Andżej 2 268 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 a wlasnie, co sie stalo z poprzednim VA kratosa ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 17 minut temu, YETI napisał: Aż sobie przypominam co niektórzy pisali o systemie walki po trailerach xd Pytanie dla grających można wyłączyć ten alter o ataku? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 (edytowane) Mozna tylko po co? Zeby sie wur.wiac ze zajechal cie typ ktorego nawet nie zauwazyles ze sie pojawil?Zupelnie bez sensu wrogowie pojawiaja sie czasem z ziemii a kamera jest naprawde zaraz za plecami Kratosa i nie ma szans zeby zblokowac taki atak. A na hardzie dwa hity i po chlopie. Chyba ze mowisz o tej poswiacie zaraz przed ciosem niektorych wrogow jak na gifie to nie mozna jej wylaczyc. Zreszta ona nie informuje ogolnie o ataku a o tym czy atak da sie sparowac lub zablokowac tarcza czy nie. Poza tym albo mi sie wydaje albo nie ma tego u wszystkich mobow. Tylko u tych ktore posiadaja nieblokowalne ciosy Edytowane 19 kwietnia 2018 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 Chodzi mi o ten zólty okrąg jak typek atakuje xD przecież widze, że atakuje nie musi mi to gra sygnalizować. Da się to czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 no jak Cię atakuje od tyłu to nie widzisz o to kabiemu chodziło zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 (edytowane) jest jeszcze czerwony okrag ktorego nie da sie zablokowac...nie kazdy atak przeciwnika jest sygnalizowany tym okregiem (zoltym) czasami jest taki mlyn z przeciwnikami ze nie do konca widac kto wyprowadza atak Edytowane 19 kwietnia 2018 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 2 minuty temu, Rayos napisał: no jak Cię atakuje od tyłu to nie widzisz o to kabiemu chodziło zapewne. yyyyyyy czekaj, czekaj bo się nie rozumiemy pytam czy można wyłaczyć ten okrąg przy ataku, z tego co zrozumialem to kabi napisał, że można i git o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 no tak, o tym samym piszemy podejrzewam, że ten okrąg widać też przy krawędzi ekranu jak od tyłu chce cię mobek capnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 No jakoś w soulsach bez tego idzie sobie poradzić więc nie rozumiem po co z tym grać w God of Wara Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 981 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 Tak czytam Szymka, że jest jeszcze czerwony okrąg, którego nie da się blokować, w sumie to ma sens, przyjdzie Ci walnąć szlagiem nie do obronienia i dead, no jednak nie ma tego złego, że to dali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 w soulsach kamera jest bardziej oddalona od postaci i idzie łatwiej ogarnąć co się wokół Ciebie dzieje zobaczę zresztą jutro, jak mnie będą okręgi wkurzać, to też wyłączę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 (edytowane) Nie B xD mozna wylaczyc taki maly trojkatny alert wskazujacy skad nadchodzi atak. A ten o ktory chodzi Bluberowi okrag nie mozna. Szymek wyjasnil ze tutaj nie chodzi o to ze typ cie atakuje tylko zaleznie od koloru okregu o to czy da sie ten cios zablokowac tarcza. Edytowane 19 kwietnia 2018 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 Nosz ku,rwełe troche przesada Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 (edytowane) 4 minuty temu, _Be_ napisał: No jakoś w soulsach bez tego idzie sobie poradzić więc nie rozumiem po co z tym grać w God of Wara wydaje mi sie ze jesli da sie te okregi wylaczyc to tez straci sie strzalki na dole ekranu informujace co dzieje sie za plecami (tych sa 3 rodzaje) . Co mnie zaskoczylo to ze gra jest duzo trudniejsza niz sie spodziewalem. Edytowane 19 kwietnia 2018 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 W ferworze walki to nie przeszkadza. Poza tym tak jak pisalem duzo mobkow ma wszystkie blokowalne cioxy i u nich takiego czegos nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 Ojezu, już hurrr durrr, wielki polak nie bedzie gral z takimi ułatwieniami ;] jakoś nie widzę tutaj by ktoś z grajacych to brał za minus, nawet terminator tadeusz. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 Walka jest bardzo dynamiczna , wrogowie czesto nakur.wiaja z wielu stron i ich nie widac na ekranie. Serio nawet sie nie zwraca uwagi na takie rzeczy jak te okregi. Moze jakby sie walczylo 1vs 1 Zreszta jak czlowiek widzi jakiegos typa z wielka maczuga to odruchowo nawet i bez tego okregu robi rolla a nie probuje to zebrac na tarcze cnie. Przynajmniej ja tak mam nauczony z soulsow Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 dlaczego okregi ?? ano dlatego ze jak przejrzy sie drzewko rozwoju postaci dochodza ciosy na kontre dla topora i tarczy (osobne dla slabego i mocnego ataku). Takie troszke ulatwienie zeby zrobic perfekcyjna kontre a okregi dobrze obrazuja kiedy nalezy sie wstrzelic z ciosem Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 No to zobaczymy, bo moje umiejętnosci ruchowe w grach ostatnio ćwiczyłem w resident evil zero, rozumiem że tutaj troche więcej trzeba się ruszac ;D Ale hard musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 56 minut temu, kanabis napisał: Mozna tylko po co? Zeby sie wur.wiac ze zajechal cie typ ktorego nawet nie zauwazyles ze sie pojawil?Zupelnie bez sensu wrogowie pojawiaja sie czasem z ziemii a kamera jest naprawde zaraz za plecami Kratosa i nie ma szans zeby zblokowac taki atak. A na hardzie dwa hity i po chlopie. Chyba ze mowisz o tej poswiacie zaraz przed ciosem niektorych wrogow jak na gifie to nie mozna jej wylaczyc. Zreszta ona nie informuje ogolnie o ataku a o tym czy atak da sie sparowac lub zablokowac tarcza czy nie. Poza tym albo mi sie wydaje albo nie ma tego u wszystkich mobow. Tylko u tych ktore posiadaja nieblokowalne ciosy Poza tym jest szybki obrót do tylu i można go osobie ustawić alternatywnie np gałka do tylu z kliknięciem - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 Nie macie linka do komiksu? Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 Yeti, ty obecnie ogrywasz grę, czy napiErdalasz non stop newsy z innych stron? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 (edytowane) milan jak tak kochasz matematyke porozwiazuj jakies testy gimnazjalne, tez ci szybko zleci Edytowane 19 kwietnia 2018 przez kermit Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 Nie rozumiem po co te prztyki kompletnie nie związane z tematem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 Zaraz @Kyo zamknie i chyba dobrze zrobi, zaczyna się znowu syf... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi