tyłu to nie widzisz :gayos: o to kabiemu chodziło zapewne. 

yyyyyyy czekaj, czekaj bo się nie rozumiemy

pytam czy można wyłaczyć ten okrąg przy ataku, z tego co zrozumialem to kabi napisał, że można i git o to mi chodziło 

Nie B xD mozna wylaczyc taki maly trojkatny alert wskazujacy skad nadchodzi atak.

A ten o ktory chodzi Bluberowi okrag nie mozna. Szymek wyjasnil ze tutaj nie chodzi o to ze typ cie atakuje tylko zaleznie od koloru okregu o to czy da sie ten cios zablokowac tarcza.

Edytowane przez kanabis
4 minuty temu, _Be_ napisał:

No jakoś w soulsach bez tego idzie sobie poradzić więc nie rozumiem po co z tym grać w God of Wara

wydaje mi sie ze jesli da sie te okregi wylaczyc to tez straci sie strzalki na dole ekranu informujace co dzieje sie za plecami (tych sa 3 rodzaje) . Co mnie zaskoczylo to ze gra jest duzo trudniejsza niz sie spodziewalem.

Edytowane przez Szymek_PL_

Walka jest bardzo dynamiczna , wrogowie czesto nakur.wiaja z wielu stron i ich nie widac na ekranie. Serio nawet sie nie zwraca uwagi na takie rzeczy jak te okregi. Moze jakby sie walczylo 1vs 1

Zreszta jak czlowiek widzi jakiegos typa z wielka maczuga to odruchowo nawet i bez tego okregu robi rolla a nie probuje to zebrac na tarcze cnie. Przynajmniej ja tak mam nauczony z soulsow

56 minut temu, kanabis napisał:

Mozna tylko po co? Zeby sie wur.wiac ze zajechal cie typ ktorego nawet nie zauwazyles ze sie pojawil?Zupelnie bez sensu wrogowie pojawiaja sie czasem z ziemii a kamera jest naprawde zaraz za plecami Kratosa i nie ma szans zeby zblokowac taki atak. A na hardzie dwa hity i po chlopie.

Chyba ze mowisz o tej poswiacie zaraz przed ciosem niektorych wrogow jak na gifie to nie mozna jej wylaczyc. Zreszta ona nie informuje ogolnie o ataku a o tym czy atak da sie sparowac lub zablokowac tarcza czy nie. 

Poza tym albo mi sie wydaje albo nie ma tego u wszystkich mobow. Tylko u tych ktore posiadaja nieblokowalne ciosy

Poza tym jest szybki obrót do tylu i można go osobie ustawić alternatywnie np gałka do tylu z kliknięciem - polecam.