20inchDT 3 361 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 To XM - musi się dowartościować, że gra w gierki na najwyżym poziomie. Jeszcze ten argument z iksboksem, lol. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 To już nawet nie chodzi, że ja się nie zgadzam. Chodzi o sposób tego pisania dosłownie w każdym temacie w tym dziale, zawsze według tego samego schematu z podtesktem yebiacym jakieś elementy gameplayu które są teraz "na czasie" hejtowane. ZAPALA MNIE TO bo ciągle to piszą te same osoby W ten sam sposób. 4 minuty temu, 20inchDT napisał: To XM - musi się dowartościować, że gra w gierki na najwyżym poziomie. Jeszcze ten argument z iksboksem, lol. Zarzuc innym przykładem:) oczywiście będzie jego brak także pysda co? Zamknięta. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) 16 minut temu, XM. napisał: Oczywiście że nie - bo jest też na xboxie. Jeśli to jest pod(pipi)ówka pod moje preferencje konsolowe to wiedz, że GoW 2018 kupiłem na premierę w edycji limitowanej i ze smakiem skończyłem na Give me a Challange. aha, no i Inch dobrze pisze, bo widać że Cię ten Xbox piecze mocno. Edytowane 9 Czerwca 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 21 minut temu, XM. napisał: Niestety, żeby jej geniusz odkryć to trzeba odpalić najwyższy poziom, wtedy palce chodzą po przyciakach jak w Vanquish. Żeby dobrze wykorzystać zalety systemu walki to trzeba chcieć, a nie opierać się na sprawdzonym naparzaniu R1, R1, R2. Jak ktoś gada, że system walki w nowym GoW jest słaby to po prostu nie ma o nim pojęcia, ale nie trzeba grać na GMGoW aby wyciągnąć z niego soki. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 O ironio, to zazwyczaj najwyższe poziomy trudności ograniczają moveset, bo uzywa się tylko najefektywnieszych ruchów, żeby jak najszybciej zakończyć potyczkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) Byly jakies teorie czemu w Hel ten ptak nam pomaga? Najpierw nie atakuje, a potem widać jak wali skrzydłami żeby wiatr niósł nas w dobra stronę W ogóle to Thiazi czy ktoś inny? Edytowane 13 Czerwca 2020 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Kto to jest Thazi? Ten ogromny czteroskrzydlasty orzeł w Helheim to postać z mitologii nordyckiej która spowodowała, że panuje tam taki mróz. Ale nie przytoczę jak się nazywa bo miał jakieś dziwne typowo nordyckie imię Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 No kojarzy mi się z mitologii nordyckiej gigant który zamieniła się w orła i zapier.dolil te laske od jabłek nieśmiertelności. No ale to pewnie nie On jak teraz czytam na necie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Tutaj macie jakieś info https://godofwar.fandom.com/wiki/Hræsvelg 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) Przeszedłem kirde raz jeszcze i gra mi się jeszcze bardziej podobała niż 2 lata temu. Hype na sequel to tak skoczył, że ledwo na czewiku mogę usiedziec. Mam nadzieję, że Cory jednak robi, a nie jak ploty głoszą że tylko nadzoruje (i napisal scenariusz ), a sam działa nad nowym IP. Edytowane 14 Czerwca 2020 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 (edytowane) Co tu się odyebalo? Mam zassany ostatni patch (1.33) Teraz idę do łódki i cyk. Licznik stoi w miejscu, zero postępu (na dysku ponad 200gb wolnego miejsca) Po resecie konsoli to samo. Jak wcisne kółko to nie ma żadnej interakcji z łódką.WTF? Edytowane 18 Czerwca 2020 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Poczekaj 530 godzin to nam powiesz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 No właśnie nie powiem bo licznik stoi w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 869 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zrób kopię sejwów, usuń wszystko co związane z grą z konsoli i ściągnij jeszcze raz patch. Cytuj Odnośnik do komentarza
damianKr 7 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 (edytowane) Czy wy też macie problem z poruszaniem w GoW? W sensie nie wiem, czy strzelenie analogiem do tyłu (czyli krótki krok w tył postaci) powoduje ciągły bieg to feature czy efekt uboczny ;). Tak samo prawy analog powinien obracać kamerę a nie całą postać a gdy szybko obracam kamerę to obraca mi się cała postać ;). Pad ma miesiąc, ale nie wykluczam, że może być wadliwy. Konsola stoi obok routera, więc może są jakieś zakłucenia? Edytowane 18 Czerwca 2020 przez damianKr Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 3 godziny temu, Snake_Plissken napisał: Zrób kopię sejwów, usuń wszystko co związane z grą z konsoli i ściągnij jeszcze raz patch. Działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 (edytowane) Na liczniku może mam z 10h właśnie skończyłem pierwszą świątynie plus zrobiłem dwa questy dla kowali i wszystko ładnie pięknie, gra urywa jajca ale z poziomem trudności coś mi tu nie gra. Gram na wyzwaniu czyli przedostatni poziom i gra pod tym kątem jest dosłownie banalna. Zginąłem może z raz, nigdy nie użyłem wskrzeszenia jakoś specjalnie nie bawię w "buildy" z runami itp. No żadnego wyzwania. Nie wiem czy dopiero później się to rozkręci i będzie naprawdę trudno czy tak sobie będę leciał aż do końca? Sprawdziłbym Boga Wojny ale z tego poziomu trudności nie da się już wrócić niżej więc póki co czekam. Edytowane 20 Czerwca 2020 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zrób sobie osobny save czy kopie na USB/PS+ i sprawdź, jak się nie spodoba to wrócisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 @Ryo-San będzie już tylko łatwiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Ryjek z tym ostanim poziomem trudnosci to uważaj, bo tam pewna królowa może uniemożliwić zdobycie platyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zebrałem mapę skarbu (którąś tam już z kolei) jednak nie pojawiła się w zakładce z celami (ani też nie wyskoczyła informacja po lewej stronie ekranu tak jak zawsze). W miejscu w którym ją znalazłem też jej nie ma (robiłem reset konsoli). Zakładam że to jakiś zyebany bug. Może mi to zablokować platynę? Trzeba mieć wszystkie skarby zebrane do platyny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Może nie masz jeszcze odkrytej lokacji, w której znajduje się skarb. Napisz co to za mapa i w którym momencie jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) No właśnie nie wiem co to za mapa bo mi się nie pojawiła więc nawet nie wiem jak się nazywa. A co do miejsca to jestem w momencie kiedy wiedźma wskrzesiła gadającą głowę Edytowane 22 Czerwca 2020 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Przez "co to za mapa", miałem na myśli w którym miejscu ją podniosłeś. Jak ta w jaskiniach pod jej domem to sprawdź #3 https://www.eurogamer.net/articles/2018-05-16-god-of-war-treasure-maps-5004#section-3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) Nope. Pływałem sobie po jeziorze, chciałem trochę poeksplorować bo akurat woda opadła i pojawiło się sporo niedostępnych wcześniej miejsc. Znalazłem ją na jakimś rozbitym wraku Edytowane 22 Czerwca 2020 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi