kermit 6 998 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 a nie wiem nie ogladalem bo guwno podobno Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 ale ja nie hejtuje tej walki xdd nie napisalem ze jest slaba, dzieki montazowi zyskuje mega duzo, po prostu nie jest to dragon ball czy cos najbardziej epickiego ever w moim odczuciu i tyle, baa daleko do tego Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 mi się wlasnie podobalo ze to jakis "ludzik" myslisz ze kratos zabije go pierdem arteusa a tu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Oj, na mnie daleko większe wrażenie zrobiła ta walka niż Posejdon czy Kronos (ale Kronos to w zasadzie level/set piece, a nie walka z bossem, Posejdon prawie też). Świetna inwersja skali i tradycji serii, która przede wszystkim ma sens w kontekście całej gry i tego co chce opowiedzieć o Kratosie. Zresztą po GoW3 nie było szans aby chcieli przebić "epickość" jeśli chodzi o skalę - nie tędy droga dla serii, na całe szczęście. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 mlodego warto rozwijac skillami czy w pierwszej kolejnosci koncentrowac sie na lysym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 (edytowane) Podstawowe skille zawsze warto, później jak kto chce - w dalszej części gry dostaje się na tyle dużo XP, że większość (wszystkie) rzeczy można wykupić bez problemu. Warto też w pewnym momencie zacząć rozwijać ataki runiczne, które też wymagają XP. Jeszcze jedna porada co do panów, których "bije się po stopach" (xDD) - wiecie, że możecie cancelować ich ataki, stun locking i stun grab z R3 też jest możliwy (a nie tylko finisher). Wystarczy uderzać po kończynach z runami (ataki runiczne staggerują przeciwnika i jest wystarczająco dużo czasu na combo). Pierwsza walka z tym rodzajem przeciwnika też mi się w ogóle nie podobała, ale teraz to jeden z moich ulubionych wrogów :V Edytowane 24 kwietnia 2018 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Godzinę temu, kermit napisał: fajna ta zagadka z opuszczanym sufitem, chyba najlepsza do tej pory fajnie sie gra a z tego co piszecie będzie coraz lepiej, banderasik największy twist do tej pory - mial wkurzac guwniak a jest bardziej realny od kratosa chłopcze ps. starh kur.wa co ty napisales xdddddd weź to usuń Już tato Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 115 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Właśnie dowiedziałem się, że wygrałem God of War Limited Edition w konkursie więc zapoznam się z nową przygodą Kratosa wcześniej niż myślałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 (edytowane) Teddy, ktokolwiek kto byl w swiecie z Spoiler lawa. To jest Spoiler fabularne i musze 3 arene zrobic? I sa pewnie kolejnie? jaks pomoc co do owada z seria pomocnikow? Hilfe! Edytowane 24 kwietnia 2018 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 milan gdzie przeprosiny? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 No w sumie jak masz 3 to przepraszam. Ale i tak moglbys zostac z tymi wpisami szyderczymi w CW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 1 minutę temu, milan napisał: No w sumie jak masz 3 to przepraszam. Ale i tak moglbys zostac z tymi wpisami szyderczymi w CW. Czemu? Przecież normalna dyskusja. Milan możesz używać spoiler taga z lokacjami itp? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 szydera jest pisanie, ze gra jest zayebista, a jedynie jeden boss fight nie wywoluje u mnie takiej ekstazy jak niektorzy opisali? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 W temacie można tylko jak o zmarłym, dobrze albo wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 (edytowane) widzisz milan czujesz sie jak asax po twoich postach w sot karma chuopcze Edytowane 24 kwietnia 2018 przez kermit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 (edytowane) 17 minut temu, Ficuś napisał: szydera jest pisanie, ze gra jest zayebista, a jedynie jeden boss fight nie wywoluje u mnie takiej ekstazy jak niektorzy opisali? Nah, nie jest szyderą, każdy ma prawo do własnego zdania , ale pisząc zdanie w stylu: Cytat beda lepsi bossowie? dotarlem do jeziorka i dotychczas to zal.pl - kopanie po kolanie albo ta niby wasza epicka walka z dragon ball przy ktorej tylko mialem beke bo chyba wielu zapomnialo jak epickie walki miala ta seria czy jak epickie potrafia byc inne gry to tak późne gimnazjum bym powiedział. Ficuś, przecież sam musiałeś się domyśleć jak piszesz xDDD Za dużo czasu w wiadomym temacie, no ale nie ty jeden. Edytowane 24 kwietnia 2018 przez Hendrix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 33 minuty temu, Ficuś napisał: szydera jest pisanie, ze gra jest zayebista, a jedynie jeden boss fight nie wywoluje u mnie takiej ekstazy jak niektorzy opisali? U mnie też pierwszy boss nie wywołał extazy, sama walka, bo tak to jest intrygujący. Im dłużej gram tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że to mega hicior. Dla niektórych to może nuda, ale ja uwielbiam tego typu explorarację, z ciekawymi zagadkami środowiskowymi, wczoraj cały wieczór pływałem łódką i zbierałem skrzynie itp.. Przygoda pełną parą w tym majestatycznym, pięknym i ogromnym świecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Mnie wczoraj rozwalił pewna lokacja, która przepychem niszczy niejeden tytuł, a później się dowiaduję na forum, że w ogóle nie musiałem tam trafić, bo to lokacja dla zadania pobocznego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 (edytowane) 13 minut temu, YETI napisał: Mnie wczoraj rozwalił pewna lokacja, która przepychem niszczy niejeden tytuł, a później się dowiaduję na forum, że w ogóle nie musiałem tam trafić, bo to lokacja dla zadania pobocznego. Robienie samego main story, a co gorsza na easy, to wielka strata, pewnie stąd te ósemki w reckach. Dodam jeszcze, że nie spieszy się mi do ostatniego bossa, choć jestem blisko, dopóki nie wyczyszczę całej mapy, a to chyba najlepsza rekomendacja. Edytowane 24 kwietnia 2018 przez zdrowywariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 pytanko bo jak 1 raz spotykamy na moscie kowala smerfa i w prawo w brzozy jest taka dróżka - nie poszedlem tam a potem nie moglem się cofnąć bedzie mozna jakos tam wrócić? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Ponoć wszedzie można się cofać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Pozniej bedziesz mogl wszedzie wrocic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 A ten czas gry da się gdzieś sprawdzić czy nie? wiem, że pytanie było pare razy w temacie, ale chyba nie było odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Była odpowiedź. Nie da się sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Jak dobrze Myślałem że trafiłem fabularnie na ścianę i będe musiał latać się wzmiacniać, a okazuje się ze coś tak pieknego i wielkiego jest pobocznym zadaniem. Na ten moment musiałem odpuścic w 2 momentach: Spoiler - ukryta komnata Odyna z Valkyrią - Trial na 3 arenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi