Opublikowano 4 kwietnia 20196 l 22 minuty temu, Figaro napisał: Skok? W tej kamerze? Haha. Nie widze problemu. Może by wyszła dzięki temu dobra gra.
Opublikowano 4 kwietnia 20196 l Wystarczy zagrac w Sekiro i juz macie wizje jak to bedzie wygladac. od razu i postac dostanie troche do mobilnosci a nie woz z weglem.
Opublikowano 4 kwietnia 20196 l Ja to widzę jednak tak, że przy sekwencjach/elementach platformowych kamera płynnie zmienia położenie.
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l Przyznano nagrody BAFTA. Największym zwycięzcą okazał się God of War. Produkcja została uznana za najlepszą grę 2018 roku i wygrała jeszcze w czterech innych kategoriach. https://www.gry-online.pl/newsroom/bafta-2019-god-of-war-wielkim-zwyciezca/ze1beea Będą musieli w Santa Monica przeznaczyć jakiś dodatkowy pokój dla tych nagród.
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l Jest jakieś info na temat najbardziej nagradzanych gier w historii? Bo rozumiem ze głównymi konkurentami są gierki Nintendo.
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l Nie, główni konkurenci to TLoU i Wiesiek 3, Wiesiek 3 jest ogólnym liderem w zdobytych nagrodach, delikatnie wyprzedzając grę od ND. GoW za to może pochwalić się hattrickiem najbardziej prestiżowych w branży. WW. grom nie udało się tego osiągnąć. Mowa o trio: GDC/D.I.C.E/TGA
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l Gdyby maial wiecej bossow, gdyby miala wiecej dobrych kawalkow w ost, gdyby gra nie byla chapterem 1 z 10, gdyby byla bardziej epicka jak poprzednie czesci, gdyby...
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l 3 minuty temu, XM. napisał: Gierka zaje.bista, ale skad tyle nagrod to nie wiem. Nie bylo konkurencji.
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l Ciekawe czy GoW nie przebilby W3 i TLOU gdyby nie mial rywala w postaci molocha RDR2? Tamte gierki mialy jakas mocniejsza konkurencje? W3 chyba nie (F4 xD, MGS 5?), TLOU juz nie pamietam
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l 8 minut temu, XM. napisał: Gdyby maial wiecej bossow, gdyby miala wiecej dobrych kawalkow w ost, gdyby gra nie byla chapterem 1 z 10, gdyby byla bardziej epicka jak poprzednie czesci, gdyby... Twoje ciało XM jest gotowe na kontynuację.
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l 12 minut temu, milan napisał: Ja grałem i wiem. Gdyby miała więcej bossów to nie miała by wad. XDDDDDDDDDD na miłość boską, chyba leki przestały działać Nie musisz nawet odpisywać: XM i Rozi już wyjaśniali sprawę, też jestem zdania że ta gra urywa się kiedy na dobrą sprawę zaczyna się rozkręcać, a tanią zagrywkę z pewną bramą będę wypominał do końca życia jako jedną z najgorszych, sztucznie przedłużających grę akcji w historii. Edytowane 5 kwietnia 20196 l przez Paolo de Vesir