Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie mam swojej wlasnej kombinacji. Uzywam caly arsenal Kratosa. Daje farajde i satysfakcje. Przekozak giera poprostu. Mialem skoczyc i wracac do backlogu, ale nie widze tego. Prawdopodobnie odpale NG+. 

• Plusik 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 15.01.2019 o 20:13, Farmer napisał:

Też mam. Eeee.... widziałem lepsze ale jak za darmo dajo... :nosacz:

W dniu 15.01.2019 o 19:55, Il Brutto napisał:

Też właśnie dostałem. A na motyw za platynę w BB czekam do dzisiaj, będzie ze dwa lata.

Kiedy Wam wpadla :platinum: ? Mi dosc niedawno.

Opublikowano
5 minut temu, Farmer napisał:
19 minut temu, MEVEK napisał:

Kiedy Wam wpadla :platinum: ? Mi dosc niedawno.

W maju. 13-tego.

1-go maja, nic nie dostałem na maila. Pewnie będę musiał do nich pisać tak jak przy motywie z Horizon.

• Dzięki 1
Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał:

1-go maja, nic nie dostałem na maila. Pewnie będę musiał do nich pisać tak jak przy motywie z Horizon.

O to ja tez napisze. Dzieki. Ogolny mail do sony, czy jakis konkretny masz ? 

• 2 tygodnie później...
Gość kufir
Opublikowano

Na Jakim stopniu trudności zacząć grę aby nie było zbyt łatwo ale też aby nie po blokować się na dobre ? Normal ?

Opublikowano

Czy też używając nazewnictwa w grze: Give me a Challenge, który również polecam. Polecam też wyłączenie HUDa. Walczysz wtedy do ostatniego na nogach, bez wspomagaczy i liczenia punktów życia. Immersja i c i a r e c z k i gwarantowane (mówię z doświadczenia).