Square 8 530 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 Układ pokoi jest jest zawsze taki sam. Jedyne co się zmienia to pułapki pomiędzy pokojami i skrzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 12 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2021 Nie wiem czy dobrze kojarzę ale tam też rozwalało się te pieczęcie dzięki temu wpadało więcej mgły za całe przejście że skrzynki. Ogólnie to podobała mi się ta lokacja jako czysta nawalanka sprawdzająca nasze umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 12 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2021 E tam sprawdzająca umiejętności. Wrogowie nie byli jakoś ciężcy do ubicia. Jak dla mnie to trochę irytowało po jakimś czasie, żeby odbębnić i zdobyć odpowiednią ilość mgły i te "zagadki" w labiryncie zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 12 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2021 6 godzin temu, mitra napisał: E tam sprawdzająca umiejętności. Wrogowie nie byli jakoś ciężcy do ubicia. Jak dla mnie to trochę irytowało po jakimś czasie, żeby odbębnić i zdobyć odpowiednią ilość mgły i te "zagadki" w labiryncie zaliczyć. Uwazam tak samo, to był typowy nieciekawy grind, nie było to jakos super męczące ale zebym mial do tego wracac z pozytywnymi wrażeniami to nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 W dniu 12.02.2021 o 17:52, mitra napisał: E tam sprawdzająca umiejętności. Wrogowie nie byli jakoś ciężcy do ubicia. Jak dla mnie to trochę irytowało po jakimś czasie, żeby odbębnić i zdobyć odpowiednią ilość mgły i te "zagadki" w labiryncie zaliczyć. Dla mnie te dwie dodatkowe krainy na najwyższym poziomie były dużo bardziej wymagające niż sam singiel który poza walkami z V był łatwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 A więc tego... https://planetagracza.pl/god-of-war-homsesksualizm-arteus-kratos/?fbclid=IwAR3AXVe6PloNDgEQ0FrAGDdvH0PHB_udJeq0XwAhXxq04y3-UiN1dmynS-0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 530 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Biorąc pod uwagę, jakie akcje w mitologii przypisywano Spoiler Lokiemu ten homoseksualizm mógłby być OK, ale drażni mnie, jak ludzie na siłę próbują to wszędzie wcisnąć, bo "gry powinny znacznie częściej podnosić wątek społeczności LGBT, a osoby z tego środowiska powinny odgrywać role istotnych postaci w fabule" Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 (edytowane) Jakby sięgneli do mitologi to ok. Chociaż nie wiem co tam było z Spoiler lokim Ale jak zaraz troll jaskiniowy będzie gejem bo tak wypada to troche beczka. No chyba że freya koleżanke przyprowadzi to takie kontakty moga być ok. Edytowane 23 lutego 2021 przez LiŚciu Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Zastanawiam się, czy te wszystkie robienie wątków lgbt to jest celowe zagranie na wkurwienie graczy, czy jak? Albo może obrzydzenie graczom ideologię lgbt? Już w tlou2 wystarczająco spierdolili grę pod względem fabuły, ale tutaj co im już do głowy strzeliło? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Mocno wątpię by coś takiego pojawiło się w nowej części. Chłopaki se pogdybali, poszedł hejt. Przynajmniej wiedzą jakie jest podejście fanów. Niech Barlog wraca do robienia Ragnarok, a nie myśli o wprowadzaniu debilizmów do serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 W dniu 24.02.2021 o 10:21, Sep napisał: Mocno wątpię by coś takiego pojawiło się w nowej części. Chłopaki se pogdybali, poszedł hejt. Przynajmniej wiedzą jakie jest podejście fanów. Niech Barlog wraca do robienia Ragnarok, a nie myśli o wprowadzaniu debilizmów do serii. no ale fabulka juz dawno napisana...Osobiscie obstawiam ze Mlody bedzie mial jakies "skrzywienie". Darmowej reklamie sie nie odmawia. TLoU 2 jest swietnym przykladem Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Chciałem przypomnieć, że jutro wychodzi pierwszy numer komiksu, który pokazuje brakujący długi okres pomiędzy God Of War 3 a God Of War PS4: Czekam jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 530 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 13 minut temu, Masorz napisał: jutro wychodzi pierwszy numer komiksu Będzie do przeczytania online za free? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 No jasne, łap stronę, korzystam z niej od lat: https://readcomiconline.to/ 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 530 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Super, już przeglądam Horizon ZD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Soundtrack z poprzednich części dalej lepszy ale bym se teraz pomaszował przechodząc całą trylogię Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Na tle poprzednich części to jest kurwa tragedia. Teraz aż zacząłem się zastanawiać i żadnego nie pamiętam xD ale chyba jeden kawałek mi sie podobał Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Jedyny który pamiętam to ten z pierwszego pokazu Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 No właśnie ten xD jeszcze chyba jak wracało się do chatki to przygrywała fajna muzyczka Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 No tak, ten też był wpadający w pamięć Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 674 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 (edytowane) Też po zaliczeniu gry miałem odczucie, że muzyka strasznie nijaka, przynajmniej klasę gorsza od utworów z trylogii, ale z czasem, słuchając sobie OST już poza grą, zacząłem doceniać kilka kawałków coraz mocniej, a motyw z walki (a właściwie walk) z Nieznajomym jest genialny i wracam do niego regularnie po 3 latach od pierwszego usłyszenia. Deliverance, The Dragon, Stone Mason, The Valkyries: świetne, moje ulubione utwory. Main Theme zupdate'owany do nowych klimatów też na propsie. No także nie jest tak źle, tyle, że kawałków nie ma ~30, jak w prequelach. Edytowane 15 kwietnia 2021 przez kotlet_schabowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2021 20 godzin temu, Figuś napisał: No tak, ten też był wpadający w pamięć Ukryj zawartość W ogóle ta scena to dla takiego pawciokratosa jak ja xD najlepszy moment w grze. No i kotlet ma rację że ta muzyczka podczas bitki z nieznajomym fajna. Czyli potwierdza się ze soundrack spoko ale półkę albo 2 niżej niż z oryginalnych gowów Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2021 ale chyba wszyscy się zgadzamy że trylogia GoW > reboot No fajna ta ostatnia część, ale czy ktoś ma energię na drugi playthrough? No raczej nie. Za to stare GoWy można przechodzić i przechodzić, szczególnie że trwają z 5 godzin. W dodatku możesz przyspieszyć filmiki i nie masz cinematic spacerów gdzie wyłączają ci bieg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi