ASX 14 653 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 Sony chwali się recenzjami Sam też niedawno skończyłem GoWa i napisze tylko że to bardzo fajny tytuł, tutaj nie chce mi się rozpisywać, kilka słów więcej napisałem w temacie właśnie ukończyłem Cytuj
yadyam 0 Opublikowano 28 lutego 2022 Opublikowano 28 lutego 2022 Hej, mam pytanie. Jak dostać się do świątyni Alfheimu po ukończeniu gry? Zostawiłem tam parę rzeczy i chcę po nie wrócić Cytuj
Piecara 1 Opublikowano 15 marca 2022 Opublikowano 15 marca 2022 W dniu 28.02.2022 o 17:18, yadyam napisał: Hej, mam pytanie. Jak dostać się do świątyni Alfheimu po ukończeniu gry? Zostawiłem tam parę rzeczy i chcę po nie wrócić Z tego co pamiętam to tak samo jak do innych krain. Przez portal powinien być dostępny wybór. Cytuj
Dafid 0 Opublikowano 17 lipca 2022 Opublikowano 17 lipca 2022 czy żeby zdobyć nowe przedmioty które zostały dodane do gry z nową grą plus np zbroja Zeusa muszę zagrać w nową gre plus czy mogę na swoim starym serwerze to zdobyć Cytuj
Soyokaze 75 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 (edytowane) Z racji, że nie miałem ps2 ani ps3 i oryginału nie grałem (trochę emulacja 1). To sama formuła w tamtych czasach była dobra dla nielicznych i to w przedziale 13-20+ Te walki, siekanie itd. Ja od dobrych lat wyrosłem z tego typu gier. Bardziej mnie irytują niz bawią. Ktoś marudzi, że to nie stara formuła. Serio? Mając tyle lat co teraz, dziś, ja bym takiego GoW sprzedał po pierwszym uruchomieniu. Dobrze, że zmienili, bo chociaż doszedłem do poziomu Bossa Ciemnego Elfa. Grając na Normal, chyba podejść miałem 3 albo 4. Ubiłem dziada wręcz na oparach paska Kratosa. Ale serio. Ja nie jestem w te klocki. Wręcz dla mnie sukcesem jest, że go ubiłem, a nie że zaszpanowałem z minimalnym Dmg. Ja się szybciej irytuję i denerwuję przy tego typu rozgrywce. Wolę fabułę singleplayer, niż naćkane z "napi**niem się| co sekunda. Widać osoby po 30 maja inne wymagania, niż gdy grało się za dzieciaka. Kupiłem jako klasyk, po 3 dyszki coś było, to czemu nie. Do kwoty coś 2 stówek i tyle. Fabuła i relacja syna z ojcem fajna, widoki fajne, maszkary rozwalanie te typowe ookk... ale bosowie.... Brak mi nerw. Mam wątpliwości czy się skuszę na Platynę Jak mam jeszcze te Valkyrie ubijać No są różne gatunki dla różnych graczy. Starzeje się... Skoro wolę gry samochodzące Edytowane 8 sierpnia 2022 przez Soyokaze Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 strasznie chaotyczny styl pisania 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Też nie jestem do końca pewien co miał autor na myśli. Ale jak z każdą grą mamy jakieś negatywne odczucia to po co się męczyć. Ja przy GOWie bawiłem się doskonale i na prawdę solidna gierka, a też mam ponad 30lat . Ale z drugiej strony jestem ciekaw w co Ci się dobrze gra skoro na gowa brakuje Ci nerwów. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Chyba dostałem udaru od czytania tego posta. Nie każda gra jest dla każdego, wiek nie ma nic do tego - bardziej czas jaki jesteś w stanie poświęcić na granie. Nie mam czasu na platynowanie gier lub ogrywanie czegoś co nie sprawia mi frajdy, wolę przeskoczyć do następnego tytułu po ukończeniu lub znużeniu. Z drugiej strony ten GoW nie jest jakiś super trudny do ukończenia fabuły. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 sierpnia 2022 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Robię ponowne przejście przed premierą Ragnaroku, nie powiem, początek i walka z Nieznajomym, to jest jebany ciareczkowy obłęd. Mało pamiętam z gry; tylko te kolorowe trolle, hehe. A czytaliście mitologię nordycką w wydaniu Gaimana? Warto przeczytać? Czy to jest w bardziej luzackim stylu, aniżeli np. mitologia grecka Parandowskiego? Cytuj
mario10 518 Opublikowano 26 sierpnia 2022 Opublikowano 26 sierpnia 2022 Aleś panie wjechał mi na nostalgię mitologia Parandowskiego to chyba z 25lat temu czytałem w szkole Cytuj
Kafaresko 37 Opublikowano 26 sierpnia 2022 Opublikowano 26 sierpnia 2022 8 godzin temu, Rozi napisał: Robię ponowne przejście przed premierą Ragnaroku, nie powiem, początek i walka z Nieznajomym, to jest jebany ciareczkowy obłęd. Mało pamiętam z gry; tylko te kolorowe trolle, hehe. A czytaliście mitologię nordycką w wydaniu Gaimana? Warto przeczytać? Czy to jest w bardziej luzackim stylu, aniżeli np. mitologia grecka Parandowskiego? O wiele luźniejsze. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 sierpnia 2022 Opublikowano 26 sierpnia 2022 2 godziny temu, mario10 napisał: Aleś panie wjechał mi na nostalgię mitologia Parandowskiego to chyba z 25lat temu czytałem w szkole Ostatnio przy ogrywaniu Hadesa kupiłem do mojej biblioteczki xd Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 26 sierpnia 2022 Opublikowano 26 sierpnia 2022 W sumie też bym sobie odświeżył ale czysto pod kątem fabuły bo jak się robi poboczne rzeczy to ta gra robi się strasznie nijaka i te etapy z elfami o jenysiu jakie to słabe było 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 sierpnia 2022 Opublikowano 26 sierpnia 2022 No kolejne przejście przed Ragnarokiem wleci, chyba w NG+ aby ulepszyć resztę przedmiotów na maksa. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 26 sierpnia 2022 Opublikowano 26 sierpnia 2022 10 godzin temu, Rozi napisał: Robię ponowne przejście przed premierą Ragnaroku, nie powiem, początek i walka z Nieznajomym, to jest jebany ciareczkowy obłęd. Mało pamiętam z gry; tylko te kolorowe trolle, hehe. A czytaliście mitologię nordycką w wydaniu Gaimana? Warto przeczytać? Czy to jest w bardziej luzackim stylu, aniżeli np. mitologia grecka Parandowskiego? Bardzo podstawowa, ale imo na ogólny zarys warto Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Ja polecę materiał Quaza o mitologii nordyckiej, który zrobił przy okazji God of War w 2018 roku. Dwie godziny chyba trwa, ale bardzo przyjemnie się słucha. Skończyłem tego God of War jakoś na poczatku tego roku i chociaż nie jest to jakaś gra życia to jednak grało mi się świetnie i mocno czekam na Ragnarok. Aczkolwiek nie biorę na premierę i raczej poczekam i kupię sobie jako prezent gwiazdkowy Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Opublikowano 28 sierpnia 2022 W dniu 25.08.2022 o 22:57, Rozi napisał: A czytaliście mitologię nordycką w wydaniu Gaimana? Warto przeczytać? Czy to jest w bardziej luzackim stylu, aniżeli np. mitologia grecka Parandowskiego? Fajna jest, chyba łyknąłem na dwa posiedzenia. Ragnarokowy Thor będzie zgodny z L O R E (przynajmniej z wyglądu). Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 sierpnia 2022 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Taa, zamówiłem, nie będę przechodził tak głębokich pod względem L O R E gier, jak amator. Mitologię grecką znam, a nordyckiej znać nie będę? Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Ja pamiętam jak lata temu do Okami czytałem japońska Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Zdjęli blokadę 30FPS w trybie rozdzielczości z PS4PRO i gra śmiga w upscalowanym 4K60 na PS5 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Czyli jak w wersji niespatchowanej? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Opublikowano 28 sierpnia 2022 w wersji niespatchowanej masz checkboard 4k30 i drugi tryb 1080p bez blokady na 30FPS i gra chodzi w pływających 40-60FPS Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi