PanKamil 1 108 Opublikowano 30 września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 Piekna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Ultra wide support Btw. Ogłosili też że gra sprzedała się już 19,5 mln egzemplarzy, całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 27 minut temu, ASX napisał: Ultra wide support Btw. Ogłosili też że gra sprzedała się już 19,5 mln egzemplarzy, całkiem nieźle Ło cię chuj, takiej liczby się nie spodziewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Zajebista sprzedaż bym powiedział. Odnośnie newsa, to gdzie dojebała wersja PS5 ja się pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Wooow, no zacnie. Podejrzewam przynajmniej jeszcze 5mln dojdzie z pc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 3 minuty temu, Square napisał: Odnośnie newsa, to gdzie dojebała wersja PS5 ja się pytam Przecież GoW2018 ma już patcha pod PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 4k@60 i wygląda lepiej jak nie jedna gra z ps5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Jak na razie to gry z PS4PRO wyglądają dla mnie lepiej niż dedyki z PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Patcha ma takiego, że odblokowali 60 klatek, a mi chodzi o wersję dedykowaną PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 19 minut temu, Square napisał: Patcha ma takiego, że odblokowali 60 klatek, a mi chodzi o wersję dedykowaną PS5. Ale serio w nie wiem co by tam mogli poprawić. Niech się lepiej skupią na kontynuacji. Też bym nie pogardził drugą platynką ale nie potrzebuje ta gra wersji Directors Cut Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 A drugi plan chociaż, bo dalej patrząc np. na węża to słabo wygląda miejscami. No i efekty które zapewne trafią do wersji PC, a których nie było na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 175 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 2 godziny temu, ASX napisał: Ultra wide support Btw. Ogłosili też że gra sprzedała się już 19,5 mln egzemplarzy, całkiem nieźle No to teraz się nie dziwię, że chcą wydać Ragnarok jeszcze na PS4. Ciekawe czy po jego wydaniu będą jeszcze tę markę doić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 2 minuty temu, Lukas_AT napisał: Ciekawe czy po jego wydaniu będą jeszcze tę markę doić. W jakim sensie? Na bank będą kontynuacje, wątpię że zamkną sobie taką możliwość. Przy obecnej polityce "jednego Sony" obstawiam że może jeszcze jakiś filmidło dojść do tego w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Jak na razie to gry z PS4PRO wyglądają dla mnie lepiej niż dedyki z PS5. Zdecydowanie, pomijając design returnala, i demonsy to ff7remake i got powodowały u mnie najczęstszy opad szczęki. To tylko chyba oznacza że gry są już na takim poziomie że nie będzie już skoku graficznego na miarę tego z ps2/ps3 x/x360 a po drugie twórcy już przy pomocy obecnych od poprzedniej generacji narzędzi mogą przekazać graczom dokładnie to co chcą, może nie zawsze w 4k i 60fpsach ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 (edytowane) Wiedzą, że sprzedają goty, więc i cenę podwyższyli na 219zł (HZD i DG na start były po 169) https://store.steampowered.com/app/1593500/God_of_War/ A te 19 mln... no to robi wrażenie Prawie tyle co samego GTAV na PS4 (20mln/sierpień 2020), więc wiadomo, że będą doić - egipscy bogowie pewnie następni w kolejce. Edytowane 20 października 2021 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Raczej kwestia tego, że ograniczenia sprzętowe sprawiają, że gry z poprzedniej generacji stosują masę sztuczek i stylizowaną grafikę aby się nam podobać. Myślę, że w połowie generacji, a już na pewno pod jej koniec (żyłowanie sprzętu, UE5) będzie wyraźny przeskok.między tym co jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 No ale jak stylizowana (nie wiem co to znaczy) grafika zachwyca to co zmieni grafika lepsza niestylizowana (to już w ogóle nie wiem co znaczy). Jestem na szcżęście zwykłym zjadaczem bułek i dla mnie te gry są po prostu piękne, nie doszukuję się tam sztuczek. Przypominam że na przestrzeni całego żywota ps4 te najładniejsze gry wychodziły na początku (bloodborne), w środku (horizon) i na końcu (gow, got). Nie czekaliśmy do końca generacji na przeskok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Stylizowaną grą jest np. Ghost of Tsushima stawiająca na mocno kontrastujące, nasycone kolory. Gra która nie ma ani tak dobrej animacji jak TLOU2, ani tak pięknego świata jak RDR2, ale jest estetyczna i przez to wywołuje zachwyt. To samo pierwsze Mirror's Edge - oszczędne w ilości barw. Grafika to nie tylko poligony, ale też pomysł na nią. Crysis na PC pewnie i dzisiaj robi wrażenie ostrymi teksturami których próżno szukać na konsolach, ale czy jest przez to piękniejszy od konkurencji? Wątpię. 12 minut temu, Rtooj napisał: początku (bloodborne) O, tu jest piękny przykład. Nieurodziwa technicznie (żadne Soulsy od From nie są), ale za to piękna designem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Za wsparcie UW mega propsy dla Sony . Teraz czekam na oficjalne wymagania, ale obstawiam, że będzie to poziom H: ZD, więc siądzie jak złoto w 3440 x 1440 na Ultra Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 175 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 6 godzin temu, Figuś napisał: W jakim sensie? Na bank będą kontynuacje, wątpię że zamkną sobie taką możliwość. Przy obecnej polityce "jednego Sony" obstawiam że może jeszcze jakiś filmidło dojść do tego w przyszłości. W sensie, że Ragnarok ma zakonczyć nordycki wątek. A więc ciekawi mnie co będzie dalej. Może jakiś reboot albo kontynuacja Atreusem. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 21 października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 października 2021 Będzie przeprowadzka do Egiptu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 21 października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 października 2021 Obstawiam, że 3 nowe GoWy dostaniemy do końca generacji. 2 na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 października 2021 3 godziny temu, Donatello1991 napisał: Obstawiam, że 3 nowe GoWy dostaniemy do końca generacji. 2 na pewno. Nie ma szans na trzy. Ragnarok zajął im 4 lata (zakładając, że wyjdzie w pierwszej połowie przyszłego roku), a wiele assetów/itp mieli gotowych z poprzedniej części. Następne w kolejce i tak jest nowe IP, nad którym pracuje Cory. Więc w najlepszym wypadku gdzieś pod koniec generacji dostaniemy gowa w nowej mitologii. W sumie oprócz egipskiej to została jeszcze jakaś ciekawa mitologia? Niby jest jeszcze rzymska, no ale to jest kopiuj-wklej z greckiej. A jakoś Kratosa na dalekim wschodzie sobie nie wyobrażam. Chociaż nawet... Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 21 października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 października 2021 2 minuty temu, MBeniek napisał: W sumie oprócz egipskiej to została jeszcze jakaś ciekawa mitologia? japonska Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi