LukeSpidey 928 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 23 godziny temu, Square napisał: Jak już przechodziłeś kiedyś to nie wiem czy warto odświeżać, bo Ragnarok oferuje dokładnie to samo, a i jest dość długi więc celując w platyny tu i tu, może zmęczyć. Ze zmęczeniem materiału u mnie będzie raczej ciężko. 3 2 3 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Jedno po drugim przechodziłeś? Ten Black Flag co tak słabo? Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Odpadłem z multi i czterema legendarnymi okrętami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 256 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Chcialem sobie tym razem odpalic jakiegos odmozdzacza i powalic w potwory tym nowym system walki, a jak wszedlem do menusow to nakrylem sie nogami. Nosz je.bany ubisofciak. Doszedlem do jeziora, ale czuje sie wyprany z uczuc. Pewnie dokoncze, moze bedzie lepiej ale poki co ostatnio tak szybko odechcialo mi sie Assassina 3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca No ten ekwipunek i tony śmieci ze skrzynek to jest yebany koszmar w tej grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 256 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca No masakra, otworzylem menusy a tam cala gorna belka zaje.bana kategoriami jak w jakiejs valhalli. I tez niezbyt przejrzyste sa, raz wybor krzyzakiem, raz prawa galka. Dra-mat. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Tego Goda pamiętam to tak zmęczyłem, że szok. Peany były niesamowite odnośnie tej odsłony a po mocnym początku dostajemy jakiś skyrim z lootem wielkości poteznej gry mmo, gdzie wszystko ląduje do bezdennego śmietnika. Kolorowe trole to najmniejszy problem tego reboota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Co wy tam gadacie, peak gierka. Reżyserski majstersztyk (wszystko na jednym ujęciu ) świeży, ciężki w feelingu system walki, spoko fabuła z fajnymi postaciami, genialny HUB, dobra graficzka, przyjemne zagadki. Ekwipunku/śmieci nie pamiętam, więc raczej nic mnie tam nie irytowało. Dla mnie wszystko siadło w tej grze Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Ten HUB z kręcącym się kólkiem wqrwiał mnie najbardziej. Jak widać ta gra mocno po prostu podzieliła graczy. Ja ogrywając pierwszy raz ostatnio pierwszego GODa wole starego Kratosa, a nie mam żadnego sentymentu. Może jakby ten nowy Kratos dostał kamerę taką jak była w popku i pozostał w starej formule? Nie wiem i się nie dowiem, ale chciałbym Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Wiadomo że stary gow jest lepszy ale ta gra wyszła po 6 częściach gdzie trzon rozgrywki był identyczny od jedynki. Mam trochę do zarzucenia tej grze ale tylko dzięki tej zmianie ta marka dalej żyje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 256 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 11 minut temu, Dahaka napisał(a): Co wy tam gadacie, peak gierka. Reżyserski majstersztyk (wszystko na jednym ujęciu ) świeży, ciężki w feelingu system walki, spoko fabuła z fajnymi postaciami, genialny HUB, dobra graficzka, przyjemne zagadki. Ekwipunku/śmieci nie pamiętam, więc raczej nic mnie tam nie irytowało. Dla mnie wszystko siadło w tej grze Nie wiem jak by ci to powiedziec, dotarlem do nowej lokacji i od paru minut plywam lodka. Po raz kolejny Walka, (poki co) fabula, grafika git, ale to przebieranie Kratosa pod umiejetnosci niestety traca ubi-erpegiem mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Jedynka była jeszcze w porządku, poczekaj tylko na Ragnaroka Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Ragnarok to tak z 3x lepszy od tej części jest przecież Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 3 godziny temu, messer88 napisał(a): Ragnarok to tak z 3x lepszy od tej części jest przecież Z Ragnarokiem mam taki problem, że po tym reboocie goda mam serdecznie dość tego drewnianego Kratosa, a po godziku z PS2 mam chrapkę na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Dałem spoilery, ale jak ktoś jest strasznie wyczulony, to niech w ogóle nie czyta. Może jakby autorzy raz na kilka godzin Spoiler nie kazali graczowi wchodzić w rolę kogoś innego i to nie na 5-10 minut, ale niekiedy nawet i na godzinę (jeśli nie dłużej), to byłbym w stanie się z tym zgodzić. Te fragmenty były strasznie męczące i to w nich występują jedne z najgorszych momentów tej gry Spoiler to chodzenie z tą maską albo kilkuminutowe wspinanie się na te górę to przecież jakąś kompletna porażka Za każdym razem, gdy się pojawiały, to miałem ochotę wyłączyć grę i do niej nie wracać, a jak już w nie grałem, to w duchu prosiłem, żeby szybko się skończyły. Ja lubię długie singlowe gierki - problem w tym, że ta jest po prostu rozwleczona. Do dzisiaj nie ukończyłem, bo jestem pewny, że Spoiler po TYM zdarzeniu nadal będę musiał napierdalać młodym Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Nie no nie da się ukryć że Ragnarok ma momenty, naprawdę świetne momenty. Ale ma też okrutny problem z tempem i totalnie zamula długimi fragmentami. Dla mnie to jeden z tych sequeli że niby lepszy a jednak chyba gorszy Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca A to zgoda, ja bym z R Spoiler w ogóle wywalił łażenie guwniarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi