Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, kermit napisał:

gra ma jakiś licznik czasu czy gracie ze stoperem?

Od piątku od 13 do niedzieli do 23 z przerwami na sen, toaletę, posiłki i spacery z dzieckiem - trzeba brać przykład z ojca Kratosa :)

Edytowane przez Kafaresko
Literówka
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:
  Ukryj zawartość

właśnie że jest, niestety nadziałem się na to na YT

Pokaż ukrytą zawartość

Ale to jest druga broń, chyba że łuk liczymy jako druga.

Opublikowano
Godzinę temu, blakuś napisał:

W PS4 Pro w przeciwieństwie do Amatora, radiator ( a raczej jego część która się styka z prockiem ) jest miedziana = możesz użyć płynnego metalu zamiast pasty.

Ukryj zawartość

Ino musisz te rezystorki na około rdzenia zabezpieczyć - taśma lub bezbarwny lakier do paznokci.

dzięki, zainteresuje się w przyszłości tematem :)

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, kermit napisał:

gra ma jakiś licznik czasu czy gracie ze stoperem?

Nie ma. Moze to i lepiej bo jak sobie pomysle ile nabilem to sie slabo robi, od wtorku pewnie z 40h+ xD Takie wyniki to mialem chyba tylko w typowych grindfestach jak path of exile, WoW no i jedyny wyjatek Wiedzmin 3, ale chetnie posiedzialbym i drugie 40h w midgardzie i pewnie to zrobie

Edytowane przez teddy
Opublikowano

Ratunku. Kupilem gre w piatek i niestety mam specyficzny problem. Po wrzuceniu plytki, gierka instaluje sie bez zgrzytniecia. Po instalacji kiedy probuje odpalic gre, wywala komunikat "Cannot recognize disc" :(. Randomowo udaje mi sie uruchamiac gre (czasami za ktoryms razem komunikat sie nie pojawia i gra sie laduje bez problemu, czasami robie restarty, wyciagam plyte - nie znalazlem jednego slusznego workarounda, przez co czasem potrzebuje 30 min zeby odpalic gre). Z dodatkowych defektow, widze ze gdy zostawiam konsole w standby i potem ja wybudze  - to nie wracam do gry tylko znajduje sie w menu (gra jest killowana).

Co probowalem robic?
- reinstall gry, probowanie grania z paczami/bez paczow

- reklamacja w ME odpulona na starcie, bo oni nosnikow nie reklamuja i moge sie tylko z dystrybutorem kontaktowac

- wizyta w Sony Center tez nic nie dala, panowie nie spotkali sie z podobnym case'm, wykluczaja tez wstepnie problem z optyka bo kazda inna plytka wsadzona odpala bez problemu

- odbudowa DB z poziomu safe mode

Opublikowano (edytowane)

No może ci napęd padł. Próbowałeś jakieś inne gry odpalić? Na świeżo czyli niezainstalowaną wczesniej gre wrzucić do konsoli i spróbować ją odpalić. 

A dobra doczytałem, że testowałes. Płyta testowana w innej konsoli? Pisz do Sony Polska w takim razie.

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Co za gra!   

Co ja zrobię, jak przejdę gre na amen?  Odpalę ponownie kolejny raz, no ale nie ma juz wyższego poziomu trudności, a juz wiem ze będę wracał go tej gry jeszcze wiele razy.Nie sadzicie, ze tryb NG+, moze nie od razu, ale za jakiś czas byłby mile widziany.   

Wszystko jest tutaj tak miodne, ze chce sie tego doświadczać wiele razy :banderas:

P.S

Jak macie sprawdzony sposób na..

Spoiler

wiedzmy?

???

• Plusik 1
Opublikowano

Gameplayowo nic a nic nie przeszkadza, ot, traktuje go jako "drona" strzelającego do wrogów i ich atakującego i w tej roli sprawdza się znakomicie, ale jako postać... no póki co powiem, że bez szału, żeby nie powiedzieć, że mnie irytuje. Choć przez jego kilka tekstów prychnąłem pod nosem z rozbawieniem. 

Opublikowano
34 minuty temu, _Be_ napisał:

A dobra doczytałem, że testowałes. Płyta testowana w innej konsoli? Pisz do Sony Polska w takim razie.

Dogadalem sie z kolega w pracy i zrobimy jutro podmianke. A co do reklamacji u sony, to w ogole mozliwe? Mialem wrazenie, ze babeczka z ME powiedziala to troche na odczepne. Gorzej jesli po wymiance plyt okaze sie, ze to problem mojej konsoli - wtedy co? Ide na reklamacje mowiac ze dzialaja mi wszystkie gry, tylko jeden jedyny gow ma jakas czkawke :D?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Rillas napisał:

Dogadalem sie z kolega w pracy i zrobimy jutro podmianke. A co do reklamacji u sony, to w ogole mozliwe? Mialem wrazenie, ze babeczka z ME powiedziala to troche na odczepne. Gorzej jesli po wymiance plyt okaze sie, ze to problem mojej konsoli - wtedy co? Ide na reklamacje mowiac ze dzialaja mi wszystkie gry, tylko jeden jedyny gow ma jakas czkawke :D?

Tego nie wiem, ale pamiętam, że za wady płyt w czasach x360 i ps3 odpowiadal dystrybutor i pamietam, że czasem trafialy się felerne egzemplarze to wymieniali je (wiem, że EA tak robiło na 100%) myślę, że Sony nie zostawi na lodzie jesli faktycznie płyta jest je.bnieta.

@Kinoji

:lapka:

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, _Be_ napisał:

332 znajdźki to nie jest dużo? xD

Czy legendarne skrzynie i skrzynie Norn sa dla Ciebie znajdźką? Bo właśnie one mieszczą się w tej liczbie. Tak samo jak ołtarze, ukryte komnaty, znaczniki informacji i skarby. Dla mnie to nie znajdźki, tylko ciekawe rzeczy do odkrycia. Jedyna smieciowa znajdźką w God of War są kruki. Artefaktów, czyli tradycyjnych znajdźek, w grze jest relatywnie mało, Kratos ich nie znajduje co metr kwadratowy, tylko w ciekawych, czasami ukrytych miejscach.

Edytowane przez Lukas_AT
Opublikowano
1 minutę temu, Lukas_AT napisał:

Czy skrzynie sa dla Ciebie znajdźką? Bo właśnie one mieszczą się w tej liczbie. Tak samo jak ołtarze, ukryte komnaty, znaczniki informacji i skarby. Dla mnie to nie znajdźki, tylko ciekawe rzeczy do odkrycia. Jedyna smieciowa znajdźką w God of War są kruki. Artefaktów, czyli tradycyjnych znajdźek, w grze jest relatywnie mało, Kratos ich.nie znajduje co metr kwadratowy, tylko w ciekawych, czasami ukrytych miejscach.

No jakby nie było to jakaś forma znajdzki te skrzynie są. Ale tak racja, nie są naje.bane jakoś szczególnie w sumie wiele jest ukrytych i trzeba fajnie poszukać żeby znaleźć czasem coś 

Opublikowano
11 minut temu, Rayos napisał:

Kratos :banderas: nadal jeszcze w 100% nie przestawiłem się na jego "otwarcie" i rozmowy, ale zdecydowanie cudowna postać, surowa, zagubiona, cierpiąca 

Te oczy, jego oczy pełne smutku i wewnętrznych rozterek.