Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...

Chcialem sobie tym razem odpalic jakiegos odmozdzacza i powalic w potwory tym nowym system walki, a jak wszedlem do menusow to nakrylem sie nogami. Nosz je.bany ubisofciak. Doszedlem do jeziora, ale czuje sie wyprany z uczuc. Pewnie dokoncze, moze bedzie lepiej ale poki co ostatnio tak szybko odechcialo mi sie Assassina 3.

• beka z typa 1

Tego Goda pamiętam to tak zmęczyłem, że szok. Peany były niesamowite odnośnie tej odsłony a po mocnym początku dostajemy jakiś skyrim z lootem wielkości poteznej gry mmo, gdzie wszystko ląduje do bezdennego śmietnika. Kolorowe trole to najmniejszy problem tego reboota :drakenope:

• Smutny 1

Co wy tam gadacie, peak gierka.

Reżyserski majstersztyk (wszystko na jednym ujęciu :obama:) świeży, ciężki w feelingu system walki, spoko fabuła z fajnymi postaciami, genialny HUB, dobra graficzka, przyjemne zagadki. Ekwipunku/śmieci nie pamiętam, więc raczej nic mnie tam nie irytowało.

Dla mnie wszystko siadło w tej grze :banderas:

Ten HUB z kręcącym się kólkiem wqrwiał mnie najbardziej.

Jak widać ta gra mocno po prostu podzieliła graczy. Ja ogrywając pierwszy raz ostatnio pierwszego GODa wole starego Kratosa, a nie mam żadnego sentymentu. Może jakby ten nowy Kratos dostał kamerę taką jak była w popku i pozostał w starej formule? Nie wiem i się nie dowiem, ale chciałbym :obama:

11 minut temu, Dahaka napisał(a):

Co wy tam gadacie, peak gierka.

Reżyserski majstersztyk (wszystko na jednym ujęciu :obama:) świeży, ciężki w feelingu system walki, spoko fabuła z fajnymi postaciami, genialny HUB, dobra graficzka, przyjemne zagadki. Ekwipunku/śmieci nie pamiętam, więc raczej nic mnie tam nie irytowało.

Dla mnie wszystko siadło w tej grze :banderas:

Nie wiem jak by ci to powiedziec, dotarlem do nowej lokacji i od paru minut plywam lodka. Po raz kolejny :reggie:

Walka, (poki co) fabula, grafika git, ale to przebieranie Kratosa pod umiejetnosci niestety traca ubi-erpegiem mocno.

Dałem spoilery, ale jak ktoś jest strasznie wyczulony, to niech w ogóle nie czyta.

Może jakby autorzy raz na kilka godzin

Spoiler

nie kazali graczowi wchodzić w rolę kogoś innego i to nie na 5-10 minut, ale niekiedy nawet i na godzinę (jeśli nie dłużej),

to byłbym w stanie się z tym zgodzić. Te fragmenty były strasznie męczące i to w nich występują jedne z najgorszych momentów tej gry

Spoiler

to chodzenie z tą maską albo kilkuminutowe wspinanie się na te górę to przecież jakąś kompletna porażka

Za każdym razem, gdy się pojawiały, to miałem ochotę wyłączyć grę i do niej nie wracać, a jak już w nie grałem, to w duchu prosiłem, żeby szybko się skończyły. Ja lubię długie singlowe gierki - problem w tym, że ta jest po prostu rozwleczona. Do dzisiaj nie ukończyłem, bo jestem pewny, że 

Spoiler

po TYM zdarzeniu nadal będę musiał napierdalać młodym