Gość _Be_ Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Na jakim poziomie grasz milan, że takie trudności masz? Give me god of war? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 @milan Spoiler Valkyria wczoraj pokonana - bardzo schematyczna - przynajmniej ta pierwsza. Nie da się ostatniego ataku skrzydłami zablokować. Przed skrzydłami ogólnie uciekałem rollami albo bieganiem po arenie xD. Jak się ładuje to 2x iks i walisz na maksa. Plus młodym cały czas spamowanie kwadratem. Słabo rage na nią działa ale za 3 podejściem padła. Ogólnie to dwa ataki na krzyż miała. Gram na Wyzwaniu Ale fakt - pasek energii schodził jak krew z nosa. Sry za edity - literówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Wróciłem na hard. Ale rozumiem że przeszedłeś te miejscówki? Bo zdecydowanie odniosłem wrażenie że trafiłem w miesjca do których nie powinienem trafić w tym momencie, pokonałem na początku straznika skarbu co miał fioletowy pasek, pokonałem tych poyebów na tych platformach wokół jeziora, ale te dwa momenty zdecydowanie są poza moim zasiegiem obecnie. No i nie jestem orłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Milan - jaki masz lvl Kratosa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 w porownaniu do wczesniejszych gowow to tutaj normal jest jak tam very hard (czy jak sie ten poziom zwal), choc czuc tez z tego co widze syndrom chociazby horizona - gdzie najtrudnisjzy byl tylko poczatek, a potem szukalo sie wyzwania Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Chyba 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Come backack there, boy... Ja połowa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Teraz z fabuła polecę, bo troch emi brakuje filmików po dłuższym czasie na pobocznych zadaniach. Całe jezioro przeleciałem wokół. Czy tylko ja odnosze wrażenie ze duchy wyglądają jak z ery ps2? Ktoś tu chyba zapomniał to dokończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Zdecydowanie odstają. A propos duchów wczoraj zaliczyłem wszystkie zadania i skompletowałem zbroję ale Kratos wygląda teraz w tym jak czołg Nie mam niestety nic lepszego. Jeszcze trochę miejscówek mi zostało z jeziora do zaliczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 (edytowane) Mi też oczywiście, przeleciałem, ale chyba conajmniej dwie kopalnie mi podziekowały i miały niedzielę wolną od handlu Edytowane 24 kwietnia 2018 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 (edytowane) Jak szukacie wyzwania to polecam wracać sobie w odwiedzane już miejscówki na jeziorku, za każdym razem spawnują się tam coraz mocniejsze mobki, raz sobie wpadłem to dwa wilkołaki 3 lvl wyższe taki gangbang mi zrobiły że mało się nie popłakałem @milan @Kyo co do Spoiler Valkyrii to na razie ubiłem dwie i to z tych łatwiejszych pierwsza przy ciele giganta była najłatwiejsza, druga w drodze na górę już miała inny zestaw ciosów i tu już się trochę napociłem , walczyłem jeszcze z inną ale jak zaczęła przyzywać inne mobki to sobie darowałem a tych qurew jest chyba 9 tak?! level prawie 6 krejtosa Edytowane 24 kwietnia 2018 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Pytanie do osób, które skończyły Spoiler zdobyłem teraz czarną runę i wybieram się do Jotunheimu, tak procentowo, ile gry już za mną? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 1 minutę temu, Figuś napisał: Jak szukacie wyzwania to polecam wracać sobie w odwiedzane już miejscówki na jeziorku, za każdym razem spawnują się tam coraz mocniejsze mobki, raz sobie wpadłem to dwa wilkołaki 3 lvl wyższe taki gangbang mi zrobiły że mało się nie popłakałem @milan @Kyo co do Ukryj zawartość Valkyrii to na razie ubiłem dwie i to z tych łatwiejszych pierwsza przy ciele giganta była najłatwiejsza, druga w drodze na górę już miała inny zestaw ciosów i tu już się trochę napociłem , walczyłem jeszcze z inną ale jak zaczęła przyzywać inne mobki to sobie darowałem a tych qurew jest chyba 9 tak?! level prawie 6 krejtosa Te dwa wilkołaki spotkałes po drugiej stronie platformy przy jeziorze? ;D No tez ich miałem, ogólnie najbardziej agresywne gnpj,ki jak mi sie japa cieszyła jak po kolei ładowałem w nich wszystkich co mam i padli. Ogólnie w tej grze mozna zrobic taką rzeź przeciwnikowi ze pare minut nie ma nic do powiedzenia, prawie jak w ... god of warach ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Tutaj Atreus, jak go wykoksisz to jest totalnie OP i niech nikt mi nie wmawia, że nic nie robi, bo robi jeszcze większy rozpierdziel łukiem niż sam Kratos, a dzięki niemu jeszcze szybko mu stackujesz triggery to pyk R3 i po zabawie ze szmatami Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 @milan Spoiler To była miejscówka po którymś z duchów, to co Ty piszesz to są chyba te wilkołaki z "portalu" 1 minutę temu, Faka napisał: Tutaj Atreus, jak go wykoksisz to jest totalnie OP i niech nikt mi nie wmawia, że nic nie robi, bo robi jeszcze większy rozpierdziel łukiem niż sam Kratos, a dzięki niemu jeszcze szybko mu stackujesz triggery to pyk R3 i po zabawie ze szmatami No nie do końca bo np z Spoiler Valkiriami, Wędrowcami już taki op wcale nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Te moje były z innego wymiaru ;] Ale skwierczały Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 23 minuty temu, Figuś napisał: raz sobie wpadłem to dwa wilkołaki 3 lvl wyższe taki gangbang mi zrobiły że mało się nie popłakałem Też na nie trafiłem Było tylko: Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 (edytowane) Z tego co widze dalej mam 1 lvl(juz podchodzi pod drugi) , choc ulepszylem Leviatana na dwojke, wykonalem ulepszenia pancerza, kupilem kilka umiejętności i mam pierwsze wydłużenie paska zdrowia. To levelowanie tak wolno wchodzi czy ja tego nie ogarniam? zrobilem przyslugi dla tych duchów i otworzylem wrota. Tam pokrętłem opuscilem wodę. obok byla ostatnia kapliczka żeby uwolnić smoka co zrobilem, wrocilem i dalej są kolejne drzwi, których pilnuje dwóch z tarczami i jeszcze jakiś stwór. Kolo smoka jest łańcuch, do niego mozna sie teraz dostac, czy dopiero potem sie go zrzuca tworząc skrot? Do tych drzwi powinienem sie udać? bo innej drogi nie widze. Edytowane 24 kwietnia 2018 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Pany, a gdzie znajdę Spoiler trzeciego smoka do uwolnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 wolno idzie, ja mam toporek na 4 i dwa elementy tego seta Tyr coś tam po 3 sloty na runy i dopiero 4,5 lvl wbite. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Też mam dwa, rozwalił mnie ptak którego trzeba było zdobyć Spoiler rzucając siekierą na kilometr i trafić go przywołaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 mi brakuje gaci i nie znalazłem jeszcze tego questa, w planach zrobienie ich na full plus napakowanie runami i może będzie 5lvl i wilkołakom na 7 będzie szybciej pasek hp schodził. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kafaresko 37 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Godzinę temu, Figuś napisał: Pany, a gdzie znajdę Ukryj zawartość trzeciego smoka do uwolnienia? Ostatnie zlecenie od broka związane z pierscieniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figuś 21 141 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 (edytowane) Dzięki, czyli muszę trochę fabułę ruszyć bo jestem po Spoiler zdobyciu czarnej runy i smerf nie daje mi żadnego zlecenia XD Edytowane 24 kwietnia 2018 przez Figuś 5 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 5 godzin temu, Kyo napisał: 6 godzin temu, Figuś napisał: raz sobie wpadłem to dwa wilkołaki 3 lvl wyższe taki gangbang mi zrobiły że mało się nie popłakałem Też na nie trafiłem Było tylko: O w dupę. Miał tak jak z ciekawości otworzyłem jedną wyrwę. Nawet nie zdążyłem się przyjrzeć kto i co mnie trafiło Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi