Opublikowano 12 maja 20195 l W dniu 10.05.2019 o 09:04, Figuś napisał: Właśnie pojawił się zapowiadany dokument edit. jest też wersja dla czarków z napisami PL Obejrzałem sobie wczoraj rano i muszę przyznać, że zayebiście się to oglądało. Cory jest super, ale to wiedziałem od GoWII. Nie zdawałem sobie jednak sprawy, jak momentami ciężko i beznadziejnie było z developingiem tego dzieła - dostaliśmy praktycznie idealny produkt, a tu takie kwiatki, błędy, niezadowolony Shuhei itp.
Opublikowano 15 maja 20195 l W dniu 10.05.2019 o 09:04, Figuś napisał: Właśnie pojawił się zapowiadany dokument edit. jest też wersja dla czarków z napisami PL Właśnie obejrzałem całość, jeżeli ktoś jeszcze nie widział, to niech zabiera się za oglądanie. Świetny materiał, bawet jest co nieco o skasiwabej grze SMS. Mam nadziehe, że Sony kręci podobny materiał o Death Stranding, GoT lub TLoU (pierwsza część doczekala się tego typu dokumentu).
Opublikowano 16 maja 20195 l 15 minut temu, milan napisał: skasiwabej? Skasowanej Yetiemu po prostu nie przeszlo to słowo przez klawiature Edytowane 16 maja 20195 l przez ASX
Opublikowano 16 maja 20195 l 32 minuty temu, milan napisał: skasiwabej? Tak, gorąco polecam dokument przedstawiający proces tworzenia GOTY 2018.
Opublikowano 16 maja 20195 l 18 godzin temu, YETI napisał: bawet jest co nieco o skasiwabej grze SMS Strasznie chciałbym, by do tego wrócili, bo wyglądało na bardzo ciekawy projekt SF.
Opublikowano 16 maja 20195 l Jest jakiś gameplay z tej skasowanej gry? Z tego co pamiętam to mialbyc klon Destiny stad skasowanie.
Opublikowano 16 maja 20195 l 12 minut temu, Wredny napisał: Strasznie chciałbym, by do tego wrócili, bo wyglądało na bardzo ciekawy projekt SF. Było zbyt podobne do Destiny i dlatego postabowili je skasować. A rynek jest troche przesycony takimi grami, więc watpie by wrócili do tego. Lepiej niech spróbują zrobić coś nowego
Opublikowano 21 maja 20195 l Skończyłem po tym jak gra rok leżała na półce. Jest dobra ale nazywanie jej jakimś GOTY to gruba przesada. Eksploracja i walka są w porządku ale nic poza tym. Design to kwestia gustu. Niektóre rzeczy mi się podobały a inne trochę mniej. Zabrakło jeszcze kilku epickich akcji. Gra wydaje się rozkręcać a praktycznie mamy koniec. To jednak dobry grunt pod sequel. Jako start nowej serii udało się .
Opublikowano 21 maja 20195 l z ostatniego/dzisiejszego spotkania z inwestorami God of War sprzedał się w ponad 10 mln egzemplarzy
Opublikowano 25 maja 20195 l Jak zagram w Nową Grę Plus to mogę na wyższym poziomie trudności? Skończyłem na trudnym a chcę w trybie Boga Wojny.
Opublikowano 25 maja 20195 l Jak zagram w Nową Grę Plus to mogę na wyższym poziomie trudności? Skończyłem na trudnym a chcę w trybie Boga Wojny.Można.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 maja 20195 l Jak wyżej, sam tak zrobiłem. Od jakiegoś czasu planuje ponownie ograć NG+ aby ulepszyć resztę ekwipunku, ale latanie znowu w tych pełnych zbrojach mnie odrzuca.
Opublikowano 26 maja 20195 l Co by złego o grze nie mówić tak eksploracja jest w GoWie bardzo przyjemna. Walka również.
Opublikowano 27 maja 20195 l Tak to taka gra, która się eksploruje przyjemnie ona też nie ma jakiegoś rozległego świata z reguły są lokację dość tunelowe poza jeziorem dziewięciu gdzie można przy poszczególnych przystaniach się zatrzymywać w zależności od poziomu wody i eksplorować, cieszyć się przyjemną grafiką i historią. Walka też przyjemna. Gram na poziomie wyzwanie i jest tak wyważona trudność choć Valkirie mnie leją, jedna poszła w miarę gładko ale kolejne już mi spuszczają lanie. Przechodzę drugi raz i gra się na prawdę przyjemnie. Może nawet poświęcę czasu tym mgłom na końcu :)
Opublikowano 23 lipca 20195 l no i pieknie..obysmy druga czesc dostali dosc szybko obecnie postanowilem wczytac sejwa z poczatku przygody na najwyzszym i staram sie trzaskac V bez straty zycia. Pierwsza trafila sie Kara z pomocnikami.
Opublikowano 23 lipca 20195 l Godzinę temu, Szymek napisał: no i pieknie..obysmy druga czesc dostali dosc szybko Dwójka pewnie będzie dostępna jako cross-gen.
Opublikowano 23 lipca 20195 l 34 minuty temu, Square napisał: Dwójka pewnie będzie dostępna jako cross-gen. Z jednej strony fajnie, więcej osób zagra a SMS coś tam z PS4 by wyciągnęli wszak to ich pierwsza gra. Z drugiej chyba bym wolał aby następna część nie była hamowana przez słabsza konsole.
Opublikowano 23 lipca 20195 l 8 minut temu, Szymek napisał: Z drugiej chyba bym wolał aby następna część nie była hamowana przez słabsza konsole. Cóż, nikt nie pozbędzie się 100 mln potencjalnych nabywców. Mogliby zobić PRO i PS5 only, ale to jeszcze durniejszy ruch. Są w ogóle jakieś dane nt. sprzedaży prosiaka?
Opublikowano 23 lipca 20195 l Gdyby nie wsteczna to mogłoby też być tak, że wyjdzie GoW2 na Czwórkę, a po pół roku czy ileś tam na PS5 jak to miało miejsce z TLoU. Chyba, że ulepszone wersje na PS5 będą płatne, to wtedy nic nie stoi na przeszkodzie. Raczej nie ma takich danych, tylko ogólna sprzedaż PS4.
Opublikowano 13 sierpnia 20195 l Skończyłem wczoraj fabułę, potężna gierka Na początku nie mogłem się przestawić na nowy system walki i miałem mały zawód, ale im dalej w upgrade Kratosa i młokosa tym lepiej. Graficznie killer nawet na biedaPS4, eksploracja i zagadki wykonane fpytę, muzyka bardzo dobra, historia i relacja Kratos-młokos bardzo mi przypadła do gustu... W zasadzie oprócz jednej słabszej miejscówki i okazjonalnych pomniejszych bugów chyba nie mam do czego się przyczepić w tej części. Bawiłem się wybornie, jeszcze do tej gierki wrócę na pewno. A, i cieszy mnie brak DLC oraz innych tego typu badziejów - gierka jest kompletna od samego początku, co w dzisiejszych czasach trzeba powiedzieć głośno i pochwalić.