Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 To dwie rasy elfów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 W dniu 10.05.2019 o 09:04, Figuś napisał: Właśnie pojawił się zapowiadany dokument edit. jest też wersja dla czarków z napisami PL Obejrzałem sobie wczoraj rano i muszę przyznać, że zayebiście się to oglądało. Cory jest super, ale to wiedziałem od GoWII. Nie zdawałem sobie jednak sprawy, jak momentami ciężko i beznadziejnie było z developingiem tego dzieła - dostaliśmy praktycznie idealny produkt, a tu takie kwiatki, błędy, niezadowolony Shuhei itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 W dniu 10.05.2019 o 09:04, Figuś napisał: Właśnie pojawił się zapowiadany dokument edit. jest też wersja dla czarków z napisami PL Właśnie obejrzałem całość, jeżeli ktoś jeszcze nie widział, to niech zabiera się za oglądanie. Świetny materiał, bawet jest co nieco o skasiwabej grze SMS. Mam nadziehe, że Sony kręci podobny materiał o Death Stranding, GoT lub TLoU (pierwsza część doczekala się tego typu dokumentu). Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 skasiwabej? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 (edytowane) 15 minut temu, milan napisał: skasiwabej? Skasowanej Yetiemu po prostu nie przeszlo to słowo przez klawiature Edytowane 16 Maja 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 kokejba hetero jest w nim silne Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 32 minuty temu, milan napisał: skasiwabej? Tak, gorąco polecam dokument przedstawiający proces tworzenia GOTY 2018. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 18 godzin temu, YETI napisał: bawet jest co nieco o skasiwabej grze SMS Strasznie chciałbym, by do tego wrócili, bo wyglądało na bardzo ciekawy projekt SF. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Jest jakiś gameplay z tej skasowanej gry? Z tego co pamiętam to mialbyc klon Destiny stad skasowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 12 minut temu, Wredny napisał: Strasznie chciałbym, by do tego wrócili, bo wyglądało na bardzo ciekawy projekt SF. Było zbyt podobne do Destiny i dlatego postabowili je skasować. A rynek jest troche przesycony takimi grami, więc watpie by wrócili do tego. Lepiej niech spróbują zrobić coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Skończyłem po tym jak gra rok leżała na półce. Jest dobra ale nazywanie jej jakimś GOTY to gruba przesada. Eksploracja i walka są w porządku ale nic poza tym. Design to kwestia gustu. Niektóre rzeczy mi się podobały a inne trochę mniej. Zabrakło jeszcze kilku epickich akcji. Gra wydaje się rozkręcać a praktycznie mamy koniec. To jednak dobry grunt pod sequel. Jako start nowej serii udało się . Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 z ostatniego/dzisiejszego spotkania z inwestorami God of War sprzedał się w ponad 10 mln egzemplarzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Jak zagram w Nową Grę Plus to mogę na wyższym poziomie trudności? Skończyłem na trudnym a chcę w trybie Boga Wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Jak zagram w Nową Grę Plus to mogę na wyższym poziomie trudności? Skończyłem na trudnym a chcę w trybie Boga Wojny.Można.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Jak wyżej, sam tak zrobiłem. Od jakiegoś czasu planuje ponownie ograć NG+ aby ulepszyć resztę ekwipunku, ale latanie znowu w tych pełnych zbrojach mnie odrzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Co by złego o grze nie mówić tak eksploracja jest w GoWie bardzo przyjemna. Walka również. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Tak to taka gra, która się eksploruje przyjemnie ona też nie ma jakiegoś rozległego świata z reguły są lokację dość tunelowe poza jeziorem dziewięciu gdzie można przy poszczególnych przystaniach się zatrzymywać w zależności od poziomu wody i eksplorować, cieszyć się przyjemną grafiką i historią. Walka też przyjemna. Gram na poziomie wyzwanie i jest tak wyważona trudność choć Valkirie mnie leją, jedna poszła w miarę gładko ale kolejne już mi spuszczają lanie. Przechodzę drugi raz i gra się na prawdę przyjemnie. Może nawet poświęcę czasu tym mgłom na końcu :) Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 xD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 SSM mocno się rozrasta, teraz to dopiero będą klepać bossów hurtowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 no i pieknie..obysmy druga czesc dostali dosc szybko obecnie postanowilem wczytac sejwa z poczatku przygody na najwyzszym i staram sie trzaskac V bez straty zycia. Pierwsza trafila sie Kara z pomocnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Godzinę temu, Szymek napisał: no i pieknie..obysmy druga czesc dostali dosc szybko Dwójka pewnie będzie dostępna jako cross-gen. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 34 minuty temu, Square napisał: Dwójka pewnie będzie dostępna jako cross-gen. Z jednej strony fajnie, więcej osób zagra a SMS coś tam z PS4 by wyciągnęli wszak to ich pierwsza gra. Z drugiej chyba bym wolał aby następna część nie była hamowana przez słabsza konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 8 minut temu, Szymek napisał: Z drugiej chyba bym wolał aby następna część nie była hamowana przez słabsza konsole. Cóż, nikt nie pozbędzie się 100 mln potencjalnych nabywców. Mogliby zobić PRO i PS5 only, ale to jeszcze durniejszy ruch. Są w ogóle jakieś dane nt. sprzedaży prosiaka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Gdyby nie wsteczna to mogłoby też być tak, że wyjdzie GoW2 na Czwórkę, a po pół roku czy ileś tam na PS5 jak to miało miejsce z TLoU. Chyba, że ulepszone wersje na PS5 będą płatne, to wtedy nic nie stoi na przeszkodzie. Raczej nie ma takich danych, tylko ogólna sprzedaż PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Skończyłem wczoraj fabułę, potężna gierka Na początku nie mogłem się przestawić na nowy system walki i miałem mały zawód, ale im dalej w upgrade Kratosa i młokosa tym lepiej. Graficznie killer nawet na biedaPS4, eksploracja i zagadki wykonane fpytę, muzyka bardzo dobra, historia i relacja Kratos-młokos bardzo mi przypadła do gustu... W zasadzie oprócz jednej słabszej miejscówki i okazjonalnych pomniejszych bugów chyba nie mam do czego się przyczepić w tej części. Bawiłem się wybornie, jeszcze do tej gierki wrócę na pewno. A, i cieszy mnie brak DLC oraz innych tego typu badziejów - gierka jest kompletna od samego początku, co w dzisiejszych czasach trzeba powiedzieć głośno i pochwalić. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi