smallv86 857 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Ja w końcu ubiłem pierwszego bossa, boże drogi cóż to była za walka na ostatnie milimetry HP. Powtarzałem z 15 razy ten sam moment (give me god of war) w koncu obrałem taktyke i jakoś dało rade. Ogolnie trochę dziwny ten boss bo składał się z 7 szkieletów i już zaraz prawie na początku gry dali. Cytuj
walek 96 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Ja nie wiem, co wy tak demonizujecie ten Hard. Az tak ciezko nie jest, przynajmniej w pierwszych etapach gry. Ustawcie czulosc kamery na max (10), rolujcie, odpalajacie czesto tarcze, uniki i rolowanie. I naprawde zrobi sie wam znacznie latwiej. Ciesze sie bardzo, ze ta gra postawila na dynamike niczym w Devil May Cry, niz te siermiezne, slamazarne, drewniane, pozbawione stylu i aryzmu walki w Souls'ach czy Nioh. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Ja wracam do poziomu trudności hard, jednak normal za łatwy. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 (edytowane) Do GAME w centrum Birmingham wszyscy przyszli kupic God of Wara. Stalem w kolejce i tak 7 osob za mna i 7 przede mna. Co kazdy ma w rece? God of War. Sprzeda sie w ogromnym nakladzie. Edytowane 20 kwietnia 2018 przez Lukas_AT Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Jakie to jest irytująco trudne na wymagającym.... Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Oby to był najlepiej sprzedajacy się ex na ps4 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Nie pamiętam kiedy coś mnie ostatnio tak zachwyciło klimatem i oprawą, jak scena: Spoiler w świątyni Tyra i pierwsze przejście bifrostem do Alfheim. Dosłownie ciarki na grzbiecie. To było WYBORNIE zrealizowane. Damn. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 9 minut temu, S_600 napisał: Ja wracam do poziomu trudności hard, jednak normal za łatwy. Potwierdzam. Włączyłem na chwilę sprawdzić czy jest duża różnica i jest ogromna różnica Cytuj
walek 96 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Wchodzi sie w OPCJE tylko w scenkach przerywnikowych (cutscene)? W czasie gry gdy wduszam touch pad, czy option buttons pojawia sie Menu gry ( bez opcji). Dziwne rozwiazanie Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Wciskasz troljkat w menu i masz opcje. Te 4 rzeczy które każą znaleźć na jeziorze to wszystkie są właśnie na nim? Znalazłem 2 i już nie wiem gdzie coś może byc 1 Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Co do gry to powiem tylko ja ebie czegoś takiego jeszcze nie było;o podczas drugiej walki z bosem banan nie schodził z pyska i trzymał się jeszcze przez kilka minut po;d i ten KLIMAT Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 (edytowane) ale mam szacunek do gościa. Zwykły, szczery facet który włożył w ten tytuł dużo serca. Tak wygląda człowiek, który dostaje uznanie po latach ciężkiej pracy. Edytowane 20 kwietnia 2018 przez MaZZeo 5 2 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 oby jak najwięcej takich ludzi w branży Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 @Hendrix, nie wymyśliłbym lepszego porównania do tego co człowiek widzi i odczuwa grając, Nawet i czarodziejka jest ;] tu z pierwszego albumu jaki dostałem: 2 Cytuj
Rafael0089 105 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Tu już wszystko zostało napisane raczej...cóż mogę tylko potwierdzić te pochwały, które GoW tu zbiera. Jak to wygląda, jak w to się gra...Cała nordycka otoczka jest mega, brak irytacji młodym czy brutalne walki (nawet z elementami prosto z MMA). Wszystkie obawy rozwiane. Dobry tytuł jak ktoś ma kryzys grania, odtrutka najlepsza jaka może być. Spadam pykać dalej. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 (edytowane) Dodam że pod wzgledem znajdziek, i mnóstwa odnóg pozamykanych czarami i pnączami gra mi bardzo przypomina okami. Lepiej być nie mogło ;] Edytowane 20 kwietnia 2018 przez milan Cytuj
agst 131 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Takiego hajpu narobiliście, że kupiłem swoją kopię. Ale będzie grane. Ostatni poziom faktycznie aż taki trudny? Bo się mocno nad nim zastanawiam. 1 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Pierwsze minuty grania i juz bomba w pysk przy przejsciu z menu glownego do gry. Gram na amatorze i grafika ryje beret nawet na nim. Od pierwszych minut czuc, ze gra jest dopieszczona. Szykuje sie dluga nocka. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, MaZZeo napisał: ale mam szacunek do gościa. Zwykły, szczery facet który włożył w ten tytuł dużo serca. Tak wygląda człowiek, który dostaje uznanie po latach ciężkiej pracy. +1 Najwyższy czas, by "Barlog" przestało mi się kojarzyć z (pipi)owym pokrakiem z Władcy Pierścieni, bo tak podobnie się to pisze, a zaczęło ze spoko ziomeczkiem od GoW. Jestem po pokonaniu Nieznajomego , czyli chyba też po prologu. Grając na przedostatnim poziomie trudności początki były ciężkie - pierwszą potyczkę powtarzałem dobre 5 razy. Instynktownie chciałem nawalać kwadrat-trójkąt-kwadrat, ale tu nie - kombinuj z triggerami i bumperami. Po pewnym czasie odpowiednie zapadki w mózgownicy mi się na szczęście przestawiły i zacząłem notować stopniowy progres: pierwszy boss padł za drugim podejściem, a od momentu wprowadzenia mechaniki stunnowania, także i z szeregowymi przeciwnikami idzie już sprawniej. Według mnie walka jest o wiele bardziej wymagająca niż w takim np. Niohu, którego też ostatnio ogrywam. Pewnie to zasługa braku przedmiotów leczących za pazuchą, jak i tego, że Kratos jest dalece mniej zwinny niż William. Boję się aż myśleć, co dzieje się na Give me God of War, ale nie ma bata żebym kiedyś tego nie sprawdził. Poza tym sztos w każdym calu. Oprawa, klimat i dopracowanie najmniejszych detali urywają łeb przy samych czterech literach. Nawet w 1080p mam na moim Prosiaku najpiększejszą produkcją w jaką dane było mi do tej pory zagrać. A był już i Horizon i U4 z Zaginionym Dziewictwem. Póki co bolą mnie łapska od pada - czas na krótką przerwę. Edytowane 20 kwietnia 2018 przez Frantik Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 (edytowane) Frantik, ja też mam ten problem, ciągle wciskam jak jest gorąco kwadraty kółka i iksy a to nic nie daje w tej części, mam nadzieję że w końcu się przestawie. Tym bardziej że taka pomylka w tej grze jest niewybaczana. Edytowane 20 kwietnia 2018 przez milan Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 1 godzinę temu, MaZZeo napisał: ale mam szacunek do gościa. Zwykły, szczery facet który włożył w ten tytuł dużo serca. Tak wygląda człowiek, który dostaje uznanie po latach ciężkiej pracy. Jeszcze nie zagrałem, bo czekam az wszyscy wyjdą z domu, pójdą spać. Na spokojnie będę chłonął klimat, jarał sie giercą. Ale ja nie o tym. Chciałem wyrazić swoje uznanie, szacunek dla dyrektora projektu GoW'a. Widać od razu, ze gość ma szczere intencje i Wielkie serce. W takich chwilach napawa mnie duma, ze jestem z Sony przez te wszystkie lata. Czacun, szacun, szacun.. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 dobra dobra wszyscy tak się niby spuszczają a poczekajmy co te same osoby albo inne będą sądzić za pół roku/rok, żeby nie wyszło to samo co z Uncharted 2, na początku oh i ah a potem niezłe rodzyny były słane w cw, także jak coś to możecie mnie zacytować za jakiś czas Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Dziś widziałem koło lokalnego Game'a chłopca koło dziesięciu lat dziękującego ojcu za GoWa. Lekka przesada czy bezgraniczna miłość? Poza tym nawet jednej kopii już nie mają, ale domówili . Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 (edytowane) Mam takie uczucie jakbym grał w Resident Evil 4 i szukał "znajdziek" po drzewach Edytowane 20 kwietnia 2018 przez masta_g 2 Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 (edytowane) 2 godziny temu, MaZZeo napisał: ale mam szacunek do gościa. Zwykły, szczery facet który włożył w ten tytuł dużo serca. Tak wygląda człowiek, który dostaje uznanie po latach ciężkiej pracy. A tak reagują w Activision jak sprzeda im się nowy Call of Duty EDIT: Jestem zaskoczony jak ta gra pięknie się prezentuje i działa na zwykłym Ps4. Nawet nie wyobrażam sobie tego jak to wygląda na Pro... Edytowane 20 kwietnia 2018 przez ornit Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi