Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

A tobie chodziło o ataki toporem po rzucie, mi chodzi o atak wręcz :)

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 533 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Trochę wrażeń w przerwie bo aż mnie łapy bolą xD   tldr GOTY 2018, nie wyobrazam sobie zeby cos w tym roku to przebilo   - najwyzszy poziom trudnosci jest s(pipi)ysynsko trudny, mo

• Nie wiem, ja plywalem po tym jeziorze łódka i sluchalem bardzo ciekawych historii, nie raz zamiast przybic do brzegu to specjalnie plynalem wolniej zeby wysluchac do konca bo bylo to naprawde mega int

Opublikowano

Ja nie mam swojej wlasnej kombinacji. Uzywam caly arsenal Kratosa. Daje farajde i satysfakcje. Przekozak giera poprostu. Mialem skoczyc i wracac do backlogu, ale nie widze tego. Prawdopodobnie odpale NG+. 

Opublikowano

No i stało sie. Wpadł ostateczny dzban :usmiech: 

48393438_2202918803091812_6816932836210114560_o.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent-dub4-1.xx&oh=43f28f1608767c18649d3b36d6194841&oe=5C8C31C3 

Sorry Kratos, ze tak długo musiałeś czekać 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny jakiś? Pewnie będzie jak z motywem za platynę w Horizon i nie przyjdzie na maila.

Opublikowano

Też właśnie dostałem. A na motyw za platynę w BB czekam do dzisiaj, będzie ze dwa lata.

Opublikowano
W dniu 15.01.2019 o 20:13, Farmer napisał:

Też mam. Eeee.... widziałem lepsze ale jak za darmo dajo... :nosacz:

W dniu 15.01.2019 o 19:55, Il Brutto napisał:

Też właśnie dostałem. A na motyw za platynę w BB czekam do dzisiaj, będzie ze dwa lata.

Kiedy Wam wpadla :platinum: ? Mi dosc niedawno.

Opublikowano
3 minuty temu, MEVEK napisał:

Zaraz po świętach.

Opublikowano
23 minuty temu, MEVEK napisał:

W maju. 13-tego.

Opublikowano
5 minut temu, Farmer napisał:
19 minut temu, MEVEK napisał:

W maju. 13-tego.

1-go maja, nic nie dostałem na maila. Pewnie będę musiał do nich pisać tak jak przy motywie z Horizon.

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał:

1-go maja, nic nie dostałem na maila. Pewnie będę musiał do nich pisać tak jak przy motywie z Horizon.

O to ja tez napisze. Dzieki. Ogolny mail do sony, czy jakis konkretny masz ? 

Opublikowano

Jest konkretny pomoc@pl.playstation.com, zawsze możesz go sprawdzić w PSS po wciśnięciu "Options-->coś tam".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak myślałem, ale wolałem się upewnić. Ostatnie ziarno jakie pamiętam to w mass effect i tam też bez ziarna lepiej się prezentowało. 

Opublikowano

Graj tak jak lepiej dla Ciebie, a nie kogoś innego :)

Opublikowano

No niby tak ale taki The Order ktory ma z automatu ziarno to jednak sporo traci. A ziarna tam w luj, no chyba że tak ma być to nie wiem. 

Opublikowano

Ja nawet nie wiedziałem, że w GoW jest jakieś ziarno...
Gram zawsze na defaultowych ustawieniach - jak ziarno jest od pczątku, to gram z nim, bo taka najwyraźniej była wizja developera :)

Opublikowano

Na Jakim stopniu trudności zacząć grę aby nie było zbyt łatwo ale też aby nie po blokować się na dobre ? Normal ?

Opublikowano

Ino hard... początek najtrudniejszy. Na innych poziomach jest za łatwo. Na wyższym poziomie system walki pokazuje pazur :)

Opublikowano

Czy też używając nazewnictwa w grze: Give me a Challenge, który również polecam. Polecam też wyłączenie HUDa. Walczysz wtedy do ostatniego na nogach, bez wspomagaczy i liczenia punktów życia. Immersja i c i a r e c z k i gwarantowane (mówię z doświadczenia).