Wredny 9 707 Opublikowano 22 kwietnia 2018 Opublikowano 22 kwietnia 2018 Kuźwa, kończę na dziś, choć chętnie posiedziałbym jeszcze. Dawno żadna gra nie wywoływała we mnie tak przemożnej chęci pójścia na L4, ale nie będę świnia i ziomkom z roboty tego nie zrobię Przed chwilą oddałem kolejną przysługę jednemu z duchów na jeziorze i na zakończenie tego questa miałem zayebistego banana na mordzie Wyraźna inspiracja Wiedźminem w tej sytuacji i genialny dialog młodego z Kratosem po wszystkim - cudo. Chwilę później poleciałem za wątkiem głównym (zleceniodawca tego side-questa był po drodze) i popłynąłem na bardziej mroźne wody - to co tam zobaczyłem... Bosz... jak ta gra się skończy to będę płakał chyba - dawno takiego sztosa (pod praktycznie każdym względem) nie ogrywałem. 1 2 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 22 kwietnia 2018 Opublikowano 22 kwietnia 2018 ktos wie gdzie wyfarmic Spoiler serce pradawnego? Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 22 kwietnia 2018 Opublikowano 22 kwietnia 2018 Tego się nie farmi, to zdobywasz w danej lokacji i/lub queście gdzie Spoiler jest do ubicia pradawny Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 22 kwietnia 2018 Opublikowano 22 kwietnia 2018 Wredny, co do zadania z 4 duchami. Ostatni wspomniał o swoim kapitanie, aby go odszukać, znajdę go w tej samej lokacji co te 4 duchy? Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 22 kwietnia 2018 Opublikowano 22 kwietnia 2018 15 minut temu, YETI napisał: Wredny, co do zadania z 4 duchami. Pokaż ukrytą zawartość Ostatni wspomniał o swoim kapitanie, aby go odszukać, znajdę go w tej samej lokacji co te 4 duchy? Wam tez to zadanie po duchach sie nie pojawilo w przyslugach? Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 22 kwietnia 2018 Opublikowano 22 kwietnia 2018 Ta gra to piekny pokaz mocy playstation 4. Efekty specjalne siegaja zenitu. Zafantazjowali, ze nie mozna sie oderwac od pada. Gra jedna na tysiac. 2 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Koniec na razie, o północy miałem przyjemnośc dowiedzieć się co było ukryte pod podłogą i drugi raz gra mnie rozyebała, do 4 odwiedzałem plaze wokół jeziorka, niestet nigdzie nie znalazłem wiaderka. Polecam dojść do tego momentu jak komuś się odechciało, gra ciągle zaskakuje. Jestem zachwycony dialogami i scenkami, z niecierpliwością czekam na każdy szczątek fabuły, która jest swietna. Wielkie podziekowania że pewnych tematów nie ciagneli do konca gry jak w telenoweli, chodzi o Spoiler powiedzenie synowi prawdy o sobie Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 ciekawi mnie jedno - czy celem gry będzie wejście na górę czy jednak to będzie dopiero tzw dojscie do meksyku? gram na normalu i jest idealnie - nie za latwo i nie za trudno moj biedafat jak przeżyje ta gierke i nie odleci mi przez okno to będę szanował mocno, szumi jakby aktywował dual pipe dx13 Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 6 godzin temu, YETI napisał: Wredny, co do zadania z 4 duchami. Pokaż ukrytą zawartość Ostatni wspomniał o swoim kapitanie, aby go odszukać, znajdę go w tej samej lokacji co te 4 duchy? Tak, tylko musisz poczekać, aż woda jeszcze bardziej opadnie - odsłonią się nowe miejscówki i na jednej z plaż znajdziesz kapitana, dla którego też można wykonać przysługę. 6 godzin temu, Lukas_AT napisał: Wam tez to zadanie po duchach sie nie pojawilo w przyslugach? Też tak miałem, kij wie, czy to błąd, czy celowe, w każdym razie napatoczyłem się na nie podczas eksploracji. Cytuj
kakus 13 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Żadna gra mnie tak dawno nie wciągneła. Widzę jeden feler - PS4 Pro mało że nie zacznie wydawać komunikatu : Houston mamy problem !!!, bo dzwięk wiatrakow jest taki jak przy starcie rakiety w kosmos. 1 Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 (edytowane) kermit, ja niby wchodzę już na górę, a przecież nad jęziorem jest ciągle ta zamknięta brama, więc na bank się jeszcze cofa. Gra jest cholernie długa, a przy tym się nie nudzi. Nie wiem kto to przejdzie w ciągu 20h. 40h jak nic na hardzie, jeśli dokładnie się bada miejscówki. Nic dziwnego, że powstawała 5 lat. Edytowane 23 kwietnia 2018 przez Lukas_AT 1 Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 No właśnie, 20h to początek gry. Jest bardzo długa. Nie wiem co za bzdury pisali że 20h przejście / 40h masterowanie. Jaram się bo dzisiaj sobie pogram z 7 godzin na spokojnie. Rozmyślałem o grze siedząc wczoraj w robocie. To jest poważny kandydat na GOTY. Pięknie tu wszystko ze sobą współgra i to na jednym ujęciu bez widocznych loadingów. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 jak ktoś nie grał to niech nie wbija przez najbliższy czas na youtube, oczywiście w polecanych mi wyebało GOD OF WAR ENDING BOSS BATTLE ze zdjęciem owego bossa, strzelałbym do takich śmieci 1 Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 37 minut temu, kakus napisał: Żadna gra mnie tak dawno nie wciągneła. Widzę jeden feler - PS4 Pro mało że nie zacznie wydawać komunikatu : Houston mamy problem !!!, bo dzwięk wiatrakow jest taki jak przy starcie rakiety w kosmos. To akurat kwestia optymalizacji, u mnie na zwykłym PS4 też jest sajgon. Tak głośno to jeszcze nie chodziła, a wyższe obroty załączały się tylko podczas ładowania multi w U4. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 ja nic nie oglądałem poza walka z mendrkiem z kebabem ktora byla nawet na okladce wiec jak doszedlem do pierwszego bossa to walka rozyebala na atomy, walki avengersow przy tym jak bajeczka dla gimbow Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 (edytowane) Widzę, że fankometr wszystkim na forum jednak wy(pipi)alo! Dla mnie to też chyba najlepsza gra, jaka została stworzona na PS4 - w moim rankingu przebiła już Bloodborne! Edytowane 23 kwietnia 2018 przez easye Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 1 minutę temu, easye napisał: Widzę, że fankometr wszystkim na forum jednak wy(pipi)alo! Dla mnie to też chyba najlepsza gra, jaką została stworzona na PS4, w moim rankingu przebiła już Bloodborne! Nom, a jak o tym pisałem to ktoś mi napisał że prowo Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 U mnie powoli też Byle do 15:00 Kto wymyślił siedzenie w pracy tyle czasu? Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 A mój prosiaczek nawet się nie zająknie gram w trybie performance. Qurwa ja chcę do domu grać, wczoraj z przerwami na amciu i keke 15h z Kratosem pękło Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 (edytowane) Nie no masakra - wchodzę na YT, a tam po kolei kogo Kratos gdzie spotka i jaki jest finalny boss Pierwsze odruchowo doczytałem, od drugiego udało mi się odwrócić wzrok. Najgorsze jest to, że ja żadnych materiałów o GoW nie szukałem przez ostatnie miesiące, nawet nie wiem czy pierwszy trailer widziałem w całości, a tu mi na pierwszej stronie wszystko wyrzuciło... Edytowane 23 kwietnia 2018 przez Pacquiao Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Ano, ja puściłem sobie jakąś randomową playliste na YT z (pipi)owymi filmikami żeby w proponowanych nie miał nic z kategorii gry, i jak na razie się udaje Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 z minusów kupilem u smerfa jakas zbroje niebieska i wyglada beznadziejnie, 500 golda poszlo się yebac Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Pomarańczowy biustonosz najgorszy ;/ Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Coś naciagany ten minus bo przecież jest podgląd w trakcie zakupów Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Ba, kratos taki spoko że nawet bez dzieciaka tez nie kupuje mu ubrań. teddy dwa pytanka: - przeszedłeś gre? - będzie Spoiler jakaś trzecia broń ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi