Rillas 96 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Spore obsranko jak sie pojawia przeciwnik z fioletowym paskiem zycia? Na give me god of war wiekszosc przeciwnikow ma takie i jakos trzeba isc do przodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 (edytowane) Dobrze, ze przeciwników można spychać ze skarpy. Najlepszy w tym jest gniew szał Kratos'a. Myszka sie nie prześlizgnie Edytowane 24 kwietnia 2018 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Początek może spowodować u człowieka pewne zakłopotanie i zagubienie, w szczególności jak ograł wszystkie części i przyjął jako naturalne pewne mechanizmy. Potem jednak wszystko wraca na stare, dobre tory. Piękny reboot. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Pytałem stronę wcześniej, ale pewnie uciekło. Do osób, które skończyły grę, w którym mniej więcej miejscu jestem jeżeli chodzi o główny wątek, jestem po scenie: Spoiler w Helu, gdzie dowiadujemy się, że Freya jest matką Baldura. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Nie śledziłem dokładnie tematu więc: po zakończeniu fabuły można dalej szukać znajdziek i eksplorować świat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 2 godziny temu, Farmer napisał: O w dupę. Miał tak jak z ciekawości otworzyłem jedną wyrwę. Nawet nie zdążyłem się przyjrzeć kto i co mnie trafiło Heh, tez tak mialem, potem tam wrocilem, wsadzilem fakensa w wyrwe, znowu wyszly 2 pudziany to wlaczylem Dragon Ball mode i atak z R2 ich zrzucil obu z przepasci, 2 sekundy i po walce Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Gówniak mi się zepsuł, Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 (edytowane) Ja raz mialem blad przez ktory musialem wylaczyc gre. Kratos zginal, obraz zaczal klatkowac i nagle Kratos powoli wstawal, tak jakby ktos przewijal czas do tylu. Potem obraz sie zatrzymal na stale. Edytowane 24 kwietnia 2018 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 3 godziny temu, Farmer napisał: O w dupę. Miał tak jak z ciekawości otworzyłem jedną wyrwę. Nawet nie zdążyłem się przyjrzeć kto i co mnie trafiło Coś takiego? Spoiler 34 minuty temu, Figuś napisał: Gówniak mi się zepsuł To tam pikuś, bo jakbyś wskoczył na wspinaczkę, to pewnie by normalnie się przeniósł na plecy Kratosa i po bólu. Ja to miałem z nim problem, jak mu kazałem odczytać pewne ciężko dostępne runy, ale chłopak był w dość sporej odległości, więc tylko przystanął, popatrzył i nic nie zdziałał, a później okazało się, że gra go w ogóle "nie widzi". Niby biegał obok, nawet coś tam do mnie mówił, ale ani nie mogłem zmieniać rodzajów strzał, ani wejść na jego ekwipunek w menu. Wyszedłem do menu i po powrocie wszystko już było OK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Gram od kilku dni i jak większość z Was grających jestem grą absolutnie zachwycony! Na głębsze wynurzenia na jej temat pozwolę sobie po jej zakończeniu, ale już teraz podzielę się pewną dygresją za którą być może zostanę zminusowany, ale z góry uprzedzam, że mam na to totalnie wylane.Chodzi mi o to jakim przeciętniackim, przestrzelonym i źle zaprojektowanym BALASEM w stosunku do aktualnego God Of War było GoW3, nawet biorąc pod uwagę różnicę generacji. Na szczęście studio Sony Santa Monica aktualną iteracją Kratosa całkowicie i w pełni się zrehabilitowali i wielka chwała im za to! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 ta gra to mistrzostwo świata, feeling z walki jest niesamowity w połączeniu z toporem, pierwszy boss też rozwalił na łopatki a to dopiero początek gry, jestem po pierwszym spotkaniu z Brokiem i zobaczymy jak będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
Kafaresko 37 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 1 godzinę temu, Mikołaj napisał: Nie śledziłem dokładnie tematu więc: po zakończeniu fabuły można dalej szukać znajdziek i eksplorować świat? tak 1 godzinę temu, zagul napisał: Pytałem stronę wcześniej, ale pewnie uciekło. Do osób, które skończyły grę, w którym mniej więcej miejscu jestem jeżeli chodzi o główny wątek, jestem po scenie: Pokaż ukrytą zawartość w Helu, gdzie dowiadujemy się, że Freya jest matką Baldura. 75% Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 Zwiedzam sobie dziś miejscówki, w których już byłem, ale mam teraz nowe zabawki to mogę usuuwać krzewy i aktywować te zielone urządzenia. W każdym razie nie ma lekko, bo na niektórych plażach zalęgło się takie koorestwo, że padam po jednym strzale - na Normalu, koorva! Stwierdziłem, że może jednak pchnę dalej fabułę, więc wróciłem do skarbca, a tam taki fajny easter-egg/flashback: Spoiler Ile serca i pasji włożono w ten tytuł to ja nawet nie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 1 godzinę temu, Wredny napisał: Coś takiego? Ukryj zawartość No dokładnie coś takiego. Z ciekawości chciałem zrobić questy dla krasnoludów i jak mi typ wyskoczył na 5lvl (ja na 2) to zwątpiłem. Jeszcze mało miejsca, dwóch pomagierów i nieblokowane ataki. Nic tylko obrót na pięcie i strzała do wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 (edytowane) No ja teraz sam jestem na 5. levelu, ale te draugry na plaży to były fioletowe ósemki Do tego jeden traveller, ale on był na siódmym i myślę, że jakby był sam, to bym go ubił. Niestety muszę podpakować, żeby tam wrócić, a muszę, bo jest tam skrzynka za krzakiem EDIT: OK, na dzisiaj koniec, mało grałem, bo czasu nie było, ale i tak było zayebiście Podczas podróży windą na powierzchnię, Kratos pokazał się z bardziej wyluzowanej strony, choć pytania młodego były dość niezręczne Spoiler (scena z piciem wina) No i trochę wkoorvia mnie gnojek aktualnie, po tym, gdy dowiedział się, Spoiler że jest bogiem - trochę nie w tę stronę skręca, a Kratos go nie temperuje - żeby z niego jakiś choojek nie wyrósł w przyszłości Edytowane 24 kwietnia 2018 przez Wredny Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Kolejny dzień, kolejny maraton. Wystartował o 20, skończyłem po 2:00. Nie pamiętam kiedy ostatnio jakas gra tak mnie pochłonęła. W to nie można przestać grać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Te 40h to ladne fake info, chyba ze lecimy wylacznie fabula, z przerwa na pare pobocznych misji, na easy. Jak ktos chce zaliczyc smoki, walkirie, oczyścić szczeliny, polatac w Nifheim, rozwinac egzotyki o schodzi sie z tym niesamowicie dlugo, zwlaszcza ze walki sa pozniej mega wymagajace, nawet jak mamy rozwinieta postac! A gdzie tu mowic o 100 %, wszystkich misjach i znajdkach! 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 (edytowane) Też mi się wydaje, że 40h to fake, a już tym bardziej 20h LOL. Bazujac na statystykach, moze jestem gdzies w polowie gry. 20h przekroczylem na bank - staram sie dokladnie wszystko eksplorowac, robie przyslugi, ale tez bez przesady, nie szukam do upadlego - czego nie znajde, wroce gdy juz ukoncze gre. Od piatku trzaskam maratony. Szkoda, ze nie ma liczniku czasu. Edytowane 25 kwietnia 2018 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 40h to nie fake info - to info od samego barloga z ta roznica ze ludzie zapomnieli, ze mowil to o jego ekipie - na 40h gre na 100% robili devi co nad gra pracowali czyli chyba raczej znali ja ciut lepiej niz zwykly kowalski z forumka Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 I pewnie jeszcze ci devi grali na easy. Ja mam ponad 10h, a dopiero co skończyłem dwa pierwsze side questy. Ta gra wydaje się ogromna i póki co jest lepsza przy każdym posiedzeniu. Jak ja mogłem wątpić w gościa, który dostarczył GoW 2 to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 W ogóle w tym skarbcu jest trochę gadki o Egipcie. Nie wiem, czy przez AC Origins temat nie został spalony, ale ciekawie by było zobaczyć Kratosa wyrywającego łeb Anubisowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 alez mnie wczoraj eksploracja wessała, cos pieknego ze 3 poboczne (niektóre jak glowny watek), artefakty, upgrady, 3 skarby, rozmowy z guwniakiem juz jest meksyk a jeszcze nie wszedlem na górę :U nie wiem czy juz pisalem - plejka mniej szumi po patchach, nie wiem jak oni to optymalizuja chyba jakimiś runami Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 U mnie pękł wczoraj czwarty boss Hrezlyr. No w końcu boss w stylu starych GoW-ach (a wizualnie...) bo póki co to raczej średnio pod względem. Ale i tak się pytam, gdzie są bossowie nordyccy bogowie? Którym wyrywamy różne części ciała, robimy krzywdę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kafaresko 37 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 22 minuty temu, Słupek napisał: U mnie pękł wczoraj czwarty boss Ukryj zawartość Hrezlyr. No w końcu boss w stylu starych GoW-ach (a wizualnie...) bo póki co to raczej średnio pod względem. Ale i tak się pytam, gdzie są bossowie Ukryj zawartość nordyccy bogowie? Którym wyrywamy różne części ciała, robimy krzywdę? W następnej części 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Mam nowego PSXa. Fajna recka GoWa: zwięzła, bezspoilerowa i pomimo b. wysokiej oceny, pisana na chłodno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi