Opublikowano 22 kwietnia 20186 l Kuźwa, kończę na dziś, choć chętnie posiedziałbym jeszcze. Dawno żadna gra nie wywoływała we mnie tak przemożnej chęci pójścia na L4, ale nie będę świnia i ziomkom z roboty tego nie zrobię Przed chwilą oddałem kolejną przysługę jednemu z duchów na jeziorze i na zakończenie tego questa miałem zayebistego banana na mordzie Wyraźna inspiracja Wiedźminem w tej sytuacji i genialny dialog młodego z Kratosem po wszystkim - cudo. Chwilę później poleciałem za wątkiem głównym (zleceniodawca tego side-questa był po drodze) i popłynąłem na bardziej mroźne wody - to co tam zobaczyłem... Bosz... jak ta gra się skończy to będę płakał chyba - dawno takiego sztosa (pod praktycznie każdym względem) nie ogrywałem.
Opublikowano 22 kwietnia 20186 l Tego się nie farmi, to zdobywasz w danej lokacji i/lub queście gdzie Spoiler jest do ubicia pradawny
Opublikowano 22 kwietnia 20186 l Wredny, co do zadania z 4 duchami. Ostatni wspomniał o swoim kapitanie, aby go odszukać, znajdę go w tej samej lokacji co te 4 duchy?
Opublikowano 22 kwietnia 20186 l 15 minut temu, YETI napisał: Wredny, co do zadania z 4 duchami. Pokaż ukrytą zawartość Ostatni wspomniał o swoim kapitanie, aby go odszukać, znajdę go w tej samej lokacji co te 4 duchy? Wam tez to zadanie po duchach sie nie pojawilo w przyslugach?
Opublikowano 22 kwietnia 20186 l Ta gra to piekny pokaz mocy playstation 4. Efekty specjalne siegaja zenitu. Zafantazjowali, ze nie mozna sie oderwac od pada. Gra jedna na tysiac.
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l Koniec na razie, o północy miałem przyjemnośc dowiedzieć się co było ukryte pod podłogą i drugi raz gra mnie rozyebała, do 4 odwiedzałem plaze wokół jeziorka, niestet nigdzie nie znalazłem wiaderka. Polecam dojść do tego momentu jak komuś się odechciało, gra ciągle zaskakuje. Jestem zachwycony dialogami i scenkami, z niecierpliwością czekam na każdy szczątek fabuły, która jest swietna. Wielkie podziekowania że pewnych tematów nie ciagneli do konca gry jak w telenoweli, chodzi o Spoiler powiedzenie synowi prawdy o sobie
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l ciekawi mnie jedno - czy celem gry będzie wejście na górę czy jednak to będzie dopiero tzw dojscie do meksyku? gram na normalu i jest idealnie - nie za latwo i nie za trudno moj biedafat jak przeżyje ta gierke i nie odleci mi przez okno to będę szanował mocno, szumi jakby aktywował dual pipe dx13
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l 6 godzin temu, YETI napisał: Wredny, co do zadania z 4 duchami. Pokaż ukrytą zawartość Ostatni wspomniał o swoim kapitanie, aby go odszukać, znajdę go w tej samej lokacji co te 4 duchy? Tak, tylko musisz poczekać, aż woda jeszcze bardziej opadnie - odsłonią się nowe miejscówki i na jednej z plaż znajdziesz kapitana, dla którego też można wykonać przysługę. 6 godzin temu, Lukas_AT napisał: Wam tez to zadanie po duchach sie nie pojawilo w przyslugach? Też tak miałem, kij wie, czy to błąd, czy celowe, w każdym razie napatoczyłem się na nie podczas eksploracji.
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l Żadna gra mnie tak dawno nie wciągneła. Widzę jeden feler - PS4 Pro mało że nie zacznie wydawać komunikatu : Houston mamy problem !!!, bo dzwięk wiatrakow jest taki jak przy starcie rakiety w kosmos.
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l kermit, ja niby wchodzę już na górę, a przecież nad jęziorem jest ciągle ta zamknięta brama, więc na bank się jeszcze cofa. Gra jest cholernie długa, a przy tym się nie nudzi. Nie wiem kto to przejdzie w ciągu 20h. 40h jak nic na hardzie, jeśli dokładnie się bada miejscówki. Nic dziwnego, że powstawała 5 lat. Edytowane 23 kwietnia 20186 l przez Lukas_AT
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l No właśnie, 20h to początek gry. Jest bardzo długa. Nie wiem co za bzdury pisali że 20h przejście / 40h masterowanie. Jaram się bo dzisiaj sobie pogram z 7 godzin na spokojnie. Rozmyślałem o grze siedząc wczoraj w robocie. To jest poważny kandydat na GOTY. Pięknie tu wszystko ze sobą współgra i to na jednym ujęciu bez widocznych loadingów.
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l jak ktoś nie grał to niech nie wbija przez najbliższy czas na youtube, oczywiście w polecanych mi wyebało GOD OF WAR ENDING BOSS BATTLE ze zdjęciem owego bossa, strzelałbym do takich śmieci
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l 37 minut temu, kakus napisał: Żadna gra mnie tak dawno nie wciągneła. Widzę jeden feler - PS4 Pro mało że nie zacznie wydawać komunikatu : Houston mamy problem !!!, bo dzwięk wiatrakow jest taki jak przy starcie rakiety w kosmos. To akurat kwestia optymalizacji, u mnie na zwykłym PS4 też jest sajgon. Tak głośno to jeszcze nie chodziła, a wyższe obroty załączały się tylko podczas ładowania multi w U4.
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l ja nic nie oglądałem poza walka z mendrkiem z kebabem ktora byla nawet na okladce wiec jak doszedlem do pierwszego bossa to walka rozyebala na atomy, walki avengersow przy tym jak bajeczka dla gimbow
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l Widzę, że fankometr wszystkim na forum jednak wy(pipi)alo! Dla mnie to też chyba najlepsza gra, jaka została stworzona na PS4 - w moim rankingu przebiła już Bloodborne! Edytowane 23 kwietnia 20186 l przez easye
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l 1 minutę temu, easye napisał: Widzę, że fankometr wszystkim na forum jednak wy(pipi)alo! Dla mnie to też chyba najlepsza gra, jaką została stworzona na PS4, w moim rankingu przebiła już Bloodborne! Nom, a jak o tym pisałem to ktoś mi napisał że prowo
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l U mnie powoli też Byle do 15:00 Kto wymyślił siedzenie w pracy tyle czasu?
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l A mój prosiaczek nawet się nie zająknie gram w trybie performance. Qurwa ja chcę do domu grać, wczoraj z przerwami na amciu i keke 15h z Kratosem pękło
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l Nie no masakra - wchodzę na YT, a tam po kolei kogo Kratos gdzie spotka i jaki jest finalny boss Pierwsze odruchowo doczytałem, od drugiego udało mi się odwrócić wzrok. Najgorsze jest to, że ja żadnych materiałów o GoW nie szukałem przez ostatnie miesiące, nawet nie wiem czy pierwszy trailer widziałem w całości, a tu mi na pierwszej stronie wszystko wyrzuciło... Edytowane 23 kwietnia 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l Ano, ja puściłem sobie jakąś randomową playliste na YT z (pipi)owymi filmikami żeby w proponowanych nie miał nic z kategorii gry, i jak na razie się udaje
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l z minusów kupilem u smerfa jakas zbroje niebieska i wyglada beznadziejnie, 500 golda poszlo się yebac
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l Ba, kratos taki spoko że nawet bez dzieciaka tez nie kupuje mu ubrań. teddy dwa pytanka: - przeszedłeś gre? - będzie Spoiler jakaś trzecia broń ?